Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 25.10.2011.
03:37
Vestionline A
Lider novih libijskih vlasti Mustafa Abdel Džalil izjavio je da će, kao odgovor na pozive međunarodne zajednice, biti osnovana komisija koja će istražiti okolnosti pogibije svrgnutog lidera Moamera Gadafija.
Utorak 25.10.2011.05:53
U Libiji zivi najveci broj radikalnih muslimana. Posebno na istoku. Serijat je bio odavno dogovoren, deo je dila sa grupacijama koje su se borile protiv Gadafija. Obzirom da je on gusio takve intencije, zabranjivao ekstremisticke stavove, upravo ti su se borili protiv njega na prvoj liniji, maltretirace ostatak stanovnistva. Oni su svi muslimani, bez sumnje i izraziti vernici, ali zene ne moraju neophodno da nose niti nikab, niti abaju. Mada, za njih je bolje da ipak nose, jer ih onda drustvo postuje. Kao sto ni stranci ne smeju da idu nigde bez pristojne duzine odece. Zene mogu da voze kola, studiraju i bave se raznim zanimanjima koja su pretezno muska, kao sto su recimo piloti.
Utorak 25.10.2011.06:00
A ono sto je vec vidjeno i najzalosnije je upravo to da je nova vlada stara vlada i da su svi njeni clanovi proizasli iz rukovodstva naftnih kompanija, raznih komiteta za ekonomske i kojekakve razvoje ( toga je bilo tone ) i korumpiranog sudstva. Nijedna jedina struktura u naftnijm kompanijama se nije promenila. Ostali su svi isti ljudi. Do poslednjeg. Stare ugovore za koje bi se tvrdilo da su cifre prenaduvane ( pretezno iz gradj sektora ) ce pregledati opet oni isti koji su ih odobrili. Bice razlicito sto strane kompanije nece dati istu podelu izmedju stranog i lokalnog partnera. I dobice gomilu besmislenih idiotskih zgrada kao sto je Burj Dubai recimo, a narod ce biti gladan.
Utorak 25.10.2011.10:21
"Pakovanje" se raspakuje...umereni muslimani!? Usmereni muslimani cete sigurno postati.
Utorak 25.10.2011.10:56
a "istrazice" okolnosti oko smrti koje smo imali prilike da vidimo snimljene na you tube zajadno sa nabijanjem kolca u dupe pukovniku i egzekucijom....ta "istraga" se u nekadashnjem rechniku poshtenja nazivala ZATASHKAVANJE....tako "istrazuju" i trgovinu organima i markale i mnoge druge stvari u kojima im je "stalo" do istine.....ako smem da se ovako izrazavam redakcijo?....hvala na "slobodi" izrazavanja.....
Utorak 25.10.2011.11:10
NATO i oni "nevidljivi" u Libiji su ostavili mnoga vrata "otskrinuta" a polovicne stvari nisu nikada radili. Zamisli samo koji su mor***ni ovi "nova vlast"...oni jos uvek neshvataju da im je samo NATO "pomagao" od citavog a i muslimanskog sveta! Gadafi je bio veoma znacajan "filter" za zapad sto ga je i odrzavalo u zivotu. Njega sada vise nema a "nova vlada" (par udruzenih plemena na cistini)...pa sami sebi ce od buduce muke da guraju stapice...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)