Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Nedelja 23.10.2011.
11:01
Kurir A
Na snimku, gde su zabeleženi poslednji minuti Gadafija, pobunjenici su, kako se čini, zlostavljali libijskog vođu pre nego što su mu presudili.
Nedelja 23.10.2011.15:15
Ja mislism da bi prvo trebalo da stigne amerikance i ostale banditske zemlje koje su najodgovornije za sve zlo koje je naslo i njih i nas narod i iracki narod i jos mnogo ljudi na planeti
Nedelja 23.10.2011.15:53
Ови људи су болесни. Стају раме уз раме са муџахединима, усташама, балистима и осталом фашистичком отпаду човечанства. Оваква иживљавања је ''украсила'' ЕУ својим болесним поздрављањем убиства Гадафија. Славље америчких званичника ме није изненадило, пошто и не крију свој садизам, од када су одобрили мучења у Ираку, отворили Гвантанамо и признали постојање ЦИА затвора у Европи. Ово, остали снимци и ''сопштења'', је сатанистичко-фашистичко лице ''Новог светског поретка'' и његових пудлица, добро га погледајте, посебно ви љубитељи глобализације, па размислите којој идеји служите.
Nedelja 23.10.2011.16:19
Обзиром да је родно место еугенике и фашизма ''западна'' Европа и САД, склоност оваквим нељудским слављима ''западних'' званичника није изненађујућа.
Nedelja 23.10.2011.19:40
A zasto svi vi mislite da su ovi snimci istina i da je Gadafi mrtav. Mislim da svi znamo koliko je danas tehnologija filmske industrije mocna. Svi ovi snimci su obicna iluzija, stvorena od strane profesionalaca, da nas zavara i da prihvatimo NWO reziranu istinu. Mozda je ovo snimljeno u nekom holivudskom hangaru, a ovo su sve glumci. A mozda je ovoj covek samo jedan od dvojnika? Sto da ne. Malo mi je ne realno da Gadafi za koga su Vesti-online juce objavile da ima 200 milijardi dolara na racunima u zemljama treceg sveta, nije mogao da pobegne, ili cak da kupi svoju slobodu. Sta ako sad on negde na Maldivima pije caj i smeje se ovim globalistickim glupostima? Iskljucite TV i ukljucite um.
Nedelja 23.10.2011.11:07
Bog Svevisnji sve vidi i nista ne ostavlja nenaplaceno.......... Tesko zlocincima.......stici ce ih sudbina Bozija........
Nedelja 23.10.2011.11:23
Kako zlocincima, tako i izdajnicima!!! Dace Bog da im kazna bude po zaslugama njihovijem!!! Oni misle da su ga ubili, ali u stvari su samo njegovo tijelo rijesili daljih ovozemaljskih muka, a njegovu dusu poslali Bogu ili Alahu nesto ranije nego sto bi to mozda bio slicaj sa prirodnom smrcu... Nakon 40 godina njegovog vladanja, on se zamjerio nekom Zapadnjaku, i to grdno!!! I ne zbog nacina svog vladanja narodom, kako nam se pise i propovijeda, nego bogatstvom svoje zemlje, zemlje na cijem celu je upravo on bio glavni! E sad ce neko drugi to lijepo da uzme pod svoju sapu, a Libijce u robstvo!!!
Nedelja 23.10.2011.11:12
Dobro bre ljudi, dokle vise?! Zar nije dovoljno da znamo da je Gadafi zverski ubijen, i od koga je ubijen, i po cijem to nalogu je ubijen??? Jeli zaista potrebno da se sve moguce slike i video zapisi sad moraju objavljivati i u novinama??? Koliko li su mobilnih telefona dobili ovi pobunjenici, samo da Amerikanci imaju svaki sekund Gadafijevog mucenja i smrti kao vjeciti trofej u svojim dokumentacijama i kasnije u arhivima?! Koliko je slicnih snimaka ostalih pobijenih i silovanih, nesmijem ni da pomislim?! Amerikanci sve snimaju, jer moraju da gledaju ovakve stvari, to im daje jos vecu snagu i moc!!! Oni prostu rastu u svom zvjerstvu nad ostatkom svijeta, upravo zbog ovakvih slika!!!
Nedelja 23.10.2011.13:04
Bas. Al ne bojim se ja za njih, Bog sve vidi, ako oni ne budu kaznjeni, bice njihova deca itd. Samo s'verom u Boga..
Nedelja 23.10.2011.12:53
Ваљда су то нови НАТО стандарди у кажњавању неистомишљеника!?
Nedelja 23.10.2011.13:32
"Јунаци " нема шта !!! Ко су им газде није ни чудо !!!
Nedelja 23.10.2011.14:33
Kakva bagra?! Pa ovakva stoka moze samo i da bude NATO saveznik. Ali stici ce vas kazna, gora robija vam ne treba od NATO okupatora. Nek vas sve ameri pobiju i nek pocrkate gladni kada ste zivotinje.
Nedelja 23.10.2011.16:25
Да се разумемо. У исламу се поштује да старац ожени дете и мушко и женско, а доста се кроз историју практиковала дечија-мушка педофилија. Када су Срби ослобађали Србију у 19. веку, у многим пашиним конацима налазили су децу-мушку у харемима, тј. посебним одајама којима су се "гостили" паше и остатак турског врха (чак је било практиковано више тих одаја где су били мушкарци, а не жене-како то наводи званична турска историја). Још један пример јесте Мухамед који је оженио дете од 9 година! Не смем да помислим какве гадости јој је чинио! Дете које није још ни у пубертету, а урађене су му такве гадоти, може само психички да "пукне".
Nedelja 23.10.2011.16:28
Влад Цепеш, познатији као Дракула је као мали био одведен у Истанбул код султана као роб( њега је послао отац тј. кнез Влашке као залог да ће Влашка бити вазал Турској и да ће уредно измиривати порезе). Влад је тамо више година био силован од стране врха власти, те је на крају полудео, а ту лудост је показао много година касније као владар, када је свој народ у Влашкој убијао тј. набијао на колац и то са уживањима гледао.
Nedelja 23.10.2011.17:28
Ovde se radi o zverskom mucenju coveka koji je dosta pomagao nasoj zemlji i nasim ljudima,prema tome mislim da nije adekvatno da se ovde raspravlja o homoseksualcima i pedofilima.
Nedelja 23.10.2011.22:08
I ti ti mucitelji-degenerici-ubice ce da udju u dzamiju, i sa Kuranom u rukam se moliti Alahu(Bogu)...oni(Arapi) sebe predstavljaju kao najvece vernike od svih vernika? Uzas! Ovo je prvi slucaj u istoriji Sveta da je ubijen covek na ocigled celog sveta, bez ikakavog razloga...ne mogu da mu prepisu nijedan zlocin . Narod mu ziveo kao bubreg u loju, a od sada ce ziveti tako sto ce jesti bele bubrege u loju. Razocarao me je tv Pink koji je stavlo akcenat na njegovu zenu koliko tona zlata ima(ko da je uzela iz svih iskopina na Svetu) i sina koji je trosio milijarde. Neka je i tako, ali je i narod imao toliko dovoljno da nije imao potrebe da zali za bilo cim...osim za mleko od ptice i alkohol.
Ponedeljak 24.10.2011.20:22
: U mnogim vestima lako se izgube izvestaci ili gube prioritet vesti........ Potrebno je mnogo mudrosti da covek razborito i jasno razlikuje "prave vesti" od "senzacionalnih novosti"! Konniciwa!!
Četvrtak 27.10.2011.20:15
Ne znaju šta rade, ne znaju šta ih je zadesilo, ne znaju šta će ih zadesiti ne znaju s kom su se uortačili, žao mi ih je.
Petak 28.10.2011.21:24
Да ли је НАТО пронашао овога " хероја "? Да ли ће се њему судити за ово? Да ли ћете нам рећи име и презиме овог манијака?
Petak 04.11.2011.01:10
zar vam nije dosta zla što je nama učinio odvratni zapad nečo sad prikazujete i ove gadosti koje rade njihovi plačenici.odvratno ali kad je zapad u pitanju opravdano.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)