Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 22.10.2011.
05:44
Vestionline A
Televizijski kanal "Arai" sa sedištem u Siriji, koji je podržavao Gadafija tokom oružanog konflikta, objavio je saopštenje porodice svrgnutog i ubijenog bivšeg libijskog lidera Moamera Gadafija u kome se traže tela Gadafija, njegovog sina Motasima i drugih koji su juče ubijeni kada je zauzet Sirt.
Subota 22.10.2011.08:47
Sad pogledajte svi vi sto verujete u NATO-Pakt shta rade, prema UN resoluciji trebala je vojna Alijanca NATO Pakta da sprecava pukovnikove snage da bombarduju civile u Bengaziju i Misrati. Oni su krsili svaku UN rezoluciju i snabdevali pobunjenike sa oruzjem, logistikom i vojskom. Kasnije su aktivno ucestvovali u ratnik akcijama i na kraju bombordovali konvoj gde je bio pukovnik. Ceo svet se raduje smrti jednog lidera sto je svom narodu omugucijo, besplatne fakutete, plate za vreme studija, besplatno lecenje itd. kakva je do demonkratije, sta ocekuju nase izdajice od njh slobodu ili ropstvo ?
Subota 22.10.2011.10:07
Da li je ljudsko bice ovako malo vrijedno, da bi se nad njegovim mrtvim tijelom cijeli svijet ismijavao? Ovaj Gadafi je ratnik za primjer! Zao mi je covjeka, neka je Musliman. Osim toga pomagao je Srbe x-puta.
Subota 22.10.2011.11:01
VELIKA JE SRAMOTA STO MRTVOG COVEKA SKINUTOG OVAKO POKAZUJU I SA VELIKIM PONOSOM PRICAJU KAKO SU GA UBILI.PO BILO KOJOJ VERI OVO JE STVARNO MIZERNO
Subota 22.10.2011.11:01
ma nije bitno jeli covek Musliman ili bilo koje vere ili nacije !!!!!!!!!!! Bitno je da covek ima karaktera ponos dostojanstvo a to je Gadafi imao inace ga nebi ovoliki Srbi cenili i voleli a on je ipak Msliman. Sto je dokaz da mi Srbi nikoga nemrzimo !!! Nacin na kojem su ga ubili je neljudski i kriminalan. To je ta Demokratija koju Zapad dovodi na celu sa NATO I EU . A vi Braco i Sestre sad malo razmislite hoceteli da Srbija bude dio ovog sto se desava!!! Evo vam jedan LIK pa pogledajte sta EU I nato rade na koji nacin sprovode i amecu svoju DEMOKRATIJU !!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=VsDg-lk3cYM&feature=player_embedded
Subota 22.10.2011.11:13
Robovlasnicki sistem se vraca jer kapitalizam nije bio u stanju da obezbjedi dovoljno profita nezajazljivim i gladnim zapadnjacima.
Subota 22.10.2011.12:11
Да ли је Гадафи жив или мртав, то не знам, али овај човек на слици сигурно нема 70 година. Можда сам ја луд, али на неким фотографијама се појављују нелогичности, које указују да су фотографије додатно обрађиване. Зашто? Кога су они све убили тамо, људи на фотографијама, на којима је наводно Гадафи, се разликују.Изгледа да је тамо убијен човек (више људи?) који личи на Гадафија, да ли и Гадафи?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)