Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 22.10.2011.
02:52
Ž. Marković - Vesti A
Potpredsednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Emil Vlajki tvrdi da Srbi na severu Kosova imaju šanse za opstanak samo ako upute apel narodu u Srbiji da dođe i da im pomogne i ako se njihova braća odazovu tom pozivu u velikom broju.
Subota 22.10.2011.04:17
Upravo tako! Neka Vlada iz Srbije organizuje besplatni prevoz na Sever Kosova! Nemojte zaboraviti Braco Srbi da nas u inostranstvu ima 4,5 miliona sa parama.Neka se organizuje preko crkve prikupljanje dobrovoljnog priloga , za prehranu i pomoc tog naroda.Prvi cu biti u redu za dostavu pomoci. Ako se na barikadama okupi 15000 do 20000 Srba nema te sile ni tog suzavca koji moze da slomi taj narod!Sad je vreme kada se brani Srpstvo!
Subota 22.10.2011.06:28
Овај човек је интересантан и показује да хрвати који нису настали од покатоличених срба другачије размишљају.Овај предлог је идеална прилика за неку странку да окупи народ у тако великом броју и да на најбољи начин покаже да је патриотска.Заиста је јадно када срби на косову немају поверења у Србију и више верују у србе у Републици Српској.Тако је то када имају јаку личност која их предводи,а ми у Србији туњавог и неспособног Тадића.
Subota 22.10.2011.08:55
Mi to sve znamo samo nasi politicari ne, pardon znaju i oni ali su platne liste amerikanaca ipak ubedljivije. Sire propagandu izgubljenog KosMeta da bi oladili narod i vuku ga u dusevnu bedu, sve dok nedodje americki Djavo i Antihrist pred Beograd, Sve to rade pod mantilom Evrointegracije, koja bedna laz, postepeno okupiraju zemlju i truju nas.
Subota 22.10.2011.10:00
Востани Сербие! Давно си заспала, У мраку лежала Сада се пробуди И Сербље возбуди! Ти воздигни твоју царску главу горе, Да те опет позна и земља и море. Покажи Европи твоје красно лице, Светло и весело, како вид Данице.
Nedelja 23.10.2011.07:48
Господине Влајки, моје поштовање, Ви сте прави пријатељ Срба. Ваш предлог је исправан, јер је једини могућ у овом србском безнађу. Али, шта вреди кад србска полиција не дозвољава Србима да ни појединачно, акамоли организовано пређу тзв. административну линију. Истовремено министар полиције прича како неће дозволити шиптарску олују на северу Космета? Мисли ваљда на војни отпор? Међутим, по мом мишљењу само миран отпор велике масе народа ставио би Кфор пред нерешиву ситуацију. Управо, тако и Ви предлажете. Ни једна власт не може ништа против масовног отпора народа. Макар и не била народна власт. Наравно, добро би било и кад би овај отпор пратиле одговарајуће политичке активности србске власти

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)