Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 17.10.2011.
15:08
Vestionline A
Pokrajinski zaštitnik građana ocenio je danas da je profesorka engleskog jezika iz Novog Sada Jelena Popović-Ivanović istupima na društvenoj mreži Fejsbuk prekršila Ustav Srbije, Zakon o zabrani diskriminacije i Statut Vojvodine. Ona je osumnjičena da je širila mržnju protiv homoseksualaca i manjina koje žive u Srbiji i pozivala na nasilje protiv njih.
Ponedeljak 17.10.2011.16:17
Samo IZDAJNICKA pederastija moze tu zenu da optuzi i osudi ! BANDO ZUTOCRVENA DOCI CE VAM SUDNJI DAN USKORO
Ponedeljak 17.10.2011.16:38
Ugasila mi se cigara moram da je upalim hahahahaha,ladno vari spravu:-)
Ponedeljak 17.10.2011.17:19
Kao prosvetni radnik nije smela da uci decu da mrze ovog ili onog pogotovo sto su deca jos ne izgradjene licnosti poznato je da je i Hitler manipulisao sa decom praveci od njih vojnike gde su samo nepotrebno izginula isto su to radili i komunisti u sssr a i kod nas u nesto blazoj meri Zato sam ja da doticnu profesorku treba strogo kazniti udajom za nekog ko ce da joj pokaze gde je kuhinja a ne da zaludna cantara po kompu gde joj padaju mracne ideje zbog usamljenosti
Ponedeljak 17.10.2011.18:34
Не могу да верујем каква је ово дискриминација у Србији. Ја овде данима нападам и врећам српску владу и власт, говорим да су олоши, лопови, профитери, издајници, капитуланти једном речју пропалитет најгоре врсте. А власт ништа. Оће да казне тамо неку професорку и то због педера. Па зар су педери важнији од моје владе и државе? Каква је то држава у којој су педери важнији од власти саме. Морам да дигнем глас због те страшне дискриминицаји, дал они то мене неће да хапсе зато што сам у праву кад их тако називам. Мора да се и они сами тако већ осећају. А педери е па педере не сме нико да дира. Кад нападате педере ударате директно у темељ државе. Испада да нам је држава у ствари педерска.
Ponedeljak 17.10.2011.18:35
Kraljica, jednostavnim jezikom je iznijela svoj stav! E sad sto se mnogi ne slazu sa tim,njihova stvar! Ni ja se ne slazem sasvim sa njom ali ljudi, pa valjda je to tekovina demokratije,sloboda govora,izbora itd...
Utorak 18.10.2011.00:03
Ja sam zgrozena. Ta zena je profesor? Pojavila se pred kamerom tako rascupana,sa cigaretom (!)a na fejsu koristi toliko psovki. Meni se cini da je ona gladna medijske paznje.
Utorak 18.10.2011.00:15
Nije sa cigaretom nego sa dzointom,ne mogu da verujem da niko ne vidi da pusi dzoint.Stavila je mustiklu da se ne vidi flop a i cigara ne moze da se ugasi sama od sebe.To moze samo trava:-)
Utorak 18.10.2011.12:45
ova je zrtveno jagnje i pretnja, zatvaranje gubice ljudima na drushtvenim mrezama....kontrola i cenzura....koliko znam i vidim nije ni pedofil ni rasista....iznosi svoj stav na svoj nachin koji nekome moze, ai ne mora da se svidi....ne uskache u npr. moj profil vec ima svoj i nikog ne uznemirava....kome se ne svidja neka ne chita....dushebriznici i oni zabrinuti za rezim i pedere neka gledaju ono shto im se svidja, a ne da odlaze na nechiji profil da traze razloge za to shto ih neko ne prihvata......apsolutno sam za da ostave ovu zenu na miru ma kakav vam subjektivni utisak ostavljala....budite objektivni....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)