Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 15.10.2011.
15:50

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 38
A
Srbija ne bi trebalo da se podanički dodvorava i okreće isključivo ka Evropskoj uniji i Zapadu uopšte, gde ima status neprekidno ucenjivanog izopštenika. Ako želi da opstane i ne zapadne u trajno dužničko ropstvo treba da se okrene ka velikim istočnim zemljama, koje su na uzlaznoj liniji i ne ponižavaju Srbiju, ocenjeno je na Okruglom stolu pod nazivom "Srbija: strategija opstanka", koji je održan juče u Beogradu u organizaciji Fondacije Lorda Bajrona za balkanske studije iz SAD i srpskog magazina "Geopolitika".
Subota 15.10.2011.17:18
Steta sto je ovo bilo na Okruglom stolu pod nazivom "Srbija: strategija opstanka", koji je održan juče u Beogradu u organizaciji Fondacije Lorda Bajrona za balkanske studije iz SAD i srpskog magazina "Geopolitika". Da je barem to bila tribina za gradjane, koji bili rado posetili takvu jednu diskusiju.
Subota 15.10.2011.23:47
ne znam samo da nije kasno, da nismo vec upali u duznicko ropstvo iz koga necemo nikada izaci. Samo kad se urusi ceo ekonomski sistem mozemo da pobegnemo, a i tada ce nam biti svejedno...
Subota 15.10.2011.16:10
Posle tadiceve dekade , Srpska istorija se generalno vise ne moze gledati kao Hrabra i Slobodarska , ovih tadicevskih 10 god ce ostati upamcene kao uliznicke , poniznicke i mozda najslugarskije u istoreili svih naroda a ne samo naseg.
Subota 15.10.2011.17:02
Све је то у реду, ал љубав је чудна работа. Ови наши навикли да им уваљују ови са запада, па им је сад тешко да се одвикну. То му дође нешто ко Столкхомски синдром. Прво те силују, па почне временом да ти прија, а после се и сам сагињеш да те нагузе и кад не траже то од тебе.
Subota 15.10.2011.17:49
Требали нама неки са тог истог запада и САД да дођу и причају како треба да престанемо да се понижавамо као држава и да нас Европа у ствари не жели. Зар је наша власт толико слепа, толико халапљива на новац који прима од тог истог Запада, да ћути и трпи све ово. Ако се власт понижава, е па то не жели народ српски. То је велика разлика. Нека власт у Србији схвати већ једном да народ НЕ ЖЕЛИ да се понижава пред ЕУ и да не жели да буде чланица Европске Уније!
Subota 15.10.2011.18:24
Svedska Norveska i Finska nam velikodusno nude trajno useljenje. Ma sit sam ja i svojih lazi , a ne jos i tudjih. Pazi boga ti Amerika propada, po njemu gore se zivi u Americi nego kod nas. Citajuci istoriju Amerika je vec vise puta propadala pa jos nije propala, dok ona propadne mi cemo naj..........ti ko zuti mravi, a pitanje je da li ce nas biti.
Subota 15.10.2011.19:31
I ja se slazem sa izjavom g. Trifkovica.Dobro covek zivi u Americi pa moze da vidi I da predoseti.Dok onaj u Srbiji nevidi dalje od svoje granice.I ja sam protiv politike Washingtona vec duze vreme.I njima se uskoro kraj nazire Klintonovim,Bajdenu,Obami I Bushevima.Sve ce se to zvati juce zivi bili pa videli.Ziveo RON PAUL legenda.Pogledaj te Carlijev govor na YouTube "Great Dictator".Prava slika onoga sto se danas desava.
Subota 15.10.2011.23:41
vec sam pomislio da samo meni smeta ova ekipica na vlasti koja tako dodvornicki trpi sve. najzad i drugi da se cuju. normalno, ovako vazan izvestaj sa ovog vaznog skupa nemate ni u jednim drugim novinama

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)