Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 03.10.2011.
18:31
Beta A
Predsednik Gej-strejt alijanse Lazar Pavlović rekao je danas da je gej populacija parolu "Čekamo vas" i najave vođe Obraza Mladena Obradovića da će po svaku cenu sprečiti Prajd shvatila kao poziv na nasilje i stvaranje atmosfere u kojoj su LGBT osobe osećale strah za život i bezbednost.
Ponedeljak 03.10.2011.19:04
Kako je bre jedan Mladen svojim izjavama mogao da širi strah među pederima koji veruju u svoju ideju. Slaba je ta njihova vera da su u pravu ako može da ih uplaši nečija izjava. Ej bre, puna je istorija primera da ljudi ginu za svoja uverenja, jurišaju na bunker i mitraljez ako veruju da su u pravu.Nešto sa ovim našim pederima nije u redu. Najverovatnije da ni nisu pravi pederi nego daju dupe za karijeru, a ne iz ubeđenja. Treba ih zabraniti jer su imitacija i falš roba pa dovesti prave pedere iz Engleske i Amerike na paradu, pa šta košta da košta.
Ponedeljak 03.10.2011.19:12
hoces da kazes da nam nedostaju original pederi. ono, svetski a nas.:)) MA, PODRSKA OBRAZU, BRE !
Ponedeljak 03.10.2011.20:08
Ne bre, nego su to falš pederi i picolizice koji su plaćeni da ponize Srbiju u ovom strašnom i pogibeljnom vremenu.Oni su trebali da isprovociraju sukob, da se kod EU pokaže odlučnost ove vlasti kao prošle godine. Ali se usrali kada su shvatili da su ovaj put pravi Srbi nadjačali pro - Srbe i da će OBRAZ i DVERI bez pucnjave nego samo uz tupo oruđe da im razjebu koncepciju. Nema šta, i policija je masovno prijavila bolovanja, mogao je samo Dačić sa onom oficirskom sabljom da iskoči pred Obradovića kao čupavac iz kutije. GOTOVI SU.
Ponedeljak 03.10.2011.20:33
Brate, toliko se Jeremić kurčio sa pričom da dolazi trenutak istine, a sada ga nema nigde taman da ga sa Labradorom tražiš. Sve je jasno, nema Boki više izlaza. Palamudio i sa pederima i sa navijačima i sa malinarima, šta sve nije potpaljivao pa gasio, ali ne vredi. Dolazi Kuper u petak i kraj farse. Onih šaka pedera i lezbača treba Obradoviću i OBRAZ da dignu spomenik, bili bi bijeni za ništa.Ovako neka se jebuckaju u tišini kao do sada, niko ih ne dira.
Ponedeljak 03.10.2011.19:25
E bas je veoma intelektualno i na nivou...neko bi trebao da baci pogled i na clanstvo i specifikaciju LGBT (lezbejke, gejeve, biseksualne i transrodne osobe). Koliko se da primetiti osim pedera i lezbejki su na paradi i biseksualne i transrodne osobe (gde svetsko lekarsko drustvo tvrdi da je to bolest, teski sukob identiteta). Neka se LGBT onda rasclani u prirodno genetski izopacene LG i stvarno bolesne BT, mozda se umanje incidenti. Po kojoj zakonskoj osnovi se "zdravi" i bolesni mogu pomesati i da za sve zajedno (LGBT) vaze isti zakoni!? Ocito je da LG koristi BT za politicke svrhe a i logicno.
Ponedeljak 03.10.2011.19:59
Позив ''Чекамо вас'' уопште не мора да значи оно што ''болесници'' тврде и сваки нормални суд ће тако пресудити! Може да значи како их чекају да оздраве,чекају их да се ''сете'' да су Срби,чекају их да нам кажу,ко је тај што финансира такве настраности...и шта све не!? Стварно би било лепо сазнати ко стоји ''иза'' (мада се то ''иза'' њима допада!) тих који воле да парадирају у јарким бојама сличнији канаринцима него нормалним људима!?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)