Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 29.09.2011.
15:27
Beta A
Ambasade više zapadnih zemalja u Srbiji pozvale su vlasti u Srbiji da omoguće građanima da izraze svoje pravo na okupljanje i izražavanje, nezavisno od uverenja, porekla ili seksualne orijentacije.
Četvrtak 29.09.2011.15:33
HAK, PLJUC ! dokle vise sa njima. na vrh K su nam se popeli, neka sjasu zajedno sa svima koji plasirate i podrzavate ovakve vesti pa i paradu iscasenih umova. deca nam svakodnevno slusaju preko medija na ulici...peder, gej, pedercina...ima li kraja, steram vam ga do J.
Četvrtak 29.09.2011.15:59
"HAK, PLJUC ! dokle vise sa njima. na vrh K su nam se popeli" Ко ти се попео на вркх К јел ови педери, сумњив си ми ти... хехехе.... ,мени су се попели на врх живаца али ови педри у српској влади и у парламенту .
Četvrtak 29.09.2011.15:44
Ovi zapadnjaci podrzavaju razbijanje Beograda rabijanje Srbije, samo se sakrivaju iza pederskoga dup.eta.
Četvrtak 29.09.2011.16:12
Na Kriminalističko Policijsku Akademiju pozovu Dačića kao primerak za oglednu nastavu iz teme - Korupcija i politika . Da mu je kojim slučajem iscurela baterija u mobilnom kada su mu javili da bega, bio bi uhvaćen na licu mesta sa koferčetom punim evara za mito. Onaj Saša Janković je kao toalet papir. Tako je bio i kod dodele Nobela za disidenta Sijaobinga, kao fol vlast neće a on eto hoće. Ovo je država prevaranata kojima upravaljaju strani ambasadori. Nema ništa dok Dveri ne preuzmu inicijativu i najure žutocrvene sa vlasti, kakvo bre ubeđivanje, motku i udri. Sviće zora putovat se mora, zbogom glodari, istovarna stanica Zabela.
Četvrtak 29.09.2011.16:30
Sad prvo "pljuste" samari vlastima Srbije...trebao bi BoTa da ih dobije ali zato ima za takve stvari Dacica. Ovaj ce iste ove pljuske da prosledi dalje na MUP Srbije...ali kako dalje gospodo na vlasti, jos jedan kredit od MMF-a?! Zaj****ano vreme je LGBT izabrao za paradu...godisnji odmori prosli a vlast kompletna u Srbiji. lol Sistematski vam pomeraju dupence i to sve po pravilu i redu "voznje". Sada vas samo k****ju a posle ce da vas biju i j***u u mozak (ostatak).
Četvrtak 29.09.2011.21:41
Od kada to policija mora da strahuje od manijaka strasno! Sutra mene i moje unuke neko napadne prvo moram da pitam policiju dali se boje,pa do tada ce da me ubije neko i opljacka! I sta vise ima da se spekulise oko te famozne parade! Prvo od toga nema niko korist ni vajdu potpuno je svejedno dali ce biti ili nece biti odrzana! Jer vas neko placa zbog toga sto cete da izvodite besne gliste?Policija treba da bude jos agresivija i koga uhvate da plati ogromu kaznu a posto ti dzabalebarosi nerade nigde roditelji ce platiti,pa neka vide kakva su im deca i kako su ih vaspitali!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)