Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 27.09.2011.
20:09
B92 A
Bivši libijski lider Moamer Gadafi rekao da se još bori na terenu i da je spreman da umre kao mučenik, objavljeno je na sajtu televizije Allibija.
Utorak 27.09.2011.20:44
Reporter CNN je lepo opisao družinu koja je ušla u nebranjeni grad Sabha. Posle ludačkog bombardovanja od strane NATO, grupa pobunjenika je ušla u Sabhu i bez borbe izašli na susedno selo. Odjednom rafali i tutnjava artiljerije. Onda su počeli da dovoze mrtve i ranjene sve po 10 komada u bolnicu u Sabhi. Reporter uđe u jedan kafić, a tamo Gadafijeve slike i zastave, niko ne sme da ih pipne. Okrene se vidi isto i po kućama. Sedne u kola a vozač mu kaže, "Allah, Moamar, Libiya, wa bas" ili u prevodu - Alah, Moamer, Libija i ništa drugo. Onda je shvatio da je Armija grad napustila pa tuku iz vojnih baza u okruženju čim rulja nos promoli iz grada Sabhe. Još je podvukao da bagra pije alkohol.
Utorak 27.09.2011.20:47
Ајде Момире, шокирај их! Шокирај да се цео свет затресе.
Utorak 27.09.2011.20:47
Svu srecu Ti zelim ! Ti si nauk za sve protivnike ovog cifutsko-bankarskog osvajanja sveta.Da si na vreme kupio bar nekoliko atomskih, danas bi ti kepec sarkozi i marioneta obama mogli samo da pljunu pod prozor.U pamet se Srbi..na vama su dva rajha polomila zube..Smenite bagru beogradsku pa ce i ovaj demokratski teror vas ostaviti na miru.
Utorak 27.09.2011.23:44
Iračani kukaju za Sadam Huseina, Tunižani počeli da žale za Ben Alija, a i Libija će da žali za Gadafija. Zašto? Pa ikao su bili diktatori ili lopovi, navedene države su bar inale stabilnost ,i razne državne pomoć. Imaćeju umesto 15 tv programa 115, imaćeju više strane robe na njihovim policama u marketima, itd...ali tanjiri će da se prazne, srednja klasa će postepeno nestati, inflacija će biti neviđena ...Tunis je turistički pukao sa 70% manje posećivanosti, takođe i Egipat...Koleginica mi živi sada u Đerbi , Tunis, iako je bila protiv Ben Alija, sada žali za njega jer posle tog lopova, 300 i 16 su seli u njegovu fotelju kao kod nas posle Miloševića ! Pratite situaciju i videćete !
Sreda 28.09.2011.00:05
Što bi rekao Voja: Vojislav Šešelj danas je pozvao Haaški sud da mu izrekne najstrožu moguću kaznu, izražavajući žaljenje što nema smrtne kazne "pa da umre kao njegov prijatelj Sadam Husein". - Meni se ovdje sudi isključivo zbog moje nacionalističke ideologije i ja sam na to ponosan. Zahvalan sam Tribunalu što mi je omogućio da stradam, jer da bi ideologija postala besmrtna, njen tvorac mora stradati radi nje - istaknuo je Šešelj dan nakon što je počelo suđenje.
Sreda 28.09.2011.00:21
Polako, polako...Daleko je on od toga da umre kao mučenik. Ima vremena za to. Pobunjenici su sve snage (kao i NATO) bacili u osvajanje Sirta pa opet Sirt se odupire već par tjedana (ne uzimajući u obzir da je stalno bombardiran od početka rata). Oko Bani Valida pobunjenika nema. Jug je pod kontrolom libijske armije, a ratnici Tuareza (njih oko 10.000) su se pridružili libijskoj armiji (to je čak i CNN napisao). Tako da je rat još daleko od kraja. UK je u rat utrošilo već 2 milijarde eura (SAD i Francusku da niti ne spomenem). Čisti kriminal i zločini odobreni od strane 'ujedinjenih nacija'.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)