Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 26.09.2011.
05:14
Alo A
Patrijarh srpski Irinej pozvao je "moralno zdravi deo naroda" da u nedelju 2. oktobra ostane u svojim kućama i na taj način bojkotuje gej paradu najavljenu na ulicama Beograda.
Ponedeljak 26.09.2011.07:13
ili u prevodu pustite pedere da se setaju beogradom...na taj nacin, dedinjski salonski popadija svecano otvara paradu po nosu. sta se sa njim dogadja ni sam sveti bog ne zna. pruzio je politicku podrsku crvenozutoj kugi. BOLJE DA JE CUTAO. ali djavo mu nije dao mira.
Ponedeljak 26.09.2011.08:56
....a shto MALINARI ne mogu da shetaju pa da ignorishemo i njih, a i one jadne radnike koji mogu samo da protestuju u krugu fabrike.....kacin se za to ne brine....bitno je da nam ovi paradiraju ispred ochiju da bi nam pokazali ko nad nama vlada......
Ponedeljak 26.09.2011.08:26
Ni ja nisam nista vise ocekivala od crkve osim da pokusa da nadje neko resenje da svi budu "srecni i zadovoljni do kraja svog zivota" ko u bajci...i dalje ne mogu kadgod je u pitanju ova tema da ne pomislim ko i mnogi sta ce nam to zasto to i kome u prilog sad ide to...Najgore je sto nema nekog autoritet da izadje i kaze...Dosta bre vise...nema nikakvog paradiranja...niko vas ne prati i ne zabranjje vam da radite sta hocete po vasim cumezima a ovde nemate sta da se setkate i prkos terate...ovo se ne slaze sa nasim obicajima i kulturom i zavrsena prica...ah pisem bezveze da imamo taj autoritet mnoge stvari u Srbiji ne bi bile ovakve...sve ide u sunovrat pa "misevi kolo vode"...
Ponedeljak 26.09.2011.09:23
Dobar je i grad,kad nema kise. Konacno se i patrijarh oglasio,ali ne kako se ocekivalo. Trebao je da se obrati vlastima i trazi zabranu ovog srama. Jos uvek nije kasno. Srbija nema alternativu
Ponedeljak 26.09.2011.09:46
A imamo i poneki minus na komentare. Mracna strana Srbije je u akciji,u velicanju svojih anomalija i bolesti.
Ponedeljak 26.09.2011.10:45
http://www.nacional.hr/clanak/110768/pedofilija-i-razvrat-sokantna-ispovijest-bivseg-kacavendinog-monaha Crkva prvo da se pozabavi ovim problemom pa onda nek priča o moralnosti bilo čega pa i gay parade! Sklonili ste Artemija, a manijaci su vam ostali. Kako piše u gore navedenom tekstu: "Pedofilija, podvođenje, nasilje, zataškavanje - bilo je svega." E, sad nemojte da mi govorite o moralnosti jer očigledno nemate kredibiliteta za tako nešto. E, kad to završite ja ću prvi podržati ako treba i zabranu gay parade.
Ponedeljak 26.09.2011.13:18
Потпуно се слажем с тобом по питању морала садашње црквене власти и увек ћу се борити да се то исправи у СПЦ и поводу Владике Артемија и поводу педофилије и разног другог неморала у њој. То, међутим, не сме да пасивизира вернике и по другим питањима којих је море у овој морално палој земљи. Увек треба дизати глас и против оваквих парада, јер Хришћанство и Православље није ни Патријархово ни Синодово, већ припада целом народу, односно, сваком вернику. Нека се дигну прави Православци и нека бране Божију Истину и морал свуда па и у СПЦ, али хришћански и мирно!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)