Nedelja 26. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 22.09.2011.
16:47
A
Papa Benedikt Šesnaesti apelovao je na početku četvorodnevne posete Nemačkoj da vernici ne napuštaju Katoličku crkvu, uprkos seksualnim skandalima koji potresaju ovu versku organizaciju.
Četvrtak 22.09.2011.17:09
U Nemackom Bundestagu ( Parlamentu ) uparvo papa drzi govor , samo sto fali preko 100 poslanika koji nece da prisustvuju tom govoru. Putin kada je govorio pred nemackim parlamentom , trazila se stolica vise ? ? ? Sta li nam to govori ?
Četvrtak 22.09.2011.17:06
Katolici treba prvo da se mole da im decu nediraju, pa onda bogu da se mole!
Petak 23.09.2011.10:55
Не брини драга моја, тај је спреман узети сваки мирољубиви, истинољубиви и остали племенити лик само да би некога успео преварити, унизити му достојанство и натерати га на грех...јер не можеш владати неким ако тај није грешан на овај или онај начин! Зато нас Бог и позива на исповест и причест...то је права слобода! Ватикан ће временом губити вернике, али ће зато појачавати екуменистичко деловање према Православљу, јер му једино православље може повратити тај углед. На жалост сваки Православац који своју веру окрњи (изменама у Литургији и сличним екуменским новотаријама!) ће изгубити праву Христову веру због мало земаљске славе...
Petak 23.09.2011.11:08
Позиваће (већ су негде и почели!) тада рецимо добре православне појце да певају на скуповима, мисама и тобож представе Православље на западу...сва та лепота и мистика Православља ће бити хваљена и они који су сујетни и славољубиви ће се радо одазивати умирујући своју душу и говорећи јој како је то "мисионарски" рад! Разни скупови пуни љубави, пријатељства, заједничких молитви,...тада ће се причати доста о "љубави" и убеђиваће свакога да смо ми сви једно и да нам је Бог свима отац! Тачно је то, али само у стваралачком смислу, а овако не, јер су се многи одродили од свог Оца и због Лицемерја и Фарисејства више се неће моћи назвати синовима Божијим, већ синовима лажи и лукавства...
Petak 23.09.2011.11:13
Треба храбро и мудро чувати веру и од спољних лупежа, али највише и од домаћих, унутрашњих у лепе хаљине и јагњеће коже преобучених лупежа! Имамо Светога Саву, имамо славне и бесмртне претке, имамо и лепу Божију науку...имамо на кога да се угледамо! Када то схватимо даће нам мили Бог и овде на земљи да будемо слободни и своји, да имамо снажну државу и добру власт!
Petak 23.09.2011.13:57
Nije njemu do Vernika vec do velikog finansijskog gubitka, kriza je a velika tek na pomolu. Onima kojima nije poznato, Katolicima se od bruto plate automatski odbija % za crkveni (katolicni) zakonski porez (Nemacka). Racunica je jednostavna a hrvati ce se jos jednom morati zapitati sta li im to Kosorova sa papom podpisuje?! O proceduri "izlaska" iz katolicke crkve da i ne govorimo.
Ponedeljak 24.10.2011.20:10
nemoguće, pa zar u svetoj katoliĆkoj crkvi sa svetim ocem na Ćelu da se dogadjaju ovakve stvari........(sigurno im zli srbi opet smeštaju)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)