Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Nedelja 18.09.2011.
19:17
Vestionline, Beta A
Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i šef beogradskog pregovaračkog tima u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović obišli su građane na barikadi na administrativnom prelazu Jarinje, gde su stanovnici opštine Leposavić održali kupusijadu.
Nedelja 18.09.2011.19:23
"U našem je loncu kupus i slaninica, a u vašem loncu metkovi i bodljikava žica" i "Nema gladi na barikadi, dok se Srbin kupusom sladi". LoL LoL LoL Slaba vajda, mozda da je Matora Merkel probala pa bi bilo neceg, ovako posle praznog tanjira prelaze opet na nisan.
Nedelja 18.09.2011.19:33
Ö... Ö... Sö... nö... Krautsuppe hat es in sich... Jeli Janicari dali vas ovo podseca na miris bakine kuhinje...
Nedelja 18.09.2011.21:50
Urednice, kad banujes onda je red i da napises zasto i zbog kog posta.Arogancija i samovolja nece ovaj sajt napraviti boljim niti Vesti citanijim..Naprotiv..Imam utisak da ste vi svi iz redakcije obicne komunjare i njihovi potomci a da se zbog upraznjenog patriotskog medijskog prostora samo predstavljas kao Srbin Patriota.Izbor tema i naslovi kojim zelite da privucete Prave Srbe otkriva nivo vaseg shvatanja i poznavanja Srpstva i Srba..bas nas zamisljate onako kako su partizanski filmovi prikazivali Ravnogorce.Vi ste samo jos jedan internet portal koji profitira debelo na srpskoj nesreci.Trebalo mi je dugo da vas upoznam, priznajem da ste bili mudri..Zbogom od mene
Nedelja 18.09.2011.19:53
Nažalost rezolucija EU po kojoj se sve odmotava je jasna kao dan. Onaj Bogdanović i Stefanović su došli u oproštajnu posetu jer kada Ulrike Lunaček sutra vrisne da je to provokacija, ima da podviju rep i da mole da se ovo zaboravi. Što se kupusa tiče nije valjda neko očekivao da će NATO jesti hranu iz srpskog lonca. Uzeli su to odneli i prosuli u pomije prema pravilu službe da se od neprijatelja ne uzima ni zavoj a ne hrana koja može biti zaražena ili otrovana. Nešto tamo izgleda ne štima baš najbolje, jer mora se imati odnos prema stranom faktoru kao Irci prema Britancima u Belfastu. Lepo im se kaže - marš napolje sa moje zemlje.
Nedelja 18.09.2011.20:14
``Купус и сланина то је Српка храна`` ``Упамтите ви из бундесвера да вас Срби хране док ви наше границе освајате`` Једном ће и нама свим Србима освнути слобода!!!
Nedelja 18.09.2011.22:52
dok se njih dvojica setkaju dole, Tadic gleda teniski mec, ministarka sporta gleda odbojkaski mec (jer je bila balerina kad je bila mala pa se razume u sport), a ja gledam TV i slusam radio u frci jer mi je rodbina dole

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)