Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 13.09.2011.
05:39
Beta A
Ruska pravoslavna crkva osudila je "agresivnu promociju" homoseksualnosti ocenivši da je to "provokacija" pod plaštom borbe za zaštitu ljudskih prava.
Utorak 13.09.2011.07:35
Време је да се и наша црква огласи и осуди промоцију хомосексуалности.На тај начин ће се ставити на страну здраве породице.
Utorak 13.09.2011.07:38
E тако sе то ради . Бог вас благословио браћо руси ! А не као ови нашичекају у минут до дванест па онакостидљиво исрамно побуне сесастрахом да не увреде Тадића и све остале педере.
Utorak 13.09.2011.11:57
У Синоду СПЦ се налазе неке страшљиве или боље рећи непрофесионалне владике (Бог је дао Цркву да буде на службу и корист народу, зар не!?). Кад кажем непрофесионалне, мислим на њихове слабе или никакве способности да воде и духовно брину о нашем народу! Тачно је да какав је народ, таква му буде и власт ( у овом случају духовна). Зато и треба да се побунимо против сваке врсте НЕРАДА и НЕПРОФЕСИОНАЛНОГ односа владика и свештеника према верницима у Цркви. Увек ће бити КВАЛИТЕТНИХ владика и свештенства и такве морамо да чувамо и као народ бирамо за своје духовне вође! Не требају нам ЋУТЉИВЕ и СТРАШЉИВЕ владике, већ прави ЈУНАЦИ и духовни ГОРОСТАСИ као што су били наши Српски Светитељи !!!
Utorak 13.09.2011.12:03
Често наш народ па и верници причају о Русији у негативном контексту, неки су мало мање негативнији па спомињу Русију и Руско Православље као нешто што нема ауторитет у осталом Православном свету. Али истина није баш таква. Данас видимо у СПЦ владике које нагињу Византији и Грчкој као некаквим стожерима Православља. За Рим и Византију се може рећи да су то биле колевке Православља и Православне уметности и ту ништа није спорно, али је више него спорно омаловажавање и неприхватање Москве, односно Русије као данашњег савременог Трећег Рима. Нема данас веће снаге вере по броју верника и ОРГАНИЗАЦИЈЕ него у Православној Русији. Почевши од лепог певања па на даље...
Utorak 13.09.2011.12:09
Уз дужно поштовање, али данас у Риму и Византији (Цариград) нема Православља! У Цариграду још постоји и патријарх и Фанар, али они су вишеструко ограничени у свом пастирствовању...тамо скоро да нема Православних верника...веома мали број! Треба бити отворен, савремен али и пре свега истинит па рећи да је наследник оног некадашњег Рима, па после Византије и Цариграда управо Москва...! Преко 100 милиона Православних и константан успон и духовна обнова вере
Utorak 13.09.2011.17:48
Kakva svrha homoseksualizma. To je najveca glupost. Ruska Pravoslavna Crkva dobro postupa protiv homoseksualaca. Ja bi bio srecan kada bi zabranili homoseksualne odnose i da ovi homoseksualci moraju da biraju izmedju da nadju zenu i zive normalno ili da mjenjaju spol.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)