Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 12.09.2011.
17:48
Beta A
Član Zemunskog klana Miloš Simović priznao je danas da je učestvovao u ubistvu premijera Srbije Zorana Đinđića u martu 2003. godine i naveo da mu je poznata i politička pozadina ubistva, ali je odbio da o tome govori. Sretko Kalinić je na suđenju rekao da nije učestvovao u Đinđićevom ubistvu, ali da zna da je Zvezdan Jovanović pucao na premijera.
Ponedeljak 12.09.2011.21:00
Činjenica je da je Đinđić pao mrtav kroz otvorena vrata na ulazu u zgradu vlade. Na korak iza njega je ležao ranjeni telohranitelj. To je pravo stanje na licu mesta. Sretko lepo opisuje da su na TV gledali onaj skandalozni snimak gde mrtav Đinđić ulazi na zadnje sedište kola i odjuriše negde. Onda Zvezdan komentariše - garantujem da nije živ. Video je kroz snajper da je Đinđić mrtav pao u hodnik i da nije bilo šanse da ode do kola. Neka neko objasni ovom sluđenom narodu, zašto se to potura na TV i kakav je to poseban razlog da balističari iz Visbadena nisu izlazili na lice mesta nego veštačili na osnovu dokumentacije iz Srbije. Ko je nalogodavac i ko je srušio Šilerovu ?
Ponedeljak 12.09.2011.21:41
Ocevici i sam ranjeni telohranitelj tvrde dan-danas da je bio jos jedan hitac koji se precutkuje sa suprotne strane od mesta pucanja koje se zvanicno priznaje sto govori da su bila 2 strelca kako je to obicaj kod vrhunskih profesionalaca, neko zataskava slucaj. Vrh price ce biti kada se otkriju nalogodavci, verujem da je ova ekipa umesana
Ponedeljak 12.09.2011.22:28
Jao sto ce biti sa cetnickim vojvodama T. Nikolicem i A/ Vucicem i folirantima N. Covic i V. Kostunica oni mislili da se nikada nece razotkriti...a onaj izdajnik Legija koji je vodio akciju...dao nalog svojim pajtasima u policije da se ubiju Siptar i Lukovic kako bi im zataskao usta...dobro je rekao siptar da ne veruje Legiji ali ipak ga je nasamario..
Ponedeljak 25.06.2012.23:38
pozdrav svima. Nov sam u ovome,prijavio sam se bas zbog ove vesti. Vidim da imate nedoumicu oko mrtvog djindjica kako ulazi u kola. Upucen sam u to pa bih zeleo da se jednom za svagda to razjasni. Onaj vrlo vigilan tip koji munjevito ulazi u kola nije djindjic,vec clan obezbedjenja, cak sam mu do skoro znao i ime. Praksa je da svaka iole ozbiljna sluzba obezbedjenja drzavnika ima par ljudi koji vrlo lice na njih , bas iz razloga prevencije i zavaravanja atentatora. Dakle, logicno, najopasniji posao u Sluzbi. Tako je bilo i u ovom slucaju. Ponavljam, NE RADI SE O DJINDJICU, NEK JE SVIMA JASNO OD SADA. Nadam se da sam bio jasan. pozdrav svima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)