Subota 25. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Četvrtak 25.08.2011.
13:24
Beta A
Srpska napredna stranka (SNS) kritikovala je danas hrvatsku premijerku Jadranku Kosor zbog izjave u Prištini o "tiranskim režima Srbije koji su izvršili agresiju na Hrvatsku i Kosovo".
Četvrtak 25.08.2011.13:26
Hrvatska se tako bahato ponaša prema nama jer zna i da može i da naša vlast ne sme ni nakoji način da im se suprostavi. Evo em što nam uzimaju naše tržište ispred nosa em što nas pljuju u našoj zemlji a naša valada ćuti. Jedinica za vladu. Hoćemo promene!
Četvrtak 25.08.2011.13:27
Naša vlada je izdajnička i ne sme ništa da kaze niti bilo kako da se suprostavi Hrvatima. Katastrofalna spoljna politika, katastrofalna ekonomija... Izbori!
Četvrtak 25.08.2011.13:44
samo revolucija. diktatura se ne rusi izborima. oterati ih onako kako su i dosli na vlast. samo nikako da izmaknu pravdi, pa makar i glave padale. nema se kud. ove crvenozute kuge se treba zauvek resiti, bandere zvrje prazne...
Četvrtak 25.08.2011.14:59
Слажем се брате, с' тим што сад ако се тако крене на власт, одма' ће држава да окарактерише све те који изађу на улице као банде дивљака, хулигана, разбојника, мафијаша, дилера, наркомана итд... ови су спремни на све, можда би извели и тенкове на улице као деведесетих а што је још горе, овај Вучић покушава да скупи поене на овим причама. Као да прича нешто што народ не зна.
Četvrtak 25.08.2011.13:29
A šta će te vi uraditi gosn Vučiću, nikako da nam saopštite, kao kiša oko Kragujevca! Recite već jednom da znamo, na čijoj ste strani! Očigledno na žutoj!!!
Četvrtak 25.08.2011.16:26
Vucic nije sigurno na zutoj strani,koliko vidim jedino Sns napada otvoreno i strane i domace neprijatelje ovog naroda i brani nase stavove!!! Nisam primetio da se neka druga opoziociona stranka oglasila po svakom pitanju!!! Osim naravno Kostunice Vojislava,koji ceka dva dana,pa onda iskopira saopstenje Sns i predstavi kao svoje!!!
Četvrtak 25.08.2011.14:54
Наравно да нас унижава и понижава,може јој се.Уместо да ју је неко са власти давно отерао у...
Četvrtak 25.08.2011.15:26
Aleluja! Najzad neko, iako je ovo posao Vlade i vladajuce vecine. Jesam za dijalog,pregovore, dogovore, ma koliko vremena trebalo ali nije dijalog kada jedna strana samo cuti i klima glavom, a druga tera po svom! Tadic, kao glavni klimoglavac, dovoljno je ponizio Srbiju. Ne mislim da smo mi, Srbi, ni najpametniji, ni najbolji, ali nismo ni najgori. Mane imamo, kao i svi drugi, al nemoj da nam se prisiva sto nije ili da u nas upire prstom narod koji je vise puta do drzave dolazio genocidom. Cut'! Tadicu, gukni vec jednom, skupi to malo razuma i morala - daj ostavku!
Petak 26.08.2011.08:18
Nismo najbolji, ni najgogi, ali smo neusporedivo BOLJI od svih tih KRVNIKA koji nam zavrcu ruke, vratove i daju lekcije morala i demokracije. Boris je samovoljno, glupo i trapavo zalijepio krvavu etiketu Srpskom narodu, koju je danas tesko skinuti, pogotovo sto je nepotrebno prihvatio, " priznao " da je Srbija jedini krivac u proslom ratu i sto je najbolnije, da je Srpski narod " AGRESOR ". Samo da bi dosao po svaku cijenu na vlast on i njegovi, nije spomenuo odgovornost ni jedne druge strane, koja je ucestovala u ratu. Nije se upitao ni za jednu srpsku zrtvu.." predsjednik ".??
Četvrtak 25.08.2011.16:16
Zaista se sramotno to sto je uradila Jadranka Kosor,ali ne za nju i njenu zemlju,(bas je briga sta mislimo o njoj) vec za nasu vlast!!! Koliko dugo se vec Boris Tadic i ostali clanovi vlasti dodvoravaja Hrvatima,izvinjavaju se,prave zajednicke planove za oporavak privrede,export import dogovore??? I posle svega toga,opet su im Hrvati okrenuli ledja,oni su dobili datum za pocekat pregovora za pristunje Eu,a mi ako ovi ostanu na vlasti necemo dobiti ni status kandidata!!! Jos jedan veliki poraz srpske diplomatije i predsednika drzave!!! Zato i hocemo izbore,da nam se ovakve stvari vise ne desavaju!!!
Četvrtak 25.08.2011.17:20
Ponasanje vlasti zadnjih 11 godina, a pogotovo od kad je na celu zemlje Boris Tadic, vodjenjem " nja, nja" politike, moralo je do ovoga da dodje. Sad se prva javlja opozicija i kritikuje " skandaloznu" izjavu Kosorove, dok predsednik verovatno sprema izvinjenje. Smatram da uopste nisam cinican, ali imam utisak da nas predsednik u nekim momentima ( u vecem broju momenata), nije nas, nego ko zna koga on predstavlja...
Četvrtak 25.08.2011.17:25
Nasa Vlada je pokazala svojim nereagovanjem na bolesnu izjavu hrvatske vestacke plavusice da podrzava njen stav prema siptarima. Ocutati ovo je ravno izdaji. Podhitno sazvati skupstinu i traziti izjasnjavanje clanova Vlade zasto nisu uputili demars hrvatima.
Četvrtak 25.08.2011.18:06
Jos jedna potvrda onoga sto vec znamo,Aleksandar Vucic je proevropski ali pre svega patriotski politicar,koji ce uvek staviti interese naseg naroda na prvo mesto!!! Definitivno je sazreo kao politicar i u to vise nema sumnje, to se i vidi iz njegovih svakodnevnih konferencija za stampu i izjava,kao i kompletnog rukovodstva Sns! Svaka izjava je puna planova za buducnost,a ti planovi su argumentovani uvek!!! Zato i smatram da je Aleksandar spreman za gradonacelnika,a Sns za formiranje vlade!!!
Četvrtak 25.08.2011.19:00
Cim je tebi drago da hrvati imaju ili ce imati,ti si isti samo lajes uz vetar.
Četvrtak 25.08.2011.19:04
Stvar je vrlo jasna,zar je bilo ko iznenadjen ponasanjem Jadranke. Koliko puta treba da ih primimo u krilo, pa da nas po ko zna koji put ne samo izdaju, nego i rade na konacnom unistenju. Pa to su i vrapci shvatili na grani, a nasi politicari glume neke demokrate i ljubakaju se sa njima ludo zeleci da ih ubijede kako su Srbi jako dragi ljudi. Bez nacionalne politike i politike reciprociteta, nema nista. Ocekujem konkretne korake ove,nazovimo je vlade, na adekvatnom i prakticnom postupku zatvaranja Srpskog trzista za Jadrankinu robu, posto su jasno dali prioritet sipcima !!!! Uvjeren sam da bi odmah imali vise respekta za drzavu SRBIJU !!!
Petak 26.08.2011.15:41
Apslolutno dobra reakcija Vučića i na vreme, za razliku od Tadića i njegovih političara, koji uvek kasne a zna se i zašto kasne. Moraju prvo da puste tatu da nešto kaže da se ne bi desilo kao mnogo puta ranije, da posle njihovih izjava idu demanti.
Petak 26.08.2011.15:42
Moguće je, da je Vučić u pravu, jer je Srbiji zaista potrebna elita koja ima čeličnu volju i hrabrost da prekine začarani krug loših odluka, procena, izjava o Kosovu i uošte pogubnih poteza u spoljnjoj politici. Tadić se Hrvatima izvinjavao a oni mu kvarno vraćaju i još mu sole ranu neuspešne politike prema Kosovu. Tako mu i treba.
Petak 26.08.2011.15:44
Videli Hrvati dobru tržišnu priliku, a dobro došlo im da ispale neku na račun Srbije iz svog prepunog arsenala anti Srpskih parola. EU će se sama po sebi raspasti, dok Srbija uopšte i dođe na razmatranje za ulazak. Zato zaštitimo Kosovo i naš narod dole, koji se godinama zlopati i preganja sa šiptarskim terorom i raznoraznim šikaniranjima. Stanimo uz SNS i podržimo njihove ideje, jer ne može nam EU nikako biti važnija od Kosova i Metohije.
Petak 26.08.2011.15:52
Poraz Tadićeve politike - kosovske i svake druge - dogodio se 9. septembra prošle godine u Ujedinjenim nacijama. Sve posle tog datuma su uzaludni trzaji Tadića i njegovih ljudi koji vode spoljnu i unutrašnju politiku.
Petak 26.08.2011.15:54
Poslednja kriza je poraz Tadićeve kosovske politike. Naime, sve ovo što se odigravalo poslednjih dana, zaključno sa skupštinom, mnogo je gore i mnogo više od poraza.
Petak 26.08.2011.15:55
Podržavam Vučića a g.Tadiću bih poručio: Predsedniče vaše su priče lažne i neistinite, i obmanjuju nas Srbe. Zašta se borite zaista neznam, ali ono što sam iz dosadašnjeg vašeg rada video, za Kosovo u sastavu Srbije se sigurno ne borite, ili ne umete da se borite. Protekli događaji na KiM-u su nam to pokazali. Srbija je pod vašom vlašću zaista totalno propala, a vi gospodine predsedniče, vaš Cvetković i ostali vaši nazovi "stručnjaci", nam i dalje prosipate priče da nam je dobro, da je Srbija izašla iz krize ali da to narod ne oseća. Valjda mislite da smo toliko oguglali i postali neosetljivi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)