Nedelja 30. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 19.08.2011.
13:33
Vestionline A
Srpska napredna stranka (SNS) smatra da je promena vlasti uslov za bolji život i prespektivu građana i za normalizaciju stanja u Srbiji, rekao je danas zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.
Subota 20.08.2011.01:49
Uslov za bolji zivot jeste promena vlasti,ali da ta vlast prekine davati ustupke EU i tako ostajati bez sve veceg dela srbske teritorije,proglasiti KiM okupirano,prestati pregovarati o clanstvu o EU,za 20 god, citaj NIKAD,i okrene se ekonomskim jacim zemljama koje nisu priznale nezavisnost KiM. Ako je takva SNS,za nju treba glasati, ali sudeci po vrsti referenduma koji nude EU,ili Kosovo, daleko su od odgovorne vlasti,a ako ih narod izabere,neka bude tako,ne mogu biti gori od zutih G....na, a sto se narod ponovo sapleo o iste grabulje,sam je kriv,kakav narod,takva vlast.
Petak 19.08.2011.14:56
Činjenica je da žutocrveni glodari idu sistemom spržene zemlje, uništili su industriju i poljoprivredu, zadužili državu 25 milijardi i menjali Kosmet za lažnu nadu o ulasku u EU. Možda neće ni imati koga da kandiduju na izborima kad se razbeže posle 12 oktobra. To može da popravi samo obrazovan, pošten čovek koji živi skromno i primer je patriote kojem će narod da poveruje pa uz velike žrtve i odricanje obnovi državu. Ako su se verolomnici Toma i Aca iz stranke u kancelariji tajkuna Nicovića u Čika Ljubinoj 8 prepoznali, neka slobodno izađu na izbore. Nikada više niko neće prevariti Srbe. Nema nama drugoga izbora osim Vojislava Koštunice čijom zaslugom su i one barikade otkrile izdaju.
Petak 19.08.2011.15:14
Ovakvim konferencijama Sns i Vucic definitivno pokazuju svim gradjanima svoju politicku zrelost. Npr. ovde se ne moze naci ni jedan pokusaj okolisanja i izbegavanja novinarskih pitanja! Za svaku stavku je odgovor argumentovan,kao i nacin na koji bi unapredio grad i drzavu!!! To je susta suprotnost onome sto radi vlada i gradski organi vlasti,koji samo traze novu temu,da bi skrenuli misli gradjana sa siromastva i nemastine u koju su nas doveli!!! Zbog te iskrenosti i konkretnih resenja i zasluzuju glas naroda na izborima!!!
Petak 19.08.2011.16:19
da bi srbija krenula napred potrebno je da se odvoji od jugoslavije i raznoraznih jugoslovenskih kadrova, i jugoslovensko - crnogorskih stranaka. nove stranke i novi ljudi iz cele srbije trebaju srbiji. srbi iz srbije za srbe iz srbije .
Subota 20.08.2011.11:23
Jedino Vučić i SNS stalno ukazuju na sve propuste koje čini vladajuća koalicija, ali su nemoćni zbog velike cenzure i neodgovornosti državnih organa koji bi morali nešto da preduzmu. Važno bi bilo da se donese odredba da se sva imovina stečena korupcijom oduzme i da se naplate i kamate za period od kada je stečena do utvrđivanja dela. Iako mnogi smatraju da su to represivne mere, one to nisu. Stroge kazne su važne za prevenciju i izuzetno značajne kad je u pitanju ovako raširena korupcija kao kod nas.
Subota 20.08.2011.11:26
A šta više reći, kada je u tekstu Vučić sve lepo i argumentovano rekao. Država je nekome majka a većini maćeha. Da nije tragično, bilo bi smešno. 30000 privatnih firmi je ugašeno prošle godine, jer nisu mogli da opstanu u neravnopravnoj borbi na tržištu. Jedan sam od tog broja, verovatno i zbog toga što sam prvo plaćao državi, pa radnicima, a meni na kraju šta ostane. Na moju žalost, na kraju ostade minus.
Subota 20.08.2011.11:31
Čovek je apsolutno u pravu. O raspoređivanju, doduše, ne odlučuje jedna već više partija, ali sa istim ciljem: da se na sva važna mesta dovedu „svoji“ ljudi. Nije, prema tome, važno da su stručni i sposobni. Nije, najzad, važno da li su se ogrešili o etiku. Jedino što je važno da su „naši“. Ma koliko se - sa partijskog stanovišta - takva kadrovska politika činila celishodnom, ona je, dugoročno posmatrano, pogrešna i štetna. SNS sa gomilom argumenata izlazi u javnost, ali vlast se pravi gluva, i okreće vodu na svoju vodenicu.
Subota 20.08.2011.11:35
Zar je malo preduzeća koje su upropastili politički podobni a profesionalno nesposobni rukovodioci? Na taj način se nanosi šteta i samim partijama kojima zaposleni neće oprostiti što su više vodile računa o stranačkom nego o poslovnom i, najzad, državnom interesu. SNS kao i obično u pravu, ukuzaju na nepravilnosti, ali se oni, na koje se komentari odnose, prave ludi.
Subota 20.08.2011.11:38
Demokrate su izneverile nas glasače, ne samo zbog zakulisnih dogovora koji ne pristaju demokratskoj vlasti već i zbog toga što se takvom „kadrovskom politikom“ praktično poništava izborna volja građana. I to upravo nas koji smo - svojim glasovima - omogućili da na vlast dođu demokratske partije.
Subota 20.08.2011.11:41
Džava Vučiću što im stalno ukazuješ, gluvi su oni. Znamo da u državnoj administraciji ima viška zaposlenih i taj višak nikako se ne smanjuje. Evo predloga vlastima: kad se već ne smanjuje, neka se preraspodeli, neka one što su višak obuče za prijem zahteva za lične karte i pasoše i prebace ih u pošte kao što je obećano.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)