Nedelja 30. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 19.08.2011.
00:52
Beta A
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je da Srbija ima većih problema od održavanja Parade ponosa i da on kao gradonačelnik nikada neće podržati bilo koju manifestaciju koja može da ugrozi bezbednost Beograđana.
Petak 19.08.2011.05:08
Nemate vi na vlasti nikakvih problema osim kako jos vise se pljackom obogatiti,i zbog vas je Srbija zapala u bedu i rasparcavanje Srbije. Da ste imalo posteni raspisali bi POSTEN referendum sa pitanjem da li su Srbi za clanstvo u EU. Prema odluci referenduma vlast je duzna da sprovodi volju naroda. Ukoliko se desi,a siguran sam da bi vecina odgovorila sa NE,onda nema vise ucena od strane EU,a sve sto je potpisano pod pritiskom da se ponisti. Vlast ne sme da raspise referendum jer onda bi izgubili i poslednji adut,EU nema alternativu.
Petak 19.08.2011.01:24
Svakako da imate ,a to je kako pobeći ,kad narod krene da vas ganja po Srbiji,jer aerodromom sigurno nećete,preko graničnih prelaza isto,a vode nema ,negine vam potapanje brodom.
Petak 19.08.2011.07:50
Ne treba Đilas ništa više da objašnjava srpskom narodu. Neka paradu ponosa organizuju u subotu 17 septembra posle poslednjeg sastanka Stefanović - Tahiri sa Kuperom u Briselu u četvrtak 15 septembra . Jasno je i njima da je PROGLEDALA policija koja je ginula na Kosmetu i Haradinaj ih ubijao iz zasede kako sam kaže " i danju i noću ". A oni lepo menjali Kosmet za šarenu lažu. Sledeći sudar sa narodom će za žutocrvene glodare biti poslednji. Smrt Kvislingu, Sloboda Narodu.
Petak 19.08.2011.10:39
Pažnja! Pažnja! Ponovo radi bioskop ''Kod BoTe''! Na jesenjem repertoaru:''Dobar, loš zao''! Scenarista: Šaper Režija: Krstić Glavne uloge: Hansel Yesčić - usamljeni revolveraš iz devedesetih, koji je doživeo prosvetljenje i postao Dobar! Uvek u borbi za istinu i prava! Dearan DJ. Aj Las - pozitivni negativac, u rascepu Tame i Svetla. Na jednom ramenu anđeo, sa drugog šapuće đavo! Ernst Stavro Blofeld - dežurni negativac i šerif iznad Zakona iz Strawberry city-ja. U krilima drži svoju žirafu i sprema se za osvetu zbog upokojenog mu mačora koji je pregažen na prošloj Paradi. Uskoro, u našim bioskopima, u još jednom nastavku serijala ''Kako smo zahebali glasače!''.Stay tuned!
Petak 19.08.2011.11:13
У овој општој беспарици најмање нам је потребна парада накарада која ће поново изазвати бес младих људи који се боре за права породичних вредности, и који ће опет отићи у затвор и бити обележени за цео живот.Забранити све оно што угрожава мир у друштву.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)