Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 17.08.2011.
08:44
Politika, Beta A
Potpredsednik Vlade Jovan Krkobabić izjavio je da će se penzije i plate u javnom sektoru oktobra sigurno povećati i da te isplate ne smeju biti neizvesne zbog minusa u budžetu nastalog neurednim isplatama doprinosa.
Sreda 17.08.2011.09:07
Najzad je i Krkobabic krenuo u kampanju, 'ajd' nek je i on nesto obecao, a sta Jovane ako bude " corak", pa ne isplatite onoliko kolika je inflacija, nego koliko vi smatrate da treba, hoces li dati ostavku Jovane, a??? Neces, briga tebe za narod, ti koristis zadnji voz i to ti je sad najbitnije, a narodu cete dati neku crkavicu i jos cete se hvaliti na sva zvona.
Sreda 17.08.2011.11:05
Počinje raspad koalicije sa Dačićem koji ne hapsi kriminalce koji godinama izbegavaju da uplate doprinose, a ne ispituje im se poreklo imovine. Udri ga Krko otvoreno i on je prevario birače pa nikom ništa, ostavi ga malo da se roštilja ispod cenzusa crveni puzavac.
Sreda 17.08.2011.11:46
Jovane Krkobabiću, neozbiljno je govoriti o bilo kakvom povećanju, kada u ovom času niko ne može znati koliki će biti rast BDP-a.u naredne dve, tri godine, Takođe, veliki je znak pitanja kako će se kretati troškovi života i kolika će biti inflacija? Inflacija sa kojom ovih dana izlazi u javnost guverner Šokić, nema veza sa realnošću, jer mi građani vidimo po potrošačkoj korpi da nam je kupovna moć svakog meseca drastično manja nego prethodnog meseca. Zato poručujem svima iz vladajuće koalicije, "nemojte davati nerealne porocene i obećanja", kao svih prethodnih godina vaše vlast, jer kad dođu izbori, narod će vas svakako kazniti i poverenje dati SNS-u koji jedini za sada ima realan program.
Sreda 17.08.2011.11:58
Ova Krkobabićeva izjava je neverovatna, samim tim što kaže da u državnoj kasi postoji minus od 90 milijardi. Kako Krkobabić misli da uštedi bez ikakvih odricanja, nikome nije jasno. Sve je veći broj penzionera a zaposlenih je sve manje?????
Sreda 17.08.2011.12:09
Plaćali bi mi doprinose da imamo i da možemo da zaradimo za sve državne dažbine i vas neradnike koji sedite u vladi i samo obećavate i obmanjuje te nas slatkim pričama o boljem životu. Nema nama boljeg života dok ste vi na vlasti, tj. dok vas ne skinemo sa vlasti, i dovedemo nekog ko će biti mnogo odgovorniji i pametniji od vas svih. A čini mi se, čitajući u poslednje vreme Tomine i Vučićeve izjave o načinima uštede i izlaska iz krize, da će to biti SNS. Srbija svakako mora prižiti šansu i drugima, jer vi ste pokazali šta znate.
Sreda 17.08.2011.12:27
Plate i penzije jesu ispod svakog minimuma, ali ja sam skeptičan da bilo ko u vladajućoj strukturi ima znanja i bilo kakav plan za oporavak privrede i izlazak iz krize. Sve što ste navodno znali vi ste dosad radili, ali efekti su vam nikakvi. Da li u ovoj našoj Srbiji postoji neka pametna glava koja može pomoći Srbiji i njenim građanima. Do sada ste svi iz vlade, tvrdoglavo odbijali sve predloge i savete koje su vam upućivali ekonomisti i stručnjaci iz opozicije. Pa, da ste samo slušali i po nešto primenili od svega onoga što vam je sugerisala Jorgovanka Tabaković, po meni najpametnija žena ekonomista u Srbiji, mi ne bismo živeli ovoliko loše kao sada.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)