Četvrtak 4. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Ponedeljak 15.08.2011.
00:49
Blic A
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da bi o eventualnom ltimatumu Evropske unije upućenom Srbiji u formi "Ili Kosovo ili Evropa" poslednju reč trebalo da daju građani na referendumu.
Ponedeljak 15.08.2011.01:33
"Nama političarima će biti lepo i ako Kosovo bude u sastavu Srbije i ako ne bude" ....Drugim recima zabole vas kur@c i za Kosmet i Srbe na Kosmetu, SVE je tom nikolich rekao. On predstavlja samo nastavak zute demagogije do duse u drugoj boji. Ovi "politicari" bi trebali da prestanu nazivati juznu pokrajinu Kosovom jer to ide u prilog arnautima. Zato sto Metohija znaci crkvena zemlja, tako da arnauti pokusavaju svim silama da uklone taj naziv s'obzirom da asocira na SPC i Srbe.
Ponedeljak 15.08.2011.02:59
On je to jasno i glasno rekao, da ga zabole ne bi tako pričao, nego bi ćutao. On jasno kaze, da to pitanje moze da se postavi i da šta će SNS izbarati i šta će raditi, dok demokrate "mudro ćute".
Ponedeljak 15.08.2011.04:31
Тадићу издао си Косово, не појављујеш се тамо где је тренутно вруће и где се брани Косово. Уђи међу народ, који је на Косову остао због (сада се види), твојих празних обећања. За тебе постоје само амерички и британски интереси и интереси крупног капитала – тајкуна. Интереси обичног човека, интереси грађана не постоје. Од њих си створио армију незапослених, сиромашних, ојађених и понижених.
Ponedeljak 15.08.2011.04:33
Tadiću da li hoćeš da ti se desi 27. mart 1941. "Bolje rat nego pakt" ? Zašto sprečavaš rodoljube da zaštite Srpsku svetinju Kosovo.? Nisi sposoban da "na miran demokratski način" dokažeš svetskim moćnicima, tj. zlotvorima, da želiš da odbraniš Kosovo, pa onda pusti patriote da to najpre urade iskazivanjem volje većine građana Srbije, na referendumu ili hoćeš na ulicama Beograda i svih ostalih gradova Srbije.
Ponedeljak 15.08.2011.04:34
Tadiću poslušaj Tomu Nikolića !!! A to što tvrdiš da ćeš uraditi mirnim demokratskim putem, izgleda ne pije vodu kod belosvetskih silnika. Oni znaju samo za silu, pa odgovori im silom, ako imaš m.da. S obzirom da ih nemaš, prepusti upravljanje državom onima koji Srbiju znaju da zaštite, i zadrže joj ponos. Ne dopusti da nas ucenjuju ulaskom u EU, jer će se ona raspasti pre nego Srbija i dođe na razmatranje.
Ponedeljak 15.08.2011.04:35
Realno govoreći, Tadiću ne budi pi.ka, baci Ameriku na kolena, vidiš da su pred bankrotom. Sad valja njima pokazati zube jer su ekonomski oslabljeni, a takvi lako padaju i nemaju podršku svog naroda. J.bi im kevu, ne dozvoli da te zavaravaju podrškom koju daju šiptarima. Srbija se mora vratiti na Kosovo, i sada je momenat da se njihova slabost iskoristi. Pa ima nas više nego šiptara, a Amerika i Evropa neće da dozvole da ponove grešku neosnovanog napada na Srbiju, kao što su to uradili Slobinoj Jugoslaviji. I njihovo javno mnjenje se ovih godina osvestilo i shvatilo šta su nezakonito njihove vlade uradile Jugoslaviji.
Ponedeljak 15.08.2011.04:38
Toma je apsolutno u pravu, a ti Tadiću iskoristi nezadovoljstvo u Americi, i pokaži zube ako ih imaš. Ako misliš da ih imaš a ne upotrebiš ih, znaj da će ti Srpske patriote umesto njih ugraditi škrbu protezu. Dokle više da se izvinjavaš i klečiš.?
Ponedeljak 15.08.2011.04:40
Tadiću šta ti znači da ne dozvoljavaš referendum, hoćeš možda izlazak na ulice gde ćemo pokazati svoje nezadovoljstvo.? Dokle da puštamo da nas "veliki i jaki" jašu, i je.u.? Kakvu budućnost planiraš za nas i našu decu.? Da li je to život pod čizmom šiptara i Amerikanaca.? Pa bolje da nas nema. Da li su Srbi lepo živeli pod bilo kojim okupatorom, počev od Turaka?
Ponedeljak 15.08.2011.04:41
Тадићу, чињеница да има горих од тебе неће те ослободити одговорности за почињено. Кад–тад ћеш одговарати због издајничке политике. За тебе постоје само амерички и британски интереси и интереси крупног капитала – тајкуна. Интереси обичног човека, интереси грађана и мученика на Косову који су веровали у твоја празна обећања, не постоје.
Ponedeljak 15.08.2011.07:57
Ej crni Nikoliću, nisu pregovori ni vođeni nego su Stefanović i Tahiri klimali gavom Kuperu u Briselu sve od 8 marta kako da se sprovede rezolucija EU od 19 januara. Pokaži stenogram sa sednice Skupštine Srbije gde ste se usprotivili toj rezoluciji kada je doneo Mićunović. Tamo lepo piše Tačka 5 - razgovora o statusu NEMA i Tačka 7 -Srbija MORA da rasformira svoje paralelene organe. Da Srbi nisu digli barikade prošlo bi sve u tišini, niko od 2,5 miliona Beograđana ne bi ni znao šta je bilo sa tamo nekim Kosmetom. Šetali bi po Adskom mostu. Šta misliš kao političar koji će lepo živeti i bez Kosova i sa Kosovom jel to moralno šta ste uradili srpskom narodu.
Ponedeljak 15.08.2011.08:23
Ne seca se sta je juce bilo,ni da se usprotivio rezoluciji sto je plus za njega licno,a trebao bi malo da zaviri u Ustav Srbije, u kojem jasno pise da je Kosovo i Metohija neotudjivivi deo Srbije,i da referenduma o tom pitanju ne moze biti. Glasaci bi trebalo pazljivo da analiziraju izjave svojih kandidata da ih na vreme animiraju da nije tako,ili ih naprosto prekrize,jer nakon toliko godina u politici ne znaju ni najprostije stvari da je Ustav najveci akt svake drzave i njegovo krsenje se smatra izdajom i strogo kaznjava. To je u normalnim zemljama.
Ponedeljak 15.08.2011.09:01
Ne seća se Nikolić verolomnik kumstva i zakletve u crkvi, ne seća se Velja kraduckalo, ne seća se Julin, pardon Vulin, ne seća se Milanka Zajam za preporod Srbije. Oni gledaju samo napred u svetlu budućnost jer EU nema alternativu i čekaju da nas obraduju vestima da su doručkovali sa Štefanom File u Briselu. Lele kada pukne tikva 12 oktobra, pa EU kaže kao Albaniji da se još malo doteraju pa onda pred šalter.
Ponedeljak 15.08.2011.15:26
Тадићу бруко, од Срба на Косову си створио армију незапослених, сиромашних, ојађених и понижених. Тадићу, да ли твоја спремност на понизно испуњавање захтева оних, који су учинили највећа зла нашем народу и нашој земљи, има граница?
Ponedeljak 15.08.2011.15:27
Борисе, препусти кормило Томи Николићу, јер ти си испунио све захтеве оних који су нас бомбардовали, убијали децу и који нам отимају територију. А сада си им, као врхунац понижења Србије, дозволио да преко шиптара погазе резолуцију 1244. Докле мислиш да се сагињеш, извињаваш и уништаваш Србију ?
Ponedeljak 15.08.2011.15:28
Toma je potpuno u pravu. Isuviše različiti tonovi postoje oko toga da li je Kosovo uslov za ulazak Srbije u EU ili ne, da li Srbija može i kada će ući u EU, da li sa tim konfliktom ili ne, ipak to sve nije priča ni za parlamentarnu delegaciju, niti za pojedine članove Vlade, ali ni pojedinačno za šefa diplomatije ili predsednika države.
Ponedeljak 15.08.2011.15:29
Problem je isuviše veliki i dugotrajan da bi bilo ko mogao da ga rešava sam, a za krupnu i mudru odluku je potrebna najšira podrška, koju može da donese jedino parlament Srbije. A slažem se i sa Nikolićem, na referendumu će se videti šta Srbi zaista žele.
Ponedeljak 15.08.2011.15:30
Smatram da je najvažniji državni interes, odbrana Kosova a SNS je u ovom trenutku jedina spremna za to. SNS je takođe spremna da zameni ovu nesposobnu vlast, i da na izbore izađe sama i suprostavi se strankama vladajuće koalicije, bez obzira da li će te stranke nastupati na izborima zajedno ili odvojeno.
Ponedeljak 15.08.2011.15:32
U pravu je Nikolić i dobro upozorava. Strašno je važno da zakažemo hitnu parlamentarnu sednicu, gde ćemo doći do konačnog zaključka kada je Kosovo u pitanju. Bitno je da cela vlada, kao i građani izađu sa zajedničkim stavom s kojim možemo pred evropske zvaničnike. DAJTE REFERENDUM O KOSOVU.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)