Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 14.08.2011.
02:46
Press A
Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika DS-a Dragan Ðilas izjavio je da Evropa ne sme da ima duple aršine za Srbiju i da joj neprekidno deli lekcije kao "najgorem đaku u evropskoj školi".
Nedelja 14.08.2011.04:50
He...he...to cete Vi, gos'n Tadic ili DS vasom "miroljubivom" politikom - kod nas se to zove uvlakackom, nesposobnom, slugansko-kvinsliskom politikom da zabranite EU da ima duple arsine...Kad ste se vec zgadili Srbima koji su vas birali , mogu misliti koliko do vas drze ostali...
Nedelja 14.08.2011.09:15
Hvali Tadića na temu borbe protiv narko dilera, a svi znamo da je gospodin Šarić kupio hotel Putnik u Novom Sadu, i silnu imovinu po Vojvodini i sagradio dvorac na Tatarskom Brdu pa onda došla DEA, koji bre Tadić. Nije ni spomenuo borbu protiv korupcije o kojoj je Tadić vrištao na TV preteći i članovima stranke, pa buć. Možda je bolje da zaobiđe tu temu jer se tiče metroa, francuska firma Alstom je već više puta optužena za korupciju i nameštanje poslova. Odraše kožu na leđima ovoj sirotinji, a neće ih Evropa primiti ni kada ispune rezoluciju o Kosmetu od 19 januara i rasformiraju srpske organe, to je valjda sada jasno svima. Nervozni su pred dolazak Merkelove - dolazi trenutak istine.
Nedelja 14.08.2011.12:57
Е чуј сад ово !!! Па добро јутро Колумбо !!! Открио си рупу на саксији !!!
Nedelja 14.08.2011.14:02
Ovaj covek je smesan kao crtani film,to samo mogu da kazem!!! Idi slikaj se na mostu,tamo ti je mesto,ne zamlacuj narod praznim pricama!!!
Nedelja 14.08.2011.14:30
Tadic je budaletina koja izigrava majku Terezu i kuka i place nad svima osim nad "svojim" narodom,on je kao satro gistro psiholog :):):),pa je utripovao magarac da ce da izazove empatiju kod srpskih vekovnih koljaca,Krvata,Siptara i islamizirano-satanizovanih Srba,ja da sam predsednik Srbije(Srboslavije),ja bi ulagao svaki dinar u jacanju vojske i posvetio se jacanju srpskog odbambreno-napadacko vojno-policiskog sistema,jer necu nespreman da docekam da mi neko kolje i ubija decu,majku,sestru,zenu pred kucnim pragom,a svi se vi pravite fini i demokrate,ali takvo ce vreme ponovo doci,istorija nas uci,a ko zaboravlja istoriju,istorija ne zaboravlja njega,glupi ustondirano-uspavani srpski narode
Nedelja 14.08.2011.14:58
"Evropa nam je mnogo pomogla terajući nas da se menjamo nabolje. Ali, veliki revolt kod većine nas, građana Srbije, izazivaju oni predstavnici EU koji nam stalno dele lekcije i tretiraju nas kao najgore đake u ovoj evropskoj školi" Ovaj deo je vrh.. pa vi ste im gospodo iz vlasti dozvolili da se igraju sa vama a tako i sa nama svima preko vas.. Nema dana da ne osvane od promene vlasti 2000e godine a da ta vasa ''EU" ne izrazi neko novu ''zelju'' Hvala Bogu posle izbora vas necemo vise gledati.Dosta je bilo.
Nedelja 14.08.2011.15:02
Upitan zašto smatra da DS zaslužuje poverenje građana, Ðilas je rekao da želi da "ljudi glasaju na osnovu onoga što je urađeno i na osnovu onoga što misle da može biti urađeno".''' Uradili ste najskuplji most na svetu ,doveli gradjanje do ivice egzistencije i upropastili privredu.. a o prodaji drzave necu da pisem.. to svi znaju..vide se rezulati na KiM.
Nedelja 14.08.2011.20:08
ovo govedo, pripremaju za predsednika srbije ili ministra spoljnih poslova. a zasluzio je kilo olova. braon naopaki gradonacelnik, koji je privatizovao beograd.
Nedelja 14.08.2011.20:18
Vidi se da mu mediji i marketing idu od ruke. Govori jasno, da moze da ga razume svako, ma kakvog obrazovanja bio. Ume da natera coveka da se poistoveti sa njim. Jedina mane je sto sve izreceno pada u vodu sa prvim racunom za struju, koji ne moze da se plati, sa ponovnim neuspelim trazenjem posla, sa neresenim stambenim pitanjem, itd. Tada Djilasova prica postaje tek samo prica. I bas me briga kako ce da pripreti EU, kada je tuta-muta za domace tajkune i krimose.
Nedelja 14.08.2011.21:00
Dvostruki arsin...je l to kao kada se afera "Kolubara" gura pod tepih, zataskava, a ako neki mucenik ukrade 500 dinara, odmah se pojavi na svim naslovnim stranicama i rebne dobro?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)