Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 09.08.2011.
12:17
J. Arsenović - Vesti A
Dok Boris Tadić pokušava da ubedi predsednike srpskih opština na severu Kosmeta da prihvate sporazum sa Kforom, Srbi u južnoj pokrajini ne kriju da se osećaju izdanim od sopstvene države toliko da mole Rusiju da ih zaštiti. U razgovoru za "Vesti", predsednik Narodnog pokreta Otadžbina Igor Vojinović objašnjava zašto su se odlučili na apel Moskvi i koliko ima vere u pregovarački rezultat Borka Stefanovića i Nenada Bogdanovića.
Utorak 09.08.2011.12:42
Dragi zemljaci, situacija je veoma ozbiljna! U dogovoru sa EU naša, reći ću slobodno, podanička vlast veoma lukavo, smišljeno i prefrigano dovodi situaciju u taj stepen kada će da kažu: "Eto desilo se da je Kosmet postao šiptarski a narod proteran sa Kosmeta!!!!" Trenutno imamo dve vrste EU poslušnika, jedni čine političku vlast a drugi su infiltrirani u duhovnu vlast...i jedni i drugi ćute u najkritičnijim momentima! Od toga nemamo vajde, nego nam je činiti da se organizujemo i jačamo tu liniju Istine i osvešćivanja međunama. U duhovnom delu treba pozdraviti onaj manji i zdraviji deo sveštenika, đakona i nekolicinu vladika koji su istinske sluge Hristove i koji su svesni ove opasnosti!
Utorak 09.08.2011.12:47
...zajedno sa njima treba jačati tu samosvest i nacionalni duh medju našim narodom... Sve je jasnije i jasnije zašto je prvo proteran vl.Artemije sa njegovim monaštvom, i kakvu je on smetnju činio u ovom bestidnom planu svetskih moćnika! Svi oni koji uživaju poverenje od strane naroda imaće slična iskušenja... Neka nam je Bog upomoć!
Utorak 09.08.2011.14:09
Situacija je ozbiljna i teska svih ovih godina,a kulminira sada najodvratnijom izdajom vlasti prema Srbima KiM,izdaja drzave Srbije,izdaja SPC koje je nekada bila duhovni oslonac. Tako mora biti jer NAROD ne cini nista da zaustavi propast, a Guca puna pijandura i zderatora u postu,brend Srbije. Nemam nista protiv Guce,naprotiv volim trubace,ali nije vreme da sada trube za KOLO,nego za UZBUNU,i da uz trube povataju i zatvore izdajnike,i lopove.
Utorak 09.08.2011.12:24
Prodase Kosovo kao fabrike.I kao iz fabrika,Srbi sa Kosova isterani.Sa svoje dedovine.E Tadicu,reci bar Albancima izvinite.
Utorak 09.08.2011.12:43
Brate, nije ostao još samo pečat. Ostalo je da prema rezoluciji EU od 19 januara tačka 7- Srbija mora da rasformira svoje paralelene organe. Znači Tači preuzima, sudstvo, policiju, carinu, zdravstvo, školstvo i sve ono što se smatra parlelnim organima. Kada Evropa nema alternativu onda se takva rezolucija bezuslovno prihvata i počinju pregovori 8 marta. Trebali ste zarobiti Tadića posle razgovora u Beogradu i odvući za uši na barikadu da objasni narodu šta je to bilo za izbore 2008 godina parola "i Kosovo i EU". Do 12 oktobra je rok da vas preda u lancima, i od 01 novembra će biti onako kako je Tahiri rekla još pre mesec dana.
Utorak 09.08.2011.13:30
Dragi moji potrazite na Internetu "Sta Boris Tadic ne zeli da znate" pa ce sve biti jasnije.On je licnost koja ne zavreduje nikakvu paznju a kamo li da bide Predsednik Srpskog naroda.
Utorak 09.08.2011.14:00
Pa nije vas Beograd prodao,vec vlast koja tamo sedi! Ali to je jos uvek nezvanicno! Ako ostanu jos jedan mandat,prodace vas i zvanicno!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)