Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 29.07.2011.
20:00 >> 22:18h
Beta A
Šef pregovaračkog tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borko Stefanović dogovorio je, u troipočasovnom razgovoru sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom, da se jedinice Kfora povuku iz Rudara, u koji su došle s ciljem da uklone srpske barikade. Jedinice Kfora povukle su se sa te lokacije nekoliko minuta posle 20 sati.
Petak 29.07.2011.20:03
Konacno i jedna lepa vest od gospodina Borka Stefanovica-Bilera!Sad mogu na miru da secem drva za zimu a ne da ih koristim za blokadu puteva!
Subota 30.07.2011.08:00
"Pod uticajem zapada vlast u Beogradu pristaće na sve! Pregovori Borka Stefanovića i ministara za KiM Gorana Bogdanovića sa predstavnicima Kfora su samo maska da se prikrije izdaja Srba na Kosovu" Izjavio je Marko Jakšić. Tačno je to ovi pregovori izmedju Beleira i Stefanovića jes amo farsa u režiji Borisa Tadića i vladajuće strukture u Srbiji.
Petak 29.07.2011.20:49
On je, takođe, dodao da Srbija stoji iza odluka svojih građana, izuzev ako posegnu za nasiljem. - A šta ako krenu nasiljem na njih? Šta treba da rade? I šta treba da se desi pa da vi i vaš flekavi sa idolima shvatite da su TO na KiM NAŠI tj. građani Rep. Srbije i da ste po Ustavu dužni da ih zaštitite po svaku cenu!! Pa majku vam, ustaše su se digli kao jedan kad smo hapsili onog purdu što pobi onolike Srbe, u na kraju ga još i oslobodiše, a mi kao pizde ćutimo i mudrujemo???? I opet u žicu???? Pa dokle?????
Petak 29.07.2011.20:49
Aleksandarmihaj RT @NewsBalkan: NikolaRadicevic:KFOR se jeste povukao,ali ne znamo pod kojim uslovima,tj.ne znamo sta su nase #demokrate dale za njihovo povlacenje #kosovo 59 seconds ago · reply · retweet · favorite Biler: Danas sam odustao od prisilnog prolaza Komandant Kfora Erhard Biler izjavio je večeras da mu „nije lako pala“ odluka da povuče jedinice sa srpskih barikada u Rudaru i da je to učinio u korist građana Zvečana, ali da to ne menja ništa na njegovoj odlučnosti da deluje protiv ekstremista. Kad je reč o pitanju vraćanja administrativnih prelaza na stanje pre intervencije specijalnih jedinica ROSU, on je istakao da je to „političko pitanje“ na koje on ne može da utiče, ali da
Petak 29.07.2011.20:50
se nada da će se pronaći rešenje „u najskorijoj budućnosti“. „Danas sam odustao od prisilnog prolaza, jer znam da su se među građane umešale radikalne i ekstremističke strukture, koje su čak bile i naoružane. Odlučio sam se u korist građana Zvečana. Ta odluka mi nije pala lako, ali ne želimo da povredimo bilo koga“, istakao je Biler posle razgovora sa Stefanovićem. Na pitanje kako bi delovao protiv mirnih demonstranata, on je rekao da bi „primenio odgovarajuće mere“, ali je dodao da „nikom nije cilj da ugrozi ili preti građanima“. Jedinice Kfora, koje su danas od 13.40 u oklopnim vozilima došle da uklone srpske barikade u Rudaru, povukle su se sa te lokacije nekoliko minuta posle 20 sati,
Petak 29.07.2011.21:06
Не би се чудио да сада пусте шиптарску руљу на Србе,а они само да гледају и да јаве медији како су Срби испровоцирали шиптаре,да се деси као 2008-е,јер шиптари су решили што су решили,а ми смо опкољени.
Petak 29.07.2011.21:28
Заустављена повећа група младића која је кренула да помогне Србима на барикадама,од стране Српске полиције који су кренули из Краљева и Рашке.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)