Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 27.07.2011.
10:43 >> 18:48h
Vestionline A
Šef tima Vlade Srbije za pregovore sa Prištinom Borislav Stefanović rekao je danas da nije poštovan dogovor o sastavu ljudstva na prelazima na severu Kosova koji je u utorak postignut sa predstavnicima Kfora. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić kazao je da je policija u pripravnosti. Komandant KFOR-a Erhard Biler tvrdi da su na administrativnom prelazu u Jarinju postavljeni službenici srpske nacionalnosti. Portparol policije Brahim Sadriu kazao je za AP da su se kosovske snage povukle i predale kontrolu policiji i carinicima.
Sreda 27.07.2011.10:48
Шта је суштина договора хоће ли роба из Србије и БиХ несметано пролазити царину или не!
Sreda 27.07.2011.11:00
Да ли треба цео српски народ да јавно честита Борку Стефановићи? Па до овога није смело ни да дође, а нажалост је дошло лошом политиком нашег феша преговарачког тима и осталих српских званичника! Морали су да знају у какву "игру" улазе када су кренули у диалоге са Приштином и Албанцима, али ми увек поступамо некако наивно... Само се питам где су сада све те земље које су подржавале хапшење Срба и одвођење у Хаг! Зашто сада не стану уз Србију?
Sreda 27.07.2011.11:02
Како су рањени Срби? Како је онај претучени дечко?
Sreda 27.07.2011.12:42
Koje dezinformacije,kakvo povlačenje,koje gluposti mlate,koje laži,i smirivanje naroda u ostatku Srbije. Šiptari se rasporedili,a mi?
Sreda 27.07.2011.14:27
Gde je Sutanovac? Zar ne rece, prilikom zasedanja NATO-a, da smo sada "na konju"? Ili bese "da smo konji"? Je l se vratio sa vezbe iz Ukrajine ili jos uvek vezba da se vrti oko sipke? Samo Borko na Kosovu, a njega "samaraju" k'o malo dete. Gde nam je premijer Cvetkovic? Gde predsednik Tadic? Gde su svi oni iz vladajuce koalicije koji su sve svoje prodali na Kosovu pa zajahali Beograd, a sa njim i sve nas? Gde ste, misevi?
Sreda 27.07.2011.14:37
Hajde sto se "vide" licemerne lazi veoma mocnih, svetskih politicara ali ovaj ga bre...izguzva inteligenciju maloletnoj deci. Sipci su ovo "napravili" samo kao demonstraciju (mislim) za sledecu "aktivnost" ali ovaj iskazuje javnu tvrdnju da su se povukli?! Kada su se siptari do sada odnekle povukli na Kosovu i Metohiji? Mozda se povuku jedan korak unazad a zatim deset koraka unapred. Pitanje: Sta ces/cete da uradite ako se sipci opet "pojave" (u sta verujem osim...)? Pa...videcemo...razmislicemo...doci ce se do resenja...bla, bla, bla
Sreda 27.07.2011.14:53
Господине Стефановићу превише се Ви правите наивни у целој ово ситуацији! Па наравно да Албанци нису све радили на своју руку безнечије подршке! И сада када сте "отворили очи" шта ћете да урадите?
Sreda 27.07.2011.15:40
А наши стручњаци таман поверовали да су своји способностима,вештином преговарања,одлучним жвакањем жваке у лице официру КФОР-а и мрким погледима,успели да реше проблем? Невероватно па зар и поред тако надљудских напора да не успеју? Е Србијо и народе Србски ,ко те брани добро још и постојиш уопште....
Sreda 27.07.2011.16:09
Stefanovicu jednostavno narod ti ne veruje ! Jos juce je Redzepi rekao ono sto je danas pokazano na delu, a to je da je njihova carinska sluzba " na svojim mestima " ! Nemoj vise da zaludjujes i lazes narod, ne dovodi ih u zabludu, nego govori istinu da ljudi znaju sta im je ciniti. Prateci vesti u vezi sa ovim u poslednjih 48 sati, ne mogu a da ne primetim kontradiktornost izjava Beograda i Pristine. Odoh sinoc na neki njihov sajt, google prevod i izjava Redzepija se poklapa sa delovanjem Pristine, samo Borko prica drugacije. Pitam se, ko ce zbog obmanjivanja narod preuzeti odgovornost ako se nesto desi Srbima dole ? Igras se Borko ljudskim zivotima i sudbinama.
Sreda 27.07.2011.16:48
Lako se nama prepucavati na netu ajmo na Kosovo!Kakav smo mi narod,braca u ratu a mi pisemo porukice kao ovo ono.Ajde da se skupimo pa da ga branimo kao 1389.I ako ne daj boze izgubimo,necemo biti zapamceni kao Vuk Brankovic vec kao Obilici.Ko bi to od vas catera uradio niko a.Svi jaki na rjecima al rjeci se ne broje vec samo djela.Idemo da vidimo koliko nase pisane rjeci vrjede.CCCC

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)