Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Petak 22.07.2011.
15:31
Beta A
Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da se pojačavaju pritisci na Srbiju da prizna nezavisnost Kosova.
Petak 22.07.2011.15:39
Pocelo je medijsko uveravanje-DvE TRECINE SVETA GA NE PRIZNAJE, ali oni pritiscu Srbe da ga priznaju.Kao i price o IZOLACIJI ako se ne okrenemo prebogatoj i antikorupcijski uredjenoj EU. Dobro je da postoje mediji, koje cak i sam rezim kontrolise, pa da se ovakve izjave beleze-POSLE KAD SE ZATVORE AERODROMI I GRANICNI PRELAZI, nece vise da bude IZVUCENOG IZ TEKSTA.
Petak 22.07.2011.15:43
Prvo, ne kaže se Kosmet, to je skraćenica za Kosovo i Metohiju a drugo, jebem te ograničena, pa zar ti to nisi očekivao i zar nismo svi na to ukazivali a i moja baba Vukosava je to znala još davno a garant i Djelićeva tetka, samo neće da prizna.
Petak 22.07.2011.15:46
Zuti tvrde pazar,pripremaju srbe za potpunu izdaju koju ce narod sa olaksanjem prihvatiti,samo da ne bude gore ne videci da ce posle toga biti jos MNOGO gore nego sto je sada. Sta ce uraditi ostale stranke koje se busaju patriotizmom kada delo dodje na videlo. Praviti se da ne cuju i ne vide,ali zato drece birajte nas mi smo pravi.
Petak 22.07.2011.15:50
Fino, znaci pocela je " obrada " javnog mnjenja u cilju resavanja sledeceg zadatka - priznanje nezavisnosti Kosmeta !!! Dve albanske drzave na prostoru Balkana je presedan u istoriji covecanstva ! I pored toliko opipljivih argumenata u korist Srbije a na stetu kvazi drzave Kosovo, srpska diplomatija nije u stanju da se izbori i jasno kaze NE svim pritiscima. Imate hronologiju dogadjaja pa sa njom pred medjunarodnu javnost i Savet Bezbednosti. Sto ne trazis Jeremicu otkrivanje svih zlocina pocinjenih na Kosovu. Zasto Srbija cuti o tome? Kada ce se pokrenuti pitanje o zlocinima nad Srbima po Hrvatskoj i Bosni? Zasto se o tome ne pise, ne govori? Niko ne pominje nastradale Srbe !!!
Petak 22.07.2011.15:55
Ima samo jedan odgovor na sva vasa pitanja a to je da su svi na vlasti strani placenici i da ih pod hitno treba uhapsiti.
Petak 22.07.2011.16:26
brate rogonja. oticice oni ali pod zemlju. sad je na redu medijska hajka...pripremaju teren za potpisivanje dobrosudedskih odnosa kao priznanje kosova i metohije u najavi. antisrpska crvenozuta kuga hara i zuri im se da sve obave pred izbore. a posle zna se. opet oni, pa nastavak agonije srbije. raska, sever srbije...
Petak 22.07.2011.16:47
Tako je brate, njima je crvena linija ono što su im gazde javno rekli da ih sada ne interesuje. Kada žuti glodari rasformiraju srpske organe na Kosmetu, priznaju dokumenta države Kosovo, traže dozvolu da uđu na Kosmet, mogu oni da pričaju i da su Miloš Obilić lično. Smeju nam se u lice banda žuto crvena lopovska.
Petak 22.07.2011.17:13
znam breee brateee naumili su da je uniste ( Srbiju) ko misli da je ovo kraj ta je lud oni ce sve da uniste i otaje Beograd kao i sto si izneo u predjasnjem izlaganju slazem se sa tvojim misljenjem . sve je tacno breeee.
Petak 22.07.2011.16:40
Mali Pozderac pokušava da proda rog za sveću, kao oni ih pritiskaju mnogo, a oni popuštaju samo malo. Nije tačno, i to su više puta iz EU rekli da traže priznanje Kosovo kod UN, to će oni da reše na svoj način. EU traže ono što su im napisali u rezoluciji Parlamenta Evrope 19 januara kada je bila u Strazburu prisutna i delegacija parlamenta Srbije koju je predvodio drug Mićunović. Dakle, Beograd i Priština će razgovarati uz medijatora EU ( gospodin Robert Kuper savetnik Ketrin Ešton ). Razgovori će se voditi tako da u tački 5 - razgovora o statusu NEMA. i u tački 7 - Srbija MORA da rasformira svoje paralelene organe. Do 12 oktobra ćemo videti rezultat. Mi smo ludi a on je pametan.
Petak 22.07.2011.17:46
Koja bi vlast priznala Kosmet pod siptarskom upravom zasluzuje preki sud i kazne iz ratnih uslova.Srbi nisu priznali tursku vlast 500 godina, Izraelci su povratili drzavu posle 1000 godina a IV Reich je priznao okupaciju srpskog Kosmeta tek pre 3godine i trazi od nas da priznamo da su pljackaska plemena sa one strane Prokletija legitimni vladari najstarije srpske zemlje.Nikada priznanje a ni tada.Vraticemo sto je nase cim uskoro amerika bankrotira i o svom se jadu zabavi (ovo pisah pre 4-5godina i tad su mislili da sam lud oni koji ne vide dalje od svog nosa) a u EU islam ojaca i zatrazi jos vise..Roterdam, Marselj, Mancester itd..
Petak 22.07.2011.17:49
..nece proci ni 20 godina pre nego sto islam zagrize vise nego sto moze da proguta..Onda cemo zajedno sa drugim nacionalnim pokretima po EU zemljama (koji su svaki dan sve jaci i potiskuju ovu demonkratiju jevrejsko-kapitalistickih banaka i privrednih lobija) povratiti sto je oduvek bilo nase.Mnogi ce nam biti jos i zahvalni kad proteramo delersko-svercersku al-kaida bagru sa srpskog Kosmeta i svrstamo se opet medju zemlje pobednice..Strpljen spasen !
Petak 22.07.2011.19:38
Ovo je jedini pravi politicar,veliki srbin i prava je steta sto nema svoju stranku - da se otarasi one bede Tadica i kompanije koji ga zavlace na svakom koraku!!!
Petak 22.07.2011.20:10
I samo ce jednog dana da osvane u novinama "...morali smo da priznamo, pritisli nas...". Ovo je totalna rasprodaja zemlje, opet su danas uzeli neki kredit, tenderi namesteni, oni na moru a mi kod kuce udaramo i udaramo po tastaturi. Zdravstvo i prosveta u raspadu...Stvarno izbori moraju sto pre, ne znam zasto ovi nece, a ni zasto ovi hoce ali frka je ljudi.
Petak 22.07.2011.20:23
Једног сунчаног дана ће престати притискати!
Petak 22.07.2011.22:37
Мени се чини да притисци никада нису ни престајали! Али када мало боље размсилим то нису баш притисци већ једноставно обострани интереси! ЕуУ одговара да Србију уцењује и да на тај начин "узме" све што јој одговара а Српским владарима да на све могуће начине испуне нека нереална обећања! А грађани су ту на маргинама....
Nedelja 24.07.2011.19:14
А шта стеиочекивали господине Министре,толико сте им подилазили,дозвољавали,признавали,а сад би да вас пусте,е па нема тога. Ко са ђаволом тикве сад о главу му се лупају! Увек било и остало!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)