Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 16.07.2011.
12:37
Đ. Barović - Vesti A
"Tačno je da sam se pre hapšenja kretao naoružan, ali ne da bih ubio sebe ili službena lica svoje zemlje, već zbog mogućnosti da me zaskoče plaćeničke grupe," rekao je nekadašnji pukovnik JNA Veselin Šljivančanin u ekskluzivnom razgovoru za "Vesti".
Subota 16.07.2011.13:03
Pukovnice zelim Vam dug i lep zivot u Srbiji sa porodicom. Sve najbolje!!! Mogao bi i ministar SuNATOvac da procita malo ove tekstove o pukovniku Sljivancaninu i da se kroz njih podseti ili da nauci sta je to nekada ( ne tako davno ) bila cast srpskog oficira. Mogao konacno i da nauci da ceni srpsku vojsku, a ne da je poducava kako da se bori negde u inostranstvu za nekog gazdu. Mogao bi i da nauci da zivot i nije toliko vazan kad je u pitanju otadzbina i da slobodno moze da strada kao heroj. Zato se valjda i prihvatio tako odgovorne funkcije(?). A gospodin ministar uzeo da izliva srpske tenkove koje su kao oci u glavi cuvali srpski vojnici tokom bombardovanja, ukinuo redovno sluzenje vojnog
Subota 16.07.2011.13:05
roka (Pa bar obuku od 2-3 meseca je mogao da ostavi ! Svi bi isli u vojsku!!!! ) i jos navalio da Srbija ide u NATO! Pa bre nije mu tata kupio Srbiju da moze da radi sa njom sta hoce!!!!!!
Subota 16.07.2011.13:13
kakve on veze ima sa srpskim oficirima,crnogorac pod petokrakom? dosta bre vise podmetanja,svi bre navalili na budzet srbije a borili se za petokraku jugoslaviju. nije se on borio za srbiju,kao ni ostali mnogobrojni crnogorci iz tadasnjeg sastava saveta odbrane/tu su bili i imlo i momo/
Subota 16.07.2011.15:18
pa vi se bratimite sa albancima i hrvatima,a ne srbi iz srbije. treba dodati da je vukovar koji je razrusen srpski grad/vecinsko srpsko stanovnistvo/,i da je vukovar branilo nekoliko stotina hrvata naspram armade kojom je raspolagala jna predvodjena crnogorcem,i da se jna nije se pomerala sa polozaja vukovara koliko nedelja sa pitanjem, zasto? i svi bi vi da budete na budzetu srbije, a u vasoj maticnoj republici stoji spomenik borcima protiv srpske okupacije,i ja da idem da pisem na hrvatske portale,a gde ti da ides?
Subota 16.07.2011.18:37
JA SAM SVOJ NA SVOME.....NEMAM NAMERU NIGDE DA IDEM....VAS NEKOLICINI, KOJI TAKVE STVARI PISETE,NEKA SLUZI NA CAST.....VI STE NIVO "MONTENEGRINA", SAMO STO STE U SRBIJI.....NELJUTIM SE JA NA TEBE, NISI TI KRIV....PRIRODA JE JACA OD SVIH NAS.....KAO STO SVAKO OD NAS SVOJ OBRAZ NOSI!!!!!!!!!!!!
Subota 16.07.2011.17:00
Pod broj jedan da li znas gde je rodjen Stefan Nemanja??? - u Ribnici , ana teritoriji danasnje Podgorice! Dalje..procitaj stihove pesme " onamo 'namo" velikog kralja Nikole I i pokusaj da skapiras da li su danasnji " Crnogorci" zapravo Srbi! (http://www.antikvarne-knjige.com/studio/1867/1867-kralj-nikola-i-napisao-onamo-namo-video_a4e985d33.html ). Takodje procitaj stihove velikog Njegosa : "Srbin Srbima na casti zahvaljuje" ( http://www.njegos.org/petrovics/srbincast.htm )
Subota 16.07.2011.17:07
Nema ni jednog Srbina na ovom svetu a da pritom ne vuce korene sa Skadra, Kosova i Crne Gore!!!! I ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da sam se ja borio, ako sam te dobro razume(nadam se da nisam), za petokraku i da sam navalio na srpski budzet??? Pa ja sam se pre svega rodio u Beogradu i nisam navalio ni na kakav srpski budzet. Druga stvar..Sjivancanin je bio u Jugoslovenskoj vojsci, ali ne znam kako je on to mogao da bude u nekoj drugoj vojsci kad je tad bila samo ta vojska? I to pitanje nije bilo na njemu da resava nego na politicarima. Ja sam u svom komentaru se iskljucivo istakao njegovu ljubav prema zemlji cast koju su ondasnji oficiri imali za razliku od danasnjih od kojih vlast
Subota 16.07.2011.17:13
pravi baletane oficire i koji treba da ratuju za NATO a ne za drzavu.Tako da ljubav koju nasi sadasnji oficiri i vojnici imaju prema Srbiji bice usmerena protiv Avganistana, Iraka, Irana, Libije, Sirije pa u nekom trenutku i protiv Rusije.. Inace ja podrzavam Ravnogorski pokret Draze Mihailovica a proklinjem dan kada su poceli komunisti da vrsljaju po Srbiji jos pre Drugog svetskog rata!
Subota 16.07.2011.18:33
postovani, crnogorci cesto upotrebljavaju ribnicu i rodjenje stefana nemanje da bi nas ubedili da smo mi nastali od crnogoraca. tacno je da je stefan nemanja rodjen u ribnici, ali je i car konstantin rodjen u nisu,pa sad ajde da ubedjujemo talijane da su srbi. drugo vi mene ubedjujete srbina iz srbije da su crnogorci.....,tamo u crnoj gori treba da ubedjujete ,pa ako su srbi nek se pripoje srbiji. nas stalno neko ubedjuje te da su hrvati srbi,te makedonci,te ovi ,te oni ..i svi ostvarise svoje nacionalne drzave sa svojim autohtonim stanovnistvom na vlasti ,jedino srbija osta srbija i crna gora bez crne gore. pa ja ne mogu da udjem u crnu goru a da na granici ne platim 10e za ovo ,10e za...
Subota 16.07.2011.18:43
pa milo je bio srbin kad je trebalo musti srbiju,pa kilibarda sedeo do kostunice na osnivackoj skupstiti dss-a u sava centru pa ...,i postadose crnogorci. i sta vi ocekujete da ih neko vuce za rukav ,pa vucite ih vi za rukav i ubedjujte. I SRBIJA BI DA SLAVI DAN NEZAVISNOSTI!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)