Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 15.07.2011.
14:48
Vestionline A
Beograd je grad koji ne spava, grad sa toliko mesta za izlaske da se ponekad zapitate gde izaći večeras. Beograd je prestonica zabave, grad u kome su noćni život i izlazak do jutra način života mladih. Bilo da su leti u pitanju splavovi ili zimi klubovi, poznato je da su najbolje žurke u regionu upravo žurke u Beogradu.
Petak 15.07.2011.15:25
Prkos, Inat, Ponos i Gordost protiv citavog Sveta nesalomljivo dolazi do izrazaja. Beograde, lep si a bez bagre si bio mnogo lepsi!
Petak 15.07.2011.17:45
Kada bi se uz Božiju pomoć, vratila prestonica Srbije da bude Kruševac svetoga Cara Lazara, onda bi se Beograd survao na nivo jednog pograničnog grada kako je drug Čanak predvideo. To je u suštini grad - parazit na zdravom organizmu Srbije koji nema ništa od proizvodnih firmi.U Vojvodini ili Centralnoj Srbiji ima u svakoj manje stanovnika nego u Beogradu, a glad u svetu tek počinje da pokazuje zube. Šta žuti glodari misle dokle će da voze kola na seljačkoj grbači. Niko u tom ludom provodu nije kopao njivu ceo dan za 15 evra, nego samo oko državnih akrobacija, poso lak a para dobra. Videćemo do 12 oktobra šta sve rade za pare - kako došlo tako i otišlo.
Petak 15.07.2011.22:00
Na žalost potpuno si upravu! A ovi svi što se oduševljavaju Beogradom, delom to rado zbog toga što u beogradskom noćnom provodu mogu da dobiju seks za male pare, za piće, eventualno večeru ovde ima ludih devojaka (a lepih!) koje se lože da će preko kreveta otići u neki lepši "rajski" EU svet! Spavaju sa svim i svakim bez blama! A izem ti takav grad gde se kafeniše od sabajle, svi koji imaju para obično ne rade mnogo ili bolje reći ništa! Sede po kafićima i dangube šmekajući šta mogu da navataju (bez obzira muško ili žensko...) I onda mi još na kraju kažu "Beograd je svet" ! Samo se mislim koji to crni svet!? Nama treba UMERENOST, ništa više, ništa manje!
Petak 15.07.2011.18:09
Stvarno ne znam kome trebaju ovi naručeni tekstovi, i čemu služi ovo bezobrazno hvalisanje bez pokrića. Živim u Beogradu 50 godina, i uvek sam imao problema sa izlascima, upravo kontra, jer je sve uvek bilo bezveze. Naprotiv, ovde su postali opasni izlasci posle 22 časa. Budimo realni, i priznajmo da je Beograd jedna od najgorih metropola, jedan ružan grad koji i po svojim sadržajima, a i estetski daleko zaostaje za bilo kojim pristojnim gradom u Evropi. To su mesta sa kič preglasnom muzikom, a sadržaji se zasnivaju samo na ždranju, alkoholu. Mesta su totalno neobezbeđena (ne vidim uopšte svrhu postojanja naše policije), vrlo riskantna sa bahatom i sirovom omladinom. Ima toga još mnogo...
Petak 15.07.2011.18:59
To sto si se ti od nekuda doselio u Beograd (50 god.) ne znaci da si merodavan da ovako trucas iza coska. Da si se malo "otvorio" (drustveno uklopio) mozda bi drugacije mislio...Stranac je Stranac, neko se prihvati a neko ne, kao i svuda u velikim gradovima. Ako klinci (momci i devojke sorry) nemaju straha tek posle 23-24h da izlaze...sto bi ti jado imao straha!? Ima toga jos...smesno. Ako ti je tu nelagodan zivot, menjaj sredinu!
Petak 15.07.2011.22:27
Treba svijetu pokazati da Srbija nema krize i da se Srbi na Kosovu i Metohiji ne brinu dok traje dernek u Beogradu neka oni tamo uživaju gledajući kako Beograđani uživaju....
Nedelja 17.07.2011.10:13
Tacno ali zato ostatak Srbije zivi u tami i tisini.Da se Dilas preseli u Nis mozda bi i tamo bilo veselja.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)