Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 03.07.2011.
17:44
Vestionline A
Slavko Đordan (23) iz Kragujevca, koga je 28. juna uhapsila kosovska policija na Gazimestanu, divljački je pretučen u zatvoru u Gnjilanu i nanete su mu teške telesne povrede, izjavio je njegov advokat Ljubomir Pantović.
Nedelja 03.07.2011.21:22
Slusala sam jednog jevrejskog novinara u Jerusalimu,pricao je o problemu Jevreja i Palestinaca,rekao je da moraju da budu tako rigorozni,jer ako bi samo malo popustili ovi bi navalili kao zuti mravi,rekao je da je tako i sa Kosovom,ali nazalost nije imao ko da ga cuje,mi hocemo da dodju Rusi da nam odbrane Kosovo i nasu decu,to je nasa obaveza samo nasa,nasi su djedovi sacuvali i ostavili nama,a mi smo otudjili i nemamo sta ostaviti nasoj deci!
Nedelja 03.07.2011.19:25
U Centralnom Zatvoru,kao i u drugim u Srbiji,među zaposlenima ima šiptara,da ne nabrajam druge. Govnarska vlast koju su glasali pederi,oslobodila je teroriste šiptare. Vlast koju su izglasale još veće pederčine,i na čelu kojih je ustaša sorry boss,druže se sa šiptarima. Za primer ostalima,ove će Srbe dole poubijati. Za Evropske vrednosti,šiptari će opet napasti i pobiti još jedno milion stanovnika Srbije. Narod je srećan zbog toga jer ide u Evropu,srećni su jer su im rekli das se neće ratovati i da im sinovi neće ginuti,nego će biti mašine za proizvodnju bubrega,a ćerke kurve dole po Prištini i Baru. Ovo je moje viđenje situacije,a ovakvi kao ja više vas ne brane narode.
Nedelja 03.07.2011.19:50
Требало би да се педерчина Тадићи извини својој браћи шипцима што су пребили Србина, а ни 1 орган му нису извадили?
Nedelja 03.07.2011.21:05
Sta ce preduzeti sad Dacic,i ovaj Borko Stefanovic,ovo je strasno,zasto Srbija neraeaguje,narod treba da izadje na ulice i srusi ovu izdajnicku vlast,mi nemamo ni slobodu,ni zastitu,DOLE IZDAJNICKA VLADA BORISA TADICA!!! POD HITNO DA REAGUJU I DA SE OSLOBODE SRPSKA DECA.
Ponedeljak 04.07.2011.01:23
Ljudi m oji ovo je strasno, malo ko se osvrce na ovu vest, nijedan drugi mediji osim Vesti nije preneo ni slovo o ovome. Da stvar bude jos gora, niko iz drzavnog vrha nije reagovao osim sto je Oliver Ivanovic izjavio da je policija preko mere upotrebila silu. Da li je moguce da nikoga nije briga za ovo ? Vidite da je onaj Slobodan Petrovic zamenik premijera Kosova lagao da je ovaj decko u dobrom stanju. Ovde pod hitno treba neko da reaguje da se to dete spasava. Bog zna da li ima lekarsko uverenje da kasnije krivicno goni policajce koji su ga tukli. Onaj Stefanovic bolje da je pricao o tome nego sto je pravio sramne sporazume. Bog zna sta taj mali prozivljava u tom zaatvoru tamo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)