Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 03.07.2011.
00:03 >> 10:17h
Beta A
Predsednik Srpskog nacionalnog veća (SNV) severnog Kosova Milan Ivanović ocenio je da dogovor Beograda i Prištine ugrožava bezbednost, ostanak i opstanak Srba u Pokrajini. Predstavnica Srba iz Gračanice Rada Trajković potpuno suprotnog je mišljenja.
Nedelja 03.07.2011.01:32
"Sledece izbore"kada Tadici bude izgubio posteno,ja vam garantujem da ih nece mirno predati jer IZDAJNIK TADICI svoj bedni zivot ne moze da zamisli da se ne slika i manekenise pred kamerama,takva je bitanga samoziva,bole ga za narod i drzavu i sve bi nas od reda (srpski narod i ostali posteni gradjani Srbije)prodao radi vlasti,jer u njemu ne postoji"ZIVOT VECNI" VEC SAMO TRENUTNA,PROKLETA,OVOZEMALJSKA SMRDLJIVA VLAST,fUJJJ BAGRO!!! CCCC
Nedelja 03.07.2011.07:54
Е,брате мој камо лепе среће да он изгуби изборе.Када му истекне председнички мандат 2013.г.он више по закону не може да се кандидује,а што се тиче парламентарних избора ДС и СНС су две водеће странке.Народ је збуњен и не зна за кога да гласа,а и подложан је лажима са којим нас веома успешно бомбардују сваки дан.
Nedelja 03.07.2011.10:13
Lukašenko je promenio Ustav da bi mogao da se kandiduje više od dva puta, mi upravo radimo na promeni Ustava "zbog smanjenja broja poslanika " ali i još nečega usput. Jasno se vidi da se radi o slobodi ili Zabeli posle izbora i tu izbora nema, ovo je igra bez pravila. Ispod srpske žabokrečine se se u mulju vodi borba na krv i nož. Nije nas Evropa obišla Koridorom 4 slučajno preko Rumunije i Bugarske, ovde će tek da bude belaja.
Nedelja 03.07.2011.10:58
Sto rece moja zena ..Srbi iz centralne Srbije su najgluplji narod na svetu a sve zbog toga sto samo cutimo i cutimo i cutimo i kao da nas briga za sve i kad da nam se nikad nista lose nece desiti,kao da je pravi mali raj.. Sramota me gde zivim..ponekad.. A ujedno mislim da smo mi samo deo eksperimenta nekih vecih sila koji medju nas ubacuju cestice 'nereagovanja' jer ovaka depresija i necinjenje i ne izlazak na ulice kada se neke negativne stavri desavaju,dovode samo do tog zakljucka.. neko nas opasno 'usporava'...
Nedelja 03.07.2011.11:29
Слажем се!Просто је невероватно како други народи за мале ствари излазе и протестују.Овај наш народ може да гази ко хоће и колико год хоће,а он ће да погне главу и ћути.Једино се води рачуна да се Београд не побуни јер онда пада власт зато је тамо стандард и нај већи у Србији. КАДА БУДЕМО ИЗАШЛИ НА ИЗБОРЕ ТРЕБА ГЛАСАТИ ЗА МЛАДЕ ЉУДЕ КОЈИ ИМАЈУ ХРАБРОСТ ЗА ПРОМЕНЕ.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)