Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 02.07.2011.
23:27
Beta A
Bivši ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić ocenio je da sporazum Beograda i Prišitne, postignut danas u Briselu, predstavlja priznanje nezavisnosti Kosova jer se, kako smatra, krše sva dokumenta na kojima počiva suverenitet Srbije. Isto mišljenje ima i Srpska radikalna stranka dok analitičari smatraju da dogovor predstavlja pozitivan pomak.
Nedelja 03.07.2011.01:18
Gluipi ,ustondirani namagarceni srpski narode,je'u vas malo mic po mic,da ne primetite,ko zaba kada se kuva,AAAAAHHHAHHAAHAHHAHHAHAAAAAAAAAAAA,da se razumemo ovo sve vazi i za mene,jer i ja sam deo srpstva,nazalost obezglavljenog i ustondiranog,de su nase srpske-ljudske vrednosti,ideali,narod je ponizen i unisten do dna,samo gleda kako da prezivi,pasces satrape srpski Borise Tadicu,pasces i to politicki i demokratski i neka si mi ziv i zdrav,ali iza resetaka,zajeedno sa ostalim izdajnicima,a pravedni sud ce kada se bude formirao to i dokazati,sram vas bilo(Njih je kao sramota i stide se,AAAAAHHHAHAHAHHAHHHAHAAA)nek bude caru,carevo,a Bogu,Bozije!
Nedelja 03.07.2011.03:39
samo jedan primer....pita chovek na stanici kod buvljaka u panchevu da li vaze markice GSB-a do panchevachkog mosta(shto je i napisano na flajerima beovoza-da vaze)....chovek na shalteru za prodaju karata mu odgovara da NE VAZE!!!....kaze to vazi samo tamo kod Djilasa, OVO JE VOJVODINA!!!.....umro sam od smeha, a u stvari je tragedija.....samo da vidite shta nam je buducnost...vec su sve podelili....samo da objave narodu.....koji cheka glas sa "neba"....ovce su uvek bile za shishanje....
Nedelja 03.07.2011.07:45
u poplavi jugoslovensko-crnogorskih stranaka, i crnogorsko-jugoslovenskih narod srbije moze samo primetiti da je srbija jedina ostala neodvojena od jugoslavije, i da jedina ne zna ni gde su joj granice. postojece stranke su na politickoj sceni dugi niz godina, i sve zajedno ucestvuju u vlasti optuzujuci jedna drugu za stanje u zemlji. srbi iz srbije marginalizovani su 45-e, i pretvoreni u sluge raznoraznih jugoslovenskih rezima i zajednica, bas kao i srbija koja posta poligon za obuku jugoslovenskih politicara koji osamostalise svoje maticne drzave, a ostase da vladaju nama kao da mi ne znamo da vladamo nasim.
Nedelja 03.07.2011.08:10
Признали су косовске личне карте и то се ипак не може окарактерисати као признање државности.Оно што је проблем је то што ова власт увек прави некакве уступке западу,везане за КиМ.Ако овако наставе признаће и државност.
Nedelja 03.07.2011.09:24
I vas mi je puna kapa,pricate gluposti.Vi kao opozicija kad vidite da se drzava urusava i da se krsi ustav ste morali po zakonu da dignete narod u odbranu zemlje.Ovako samo se prepucavate i trosite vreme i pare.Za mene ste svi proklete kukavice i profiteri.Gledate samo da je vama löjepo i da imate dobar zivot a za ostale sta vas briga.Vi mi neki politicari,prodane duse.Bagro politicka.
Nedelja 03.07.2011.09:32
Nema naroda na svetu koji bi dao metar svoje zemlje, nama su trecinu uzeli i nikom nista.Kakav smo mi bedan narod,prave kukavice.Sramota me je!!!!
Nedelja 03.07.2011.10:48
Ocigledno dok se ne dignemo na noge.. uzmemo stvar u svoje ruke,bice nam ovako kako nam je..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)