Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 02.07.2011.
12:01
Đ. Barović - Vesti A
Srbi koji su odavali počast junacima na Gazimestanu, za ovaj Vidovdan su se proveli kao "bosi po trnju". U više odvojenih incidenata kamenovani su autobusi, a petorica mladića su pretučena i zadržana u pritvoru kosovske policije.
Subota 02.07.2011.12:09
Kratko i jasno. Sve je kontrolovano i ceka se, vrtimo u krug i slapamo u mestu. Ceka se opozicija, opozicija Oktobar, a svet trecu infadu. Uzimanje Putinove ponude u ruke resava srbske probleme
Subota 02.07.2011.12:13
Šta se može očekivati od ove izdajničke vlasti? Kad im je važnija pederska parada od očuvanja srpske imovine na Kosovo i Metohiju. Kad su im važnija Nataša Kandić od srpskih junaka.Važnija im je zabrana "Obraza" od zabrane NVO kojim rukovodi ova rugoba Kandićka. Za osobu koja smrdi (kao ova osoba sa takvim prezimenom) naš narod kaže da "kandiše". Samo i pored svih medijskih hajki srpski nacionalisti u organizacijama "Obraz", Naši 1389" "Srpski nacionalisti", Dveri" i drugi opstaće i ojačaće. Ne kaže se zabadava u našem narodu "pritisnuto više skače".
Subota 02.07.2011.12:29
Свака част Младене, само храбро, Срби су уз тебе!
Subota 02.07.2011.13:42
Podrška za braću iz Obraza! U današnjoj Srbiji,a naročito u Beogradu će vam često neko reći misleći da je mnogo pametan, kako se treba na miran i dostojanstven način boriti protiv zla,...često će to pričati neznalački ali najčešće iz nedostatka hrabrosti. Taj nedostatak hrabrosti će najčešće pokušavati da prikrije pričom o dostojanstvu i miru! Tobož i on je vernik pa zna kako to ide! Za takve imam poruku: "Ovi momci su nosili ikone i barjake, svoja nacionalna obeležja! Nikog nisu provocirali jer to što žele je njihovo,odnosno srpsko!" Ovo nije uzaludno što oni rade, jer glas istine se mora čuti,...u suprotnom će i "kamenje progovoriti",a onda će biti plač i kuknjava!
Subota 02.07.2011.14:33
Što se monarhije tiče Aca Gica je dobro i prošao kada se zna da je kao oficir položio zakletvu na vernost Engleskoj kruni. Razveo se i oženio pravvoslavnu Grkinju jer ne bi mogao biti kandidat za kralja da mu žena nije pravoslavka. Princ Tomislav je ostao Srbin do kraja života i odlazio u Bosnu gde je Petar I Karađorđevi sa puškom u ruci ratovao u buni bosanskih Srba. On je pozdravom hapšenju Mladića pljunuo uspomenu na Petra I kojeg su Apis i drugovi maja 1903 doveli na vlast parolom - Ujedinjenje ili smrt. Aca Gica je sramota ne samo za Srbe nego za ljudski rod koji poštuje svoje pretke. On je avanturista i odlazi sa žutima u istoriju.
Subota 02.07.2011.14:08
Младене брате кажеш "наши политичари" ,немој да их својаташ ,мислим на ове у српској власти, они нису наши ,они су ЊИХОВИ, јер све раде за шаку долара у интересу разбијања Србије а сложићемо се да наши којима је Србија у срцу не раде тако нешто , резултати њиховог рада све говори . Од Бога свако добро ти желим!!!
Subota 02.07.2011.21:51
Nikad se do sada nisam smatrao nacionalistom,medutim vremena su teska,stalno smo u nekoj krizi,politicari lazu opozicija izumrla i ne postoji vise.neko mora da brani Srbiju a ko ce ako nece nacionalisti.Tako je uvek bilo.Mora se doci do radikalni rezova,mi ili oni druge nema.To se nekom svidelo ili ne situacija ce nas naterati da se opet mora latiti oruzje.Od demokratije nema nista,to pod ovim podnebljom ne,mema.Srbija je vecna dok su joj deca verna rece jedan mucenik.
Subota 02.07.2011.23:01
Па шта да се бојите, сада у илегалу ко Тихи и Прле. Зависи само ко је Кригер и онај са жгаравицом :)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)