Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 27.06.2011.
05:23
Beta A
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da je Grad spreman da od vlasnika kupi Luku Beograd po ceni po kojoj je privatizovano, što je, kako je naveo, oko 40 miliona evra.
Ponedeljak 27.06.2011.06:19
Jel to ona ista koju privatizovaste pre koju godinu??? puuu mamu vam nesposobnu!...samo trpajte i kradite za leka vam trebalo da Bog da !
Ponedeljak 27.06.2011.08:34
Влаховић и компанија продају луку (уз све остало) за ситне паре "бизнисменима" а онда Београд (читај Ђилас) то купује за наше тешке евре. Тих евра свакако неће бити за надокнаду штете од последњег невремена. Ах да, ту штету ће великодушно понудити да надокнади вољена нам Турска. Додуше народ је све гласнији: Бееее, беее, бееее!
Ponedeljak 27.06.2011.09:03
Mamicu vam lopovsku,izmedu sebe prodajete preprodajete i delite iz coska pare.Odkud tom Beku moralno pravo da bude vlasnik tako znacajnog objekta.Beograd je jednom bio vlasnik te luke,sta sad,opet Beograd kupuje za skuplje nego sto je prodao.Sve bi vas ja skinuo gole i svu zutariju i vladu proterao iz zemlje.Oca vam ocinskog,lopovi.
Ponedeljak 27.06.2011.11:04
Imao je opet piliku da kaže da će male plate da dovedu do scenarija Latinske Amerike, ali su mu zabranili da upotrebljava geografske pojmove. Jedva su ga izvukli da nije mislio na Argentinu nego na Venecuelu. Sada paze da ne spomene oktobarsku revoluciju. Gotovi su, sada se kolju između sebe da oglođu još koju kosku i tutanj iz Srbije dok još aerodrom radi.
Ponedeljak 27.06.2011.11:15
znaci, ipak on kupuje. sve je pocistio, samo je on ostao. privatizovao je beograd a ne jednu usranu luku.
Ponedeljak 27.06.2011.13:20
Градоначелник је гостовао у припремљеној емисији,али се он сам није припремио ни мало.А можда је мислио да иовако грађани морају да поверују у све што он прича,па може да се појави ,испали пар парола,покуша поново да плаши грађане СНС-ом и то је то! Жалосно је то да се све свело на не дај боже,куку и леле нама ако они дођу на власт и слично. Да је то у режији неке друге партије ,па и да разумемо,али изгледа да је оних 31 члан радикала у управним одборима градских јавних предузеће итекако имало утицај на политичке способности владајуће партије,па су и они преузели,клетве,молитве и враџбине.
Ponedeljak 27.06.2011.13:20
Више се очекивало од будћег председника ДС-а,али изгледа да је страх,који се увукао под кожу олигарха,све већи. Почео је народ да ћути и да чека изборе. Спрема се захвалница за све ове године,које су нам појели жути мрави!
Ponedeljak 27.06.2011.13:23
Колико парола у једној емисији! А тема,читаве емисије је било скривено,нападање Напредњака и лична промоција ,као и почетак изборне кампање. Немушто је покушавао градоначелник да себе уздигне,тиме,што је критиковао Напредну странку. Константно је потенцирао,шта је то он урадио а шта су они! О томе колико је он урадио а колико наплатио,речено је много пута,али то нигде не сме да се објави. Али сетимо се његових обећања када су били избори за градоначелника и шта је од тога испунио. Прва ствар којом је показао ,колико је истински градоначелник свих грађана је било смањење буџета општини Земун и њеним грађанима.
Ponedeljak 27.06.2011.13:23
Наредио је бојкот свих контаката са општинским властима,саботирање свих пројеката које општина Земун покрене,а само зато што су грађанаи земуна желели другачију власт од оне коју су имали до тад. такође и убацивање 31 члана радикалне странке у управне одборе јавних предузеће града Београда нигде не помиње у својим изјавама. Да ли је и то било у интересу грађана? Све у свему ,била је то наивна представа о уздизању новог вође,кроз критиковање без аргумената и са много празних фраза! Мислио сам да је Копицл много спретнији и способнији ,да припреми овако нешто,али изгледа да сам га преценио!
Ponedeljak 27.06.2011.15:51
Београд или ти ? Такун мења тајкуна. Него народе знател да је и Исус имао риђу косу. Према томе градоначелник је: Исус или тајкун ?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)