Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 24.06.2011.
03:13
Večernje novosti A
Velika autonomija Republike Srpske, do stepena potpune samostalnosti u okviru konfederalne Bosne i Hercegovine, cilj je RS za koji postoji podrška naroda, izjavio je predsednik RS Milorad Dodik.
Petak 24.06.2011.03:52
Svasta naprica Dodik. Ako je RS samostalna cemu onda zajednicka vojska???????????,monetarna i spoljan politika??????.,odlicja JEDNE drzave. To nije nezavisnost,nego zavisnost,a spoljnu politiku kao i do sada ce voditi protiv interesa RS. Nikakva nezavisnost u okviru BiH nije moguca za RS i nadam se da ovo lupetanje je samo dobijanje u vremenu,ali ako je OVO stav vlade u RS,neka vam je Bog u pomoci.
Petak 24.06.2011.06:45
prvo se informisi sta znaci "autonomija" "konfederacija" a sta "nezavisnost"...to ide bas ovako...autonomija, konfederacija pa nezavisnost...to je cilj Srba i Republike Srpske ma ko bio na vlasti to poturice znaju a i mnogo ih boli he he he
Petak 24.06.2011.07:45
Слажем се по питанју независности,али у тренутним околностима,ово што заступа Додиг једини начин и пут,да се д отог циља дође.допала ми се једна његова изјава:Српска заувек,босна док се мора.Генерално,камо лепе среће да је на власти у Србији неко ко овако осећа пулс народа,овако код нас ова багра се до те мере самоизоловала да су сами себе почели да убеђују у своје идиотлукеПарадокс,је да чим јавно изговориш,да волиш своју отаџбину Србију,да је за тебе Косово и Метохија срце и душа србије,да је за тебе Генерал Ратко Младић херој,без кога и неби било Српске ,устану и подигну глас дежурни дужебризници ЕУ и нато багре,од чијих се изјава и коментара човеку смучи.
Petak 24.06.2011.08:10
Sve je to lepo i na mestu i podrzavam to al ne nemogu vise to vec slusamo godinama i godinama , vise mu ne aplaudiram nego ga samo posmatram i cekam sta ce bit . Al ako on zelicnapravit RS samostalnu je mora prvo malo ekonomski da je stabilizuje (ako nije vec prekasno) , jer ekonomski slaba drzava ako nema nekog jakog saveznika ne moze da obstane , a Dodik RS polako dovodi do Grckog scenarija , RS je prezaduzena i sa sve vise unutrasnjih problema . A u velikoj meri je za to kriv i Dodik dok narod gladuje , frajer gradi vilu na Dedinje . Volio bi da se malo vise pise i predstavi ekonomska situacija tamo jer ovog od samostalnosti to sam se vec nasluso ( nadam se da cu i docekat to )
Petak 24.06.2011.09:40
Додик постао си као Тадић, само лажеш и лажеш...
Petak 24.06.2011.13:38
Ko nema cilja, ne moze ga nikada ni ostvariti. Zato polako, korak po korak pa cemo nekada i dozivjeti samostalnost ili ujedinjenje svih srpskih drzava. Ako ne mi, mozda nasa djeca ili unuci....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)