Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 22.06.2011.
09:09
RTS A
Teroristi u Pakistanu kidnapovali su osmogodišnju devojčicu da bi od nje napravili bombaša-samoubicu. Devojčica je trebalo da aktivira bombu na jednom kontrolnom punktu, ali je uspela da zbaci sa sebe eksploziv i dozove u pomoć vojnike.
Sreda 22.06.2011.09:57
Јуче сам пролазио кроз федерацију. Јад и беда! Нико ништа не ради , Све запуштено и пропада, једино им свуда Џамије нове. Тај народ је навикао само да неко ради за њих и да их храни док се они сексају и штанцају децу. Српске куће нису само порушили већ су их буквално оглодали, све покрали шта се може. Питам се кад ће и њима пасти напамет да стављају експлозив на своју децу. Вратим се после у РС, одма се осети да тамо неко живи и ради, нове куће, уређена дворишта, засијане баште, пут добар ДИВОТА! Једва чекам да РС постане део Србије да не морам прелазити границу кад идем тамо.
Sreda 22.06.2011.10:08
U svim ratobima i razdora je najveći užas kada su deca umiru. Svi ratovi su sranje, ali oni teroristi i NATO su najgori u svetu. Kada se svi užasi će se završiti... Za devojku je to šok, ali drago mi je da je preživela...
Sreda 22.06.2011.20:43
У хришћанству се од секти сви нормални људи дистанцирају,али у исламу изгледа да су они(секте),бројнији од нормалних људи.Сва зла начинили су секте-терористи.Волео бих да се јави неки муслиман и образложи ту појаву.
Sreda 22.06.2011.21:43
kad su amerikanci ratovali u vijetnam mogao si da se nacitas u Euro-USA medijama kako vijetnamci angazuju 10 godisnje cure i djecu da miniraju punktove,bacaju bombe,diverzije i sve i svasta,imalo je mn reportazi o time kako su vijetnamci zarobljene amerikance kuhali i jeli zatim dolazi anti sovjetska propaganda pa si se mogao svasta za zlocinacke komunisticke postupke-normal propaganda sad kad ratuju protiv muslimana normalno da je propaganda okrenuta protiv otpora u okupiranim zemljama na primer u irak desilo se da na kontrolni punkt amerikanci dok kontrolisu auto miniraju ga.zatim auto kad dodze u masu ljudi aktiviraju C4 i onda na TV-ekstremisti,ovo je sam propaganda,koja se vam dopada
Sreda 22.06.2011.21:52
radi mrznje naspram islamu-iako ste svesni da je ovo nemoguce i znate da je mediska kampanja usred americko poraza u islamski pakistan nikad nece bit mira sve dok vlada podrzava NATO avanturiste islam zabranjava ubijajne djece i zena i civila uopce i u miru i u ratu cak se zarobljenici ne ubijaju..znate dobro kako je Salahudin Eyubi postupio s zarobljenicima u Erusalim-pustijo!Dok ste vi u Srebrinici sredili mn djece-tako da nema opravdanja i legitemiteta da se nepoznato kritikuje. i to znate najverovatnije Kad se NATO raspadne videce se ko je terorist agresor a ko brani domovinu. Da ste branili KiM kao "teroristi" avghanistan ne bi vam ga uzeli nikad,zato oni ce se radovat pobedi,a vi?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)