Sreda 3. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 20.06.2011.
02:44
Tanjug, Beta A
NATO je priznao da je greškom ubio civile tokom vazdušnog napada na Tripoli, čiji je prvobitni cilj bio jedan vojni lokalitet, ali u kojem je kako tvrde libijske vlasti, na kraju stradalo devet civila, među kojima pet članova iste porodice.
Ponedeljak 20.06.2011.03:37
Priznali da su pobili civile u Libiji,a koliko je ubijeno civila sirom sveta od NATO bombi samo u Iraku,Srbiji, a u Libiji ko zna koliki je broj stradalih civila od onih koji ih navodno brane od samih sebe. Da li ce Nato odgovarati zbog ubistva civila i pored toga sto ponekad PRIZNAJU da su ubice. Naravno da nece nikome odgovarati i nastavit ce sa ubijanjem jer nema kome da polazu racune,niti da se pravdaju. Svet na zapadu je oguglao na ovakve vesti i nestrpljivo ceka ko je sledeci na listi NATO za istrebljenje,dok ostale zemlje se preracunavaju kolika je njihova korist od ovog besomucnog ubijanja i pljackanja jedne Libije zaboravljajuci da i njima preti ista opasnost i da ce doci na red.
Ponedeljak 20.06.2011.07:07
...gresili, pa priznali---gresice ponovo, i ponovo ce priznati....prica nema kraja.......
Ponedeljak 20.06.2011.07:33
Sto ne pisete malo o Afganistanu ? I tamo ima puno zanimljivosti , bas ovaj vikend nekoliko Natovca je riknulo :) Ma da previse jih ne moze nikad .
Ponedeljak 20.06.2011.07:51
Amerika tamo pregovara sa talibanima,a one njihove sluge sto su kao vlast u Avganistanu pustit ce ih u talibanske ruke. Godisnje za rat u AVG. ,AMerika kako sami kazu potrosi 130 milijardi $,a u nezavidnoj su ekonomskoj situaciji koju pokusavaju ublaziti stampanjem novca,presipaju iz supljeg u prazno. Kriza sve veca,a narod gebelskom propagandom se jos drzi pod kontrolom.Sada pokusavaju da se dogovore sa talibanima nebi li nasli nacin da izvuku bar neke pare,ali mrka kapa .Rat su tamo izgubili,u Libiji pokusavaju namiriti stetu. U stanju su da izazovu nevidjene ratove da bi se izvukli i povuku u propast one koji ih slede ruku pod ruku EU.
Ponedeljak 20.06.2011.08:56
Neka pokažu satelitske snimke tih raketa koje su gađali, i kada i na koga su rakete dejstvovale pa su ih otkrili. Njihova misija kod UN je jasna - da zaštite civilno stanovništvo od Gadafijevih napada. Sve ovo dalje je čisti terorizam nad civilnim stanovništvom u cilju stvaranja atmosfere straha i panike. Britanski gangsteri koji su bili u stanju da izmisle hemijsko oružje kod Sadama i pobiju onoliki narod u Iraku ne žale ni libijski narod da ostvare svoj cilj. Jasno je da rat vode British Petrol i Francuski TOTAL protiv Gadafija, dok su pobunjenici marva koja je predviđena da na kraju tegli za koru hleba do smrti.
Ponedeljak 20.06.2011.09:27
Ja sam vec rekao; pravi gentelmani. Kolju djecu i ispricavaju se. Sada se Haag ne javlja? Sada se hjuman rajts watch ne javlja? Cudno mi to. Kad libijska armija ubije civila onda je on nevjerojatno vazan. Kad NATO poubija djecu, onda ona manje vrijede od pet litara nafte (pa cak ni to). Moze li netko razuman to objasniti jer ja ne mogu shvatiti...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)