Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 08.06.2011.
12:04
J. L. Petković - Vesti A
Sergej Grizunov, bivši ruski ministar informisanja i Genedij Sisojev, urednik u listu "Komersant", prvog predsednika Vlade SR Jugoslavije Milana Panića smatraju za balkanskog proroka. To je naziv knjige koja je na srpskoj političkoj sceni "reciklirala" borca za slobodu i nekadašnju zvezdu demokratske opozicije Miloševiću.
Sreda 08.06.2011.12:10
Milan panic je 1992-ge pobedio slobu na predsednickim izborima...ali su mu ukrali pobedu.da je tada preuzeo vlast da li bi nam danas bilo bolje..da li bi izgubili rsk i kosovo...ja mislim da bi bolje prosli s njim
Sreda 08.06.2011.12:21
Каже: нису битне границе, кад сви уђемо у ЕУ, границе се ионако бришу. Исто су рекли и за СФРЈ: какве везе има где су границе, сви смо браћа, све је дивно и красно... И шта сад?
Sreda 08.06.2011.12:27
Milsim da bi ti bilo jedno , jer napravilo bi se ono sta je planirano vec dugo u kuhinjama Evrope, Amerike i Vatikana. Mal i podelna Srbija-nas utecaj na Balkanu. Dokaza je dovoljno. Ne treba da mislimo da bi nam bilo b olje, jer je sve kontrolisano od strane ambasadora i tajnih sluzbi, od javljanja na radioemisiju do hapsenja Mladica.Nista mi ne kontrolisemo, nego Big Brother. Ono sta moze da izvuce ovaj region je samo da se sam narod odluci da se okrene alternativi, a to uz ove politicare na celom Balkanu i kontrolisane medije nema sanse.Zato i PUTIN sam dolazi da kaze sta ima, tako da nema mrdanja ovako ili onako, da bude gresaka u prevodu. Smrt EU/ nebratskog federalizma je zivot Srbije.
Sreda 08.06.2011.12:20
Ma kako da ne, zato se eto Nemci ne ljute na Dance, ili Cesi i Poljaci na Nemce radi ponovnih kontrola na granici.Kontrole su tamo bile uvek, samo jedno dva kilometra za granicom pod rortirkom. Smesno sta opet ovaj prodaje.Verovatno nije prolazio onuda. Lepo su Rusi rekli-NAPRAVITE granicu pa sa takvom idite svuda, jer znate sta mozete da iznesete van, ako ne valja. Covek predugo zivi u Americi i veruje opet u nekakav federalizam kojeg kako vidimo u EU NEMA, niti ce ga biti.EU se u datom bezgranicnom obliku raspada jer su nezaposlenost i interesi drugaciji malo od onog sta priica Barozo, Rompej i ostatak.Ostaje bezcarinska unija u kojoj ce samo opet veliki da imaju interes.
Sreda 08.06.2011.12:20
Počinje priprema za rasformiranje srpskih organa na Kosmetu. Panić je ostao poznat da je vratio zarobljene ustaše Glavašu na granici sa Hrvatskom. Čim su prešli liniju Glavaš je počeo da viče - recite da ste Ustaše recite Četnicima. Došao je Panić da odradi još jedan zadatak za Amerikance. Što se Rusa tiče oni su svoju doslednost pokazali juče u Bengaziju. Tamo je Mihail Mangelov specijalni izaslanik Predsednika Rusije juče doslovno rekao " Gadafi je izgubio svoj legitimitet kada je ispalio prvi metak u svoj narod". Kao Balkanski proroci predviđamo u najskorije vreme ukidanje paralelenih srpskih organa jer u EU nema granica pa je sve jedno ko vrši vlast, a i uštedećemo silne pare.
Sreda 08.06.2011.21:30
E moj Paniću, kako ti lupaš. Ako granice nisu sporne, zašto onda lepo ti demokratski albanci ne vrate Kosovo srbima jer će ipak oni tamo moći da dodju slobodno kada svi budemo "ušli u Evropu" :))). Zašto novinar ili novinarka ne pita gospodina šta misli o albanskim političarima odnosno narko bosovima i o klanju nesrba i trgovini njihovim organima. On normalno priča istu staru priču kao i njegovi "šefovi i tutori".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)