Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 27.05.2011.
13:37 >> 15:07h
Beta A
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je hapšenje haškog begunca Ratka Mladića rezultat strategije koju je usvojio Akcioni tim pre pola godine, u okviru koje su razmenjene sve obaveštajne informacije na jednom mestu.
Petak 27.05.2011.13:51
Dragi zemljaci, iako smo svi ožalošćeni i razočarani zbog ovog izdajskog čina naše nesretne i prodane vlasti, nezaboravimo da pomenemo našeg generala u svojim molitvama, i ne zaboravimo da upalimo sveću za njegovo zdravlje...da bi lakše podneo podsmeh i lukavštine obezboženih zločinaca koje mu spremaju u haškom sudilištu!
Petak 27.05.2011.15:34
Gospodine Dacicu, kako bi ovo trebalo da se razumije: - Želeo bih da svaki građanin Srbije, poput Ratka Mladića, Haškom tribunalu dokaže da nije kriv za optužbe, a sve ostalo je obaveza države da ispuni svoje međunarodne obaveze."??? - Jeli kojim slucajem i obaveza drzave da ispunjava svoje obaveze i unutra svojih granica, prema svojim gradjanima ili samo medjunarodne obaveze??? - Jeli i vama (zajedno sa Tadicom!) Haag mozda obecao boravak u nekoj trecoj zemlji, sa izmjenjenim identitetom, ali zato jako dobrim primanjem??? Isti taj jebeni zapad ce vas, jednog po jednog izbaciti iz saka kao vreo krompir iz usta, glupani jedni izdajnicki!!!
Petak 27.05.2011.15:52
Ja rekoh,sramota da je policiju Srbije.Jos jednom,velika zahvalnost policijskim sluzbama sto su me odbili za prijem u svoje redove.Pomogli su mi da ostanem covek bez mrlje na taj nacin.
Petak 27.05.2011.16:04
Ako je za neku utehu, general je video svoju porodicu i oni njega. Nije umro kao pas napušten od svih. To je sudbina heroja čiju zemlju okupiraju neprijatelji. Hanibal je u borbi kod Kane pobio cvet Rimskog plemstva i godinama su sve radili da razore Kartaginu što im je trulom politikom i uspelo. Hanibal je izbegao zarobljavanje, ali su Rimljani imali plaćene ubice koje su ga desetak godina progonile. Na kraju napušten od svih popio je otrov. Našem generalu se bliži biološki kraj i dušmani mogu samo da mu pljunu pod prozor kada ga Bog pozove. Ostaje da se vrati milo za drago kada EU pusti šarene izdajnike niz vodu.
Petak 27.05.2011.17:29
Ja sam iz Hrvatske i prvi puta sam na srpskom portalu,ali iskreno zanimalo me kako će srpski narod komentirati ovo uhićenje.Moj tata je ubijen u ratu i naravno da kad se uhvate ljudi koji su klali i ubijali nevine ljude,meni je jako drago.Jer pravda iako je dugo čekana,napokon je došla.Obitelji će naći bar neki mir nakon toliko godina patnje i tuge.Nisam došla ovdje pljuvati po Srbina niti išta slično,na kraju svi smo mi ljudi,ali ne mogu vjerovati da se za ovog nečovjeka rade prosvjedi nakon svog zla koje je učinio.Vi zatvarate oči nad njegovim užasima i branite ga kao da je narodni heroj.Jadna ona zemlja gdje je ubojica,mučitelj,koljač heroj..
Subota 04.06.2011.17:51
Bila si znatizeljna "srpskog portala", nadam se da se prosirila znanje i konacno shvatila da nema "srecnog rata", "u ratu se gine"--kako si ovde mogla da citas. Bolje ti je "doma", preko one strane granice, drugarice. Bog!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)