Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 25.05.2011.
22:48
A
"Činjenica je da se zločin u Srebrenici desio na kraju vojnih operacija tokom rata i koja je u osnovi imala sam Jasenovac i činjenicu da se o tome nije govorilo", izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na međunarodnoj konferenciji o Jasenovcu koja je juče počela u Banjaluci, a posvećena je genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svetskog rata u Nezavisnoj državi Hrvatskoj.
Sreda 25.05.2011.22:56
Додик је политичар, а усуђује се да прича о Јасеновцу на овакав начин, зато ако је ово и рекао потпуно лаички звучи и нема везе са истином, не могу се мијешати ``бабе и жабе``.
Sreda 25.05.2011.23:35
"Činjenica je da se zločin u Srebrenici desio na kraju vojnih operacija tokom rata i koja je u osnovi imala sam Jasenovac i činjenicu da se o tome nije govorilo", izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik
Četvrtak 26.05.2011.02:46
Bolje mu je da kaze ono sto svi Srbi znaju,sta je predhodilo Srebrenici,koliko su muslimani pobili Srba u okolnim mestima,koliko su sela do temelja unistena,i danas stoje u onom stanju,kao i da kaze da je broj stradalih u Srebenici nekoliko puta naduvan. Gde su Srbi iz Sarajeva koje je skoro etnicki cisto,i zasto muslimani odbijaju popis stanovnista. Zato sto ce se videti da je sarajevo etnicki ocisceno. Jasenovac nema nista sa dogadjanjima u Srebrenici,to samo neko glup moze da izvali,a Dodik je jedan obican manipulator,slika i prilika Tadicija u Srbiji.
Četvrtak 26.05.2011.00:52
Ono sta rece Dodik ima pravo-ZASTO je na kraju rata Srbima trebao zlocin u Srebrenici-cista namstaljka stranih sluzbi. Pokusaj izjednacavanja genocida iz dr sv rata sa nekakvim izmisljenim genocidom u Srebrenici ili Vukovaru je propao. Nadali se da ce na taj nacin da zatvore usta Srbima i zabrane zahteve Srba za odstetom iz dr sv rata. Cilj-kontrola, pod griznjom savesti i podelom na manje drzavice Situacija se promenila, politika je dinamicna i pragmaticna, narocito za zapadnjake.Oni su sami od toga odustali. Donosenje brze bolje deklaracije o Srebrenici pod palicom nekih mocnika u nekim parlamentima Evrope i Sev Amerike je samo dokaz slabosti njihove teorije, jer dokazi im padaju u vodu
Četvrtak 26.05.2011.15:33
Ti ako vjerujes da se Srebrenica dogodila u obimu kojim se manipulise, ti si onda totalno neobavijesten. Srebrenica se desila kao i mnoge druge akcije, u Srebrenicu i Zepu srpska noga nije krocila poslije II svjetskog rata. Dodik se totalno neprimjereno izrazio, procitaj jos jednom sta i kako je srocio izjavu. Srebrenicu nije trebao da pominje uopste! Rezolucija je o Jasenovcu. On moze samo da parira sarajevskim dziberima, takav mu stil.
Četvrtak 26.05.2011.00:39
Srebrenicu je americka masinerija/ koja uvek sve dobro priprema gledajuci na svaki potez iz sadasnjih i buducih uglova/ pripremila kao tacku na kojoj ce da lomi koplja s Evropom.Njoj ne treba jaka Evropa-ako uopste mozemo nesta da nazovemo Evropom, kao niti jak euro. Srebrenicu ce da kao mit srusi ista Evropa jer joj ne odgovara genocid na njenom teritoriju 50 godina od drugog svetskog rata,jer ne zeli buduce svetiste fundamentalista.U tom kontekstu izlaze vesti, knjige, dokumentarni filmovi o podmetnutim lazima. Genocid u dr svetskom ratu treba da prisili Hrvate na odstetu koju ce morati da plate samo zemljom jer novca nemaju.Srbi imaju veliku mogucnost to da iskoriste.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)