Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Subota 14.05.2011.
12:07
J. Arsenović - Vesti A
Slika sa tribina stadiona "Marakana", za vreme finalne utakmice Kupa Srbije, na kojoj se među navijačima Vojvodine isticala parola "Mrzim Beograd", ali i kontra skandiranje navijača Partizana "Ustaše, ustaše", neminovno je prizvala poređenje sa Maksimirom 1990. i čuvenom utakmicom Dinamo-Zvezda, kao uvodom u raspad tadašnje države SFRJ. Ne ulazeći, pri tom, u to koliko su loše sudijske odluke doprinele skandaloznom okončanju finala.
Subota 14.05.2011.12:42
Pre svega, Čanak bi trebao da traži reviziju "transparentnih" privatizacija po Vojvodini o čijoj imovini toliko brine. Što se tiče starosedelaca u Vojvodini oni su dovoljno krvi prolili zajedno sa svojom braćom dobrovoljcima iz Srbije 1848 da stvore Vojvodstvo Srpsko. To je zvanični naziv teritorije koju su razni Čankovi spremni da kroz " Vojvodina Evropska Regija" utope bilo kome da bi imali vlast. Kada na vlast u Srbiji dođe onaj koji ima paorske i seljačke korene od pamtiveka, neće potomci ličkih komunista ni prismrdeti u politiku.
Subota 14.05.2011.12:53
Srbija ima mnogo vaznije stvari o kojima mora da brine kao naprimer.ljudi su na ivici egsistencije,nezaposlenost,korupcija i jos milion stvari,neka vise ostave te navijace,sta je strasno ako su navijali,pa kako kazu grobari delijama,da su cigani i sta je tu strasno,mislim da je jako licemerno zloupotrebljavati decu u politicke svrhe,i praviti od komarca magarca! Pa nisu ta deca dosla u pozoriste nego su na stadionu!A o onom masnom vepru necu da komentarisem!
Subota 14.05.2011.13:20
Jesam li ja jedini na svetu kome je fudbal a i pracenje ostalih sportova zadnja briga na svetu , covek treba sportom da se bavi aktivno a nikad necu razumijet ljude koji sjednu pred Tv pa gledaju kako se drugi rekreiraju , stvarno cudo
Subota 14.05.2011.14:08
navijaci su odrz nemoci. nije jos puklo. ali nece dugo. u balon ne moze beskonacno da duvas. crvenozuta koalicija uz veliko pojacanje pedera ce srbiju dogurati do gradjanskog rata. samo da dedinje ne padne. zabole njih za gradjane srbije. uverili su nas od dvehiljadite. od tada ga duvamo. u balon, mislim. pa, neka pukne. neka im se obije o glavu. dace bog.
Subota 14.05.2011.14:32
Al inace mi ovaj Canak nesto slabo izgleda , mislim da tip nece jos dugo , mora da je bolesan il nesto .
Subota 14.05.2011.15:22
Situacija u Vojvodini je napeta godinama,nije to nikakva novost.Razlog tome,kao što je Lala naveo u svom komentaru,potiče od naseljavanja Ličana na Vojvođansku teritoriju.Opet,krivica pada na druga ćića,koji je nimalo naivnim potezima,opranim kroz kojekakve razloge,kao što ih danas imaju i njegovi naslednici,radio na uništenju Srbije,tačnije Srba i Srpstva.Pa tako mi Srbi,među nekih danas realno gledano 65% građanstva,koji smo za Dražu,ispadamo kriminalci i koljači,zarasli u brade,kako nas tek onda doživljavaju druge narodnosti?Pričom da Srbija Vojvodini uzima novce,idiot se nakupio političkih poena,i kod osiromašenih stanovnika Vojvodine,formulom prebacivanja odgovornosti stekao je
Subota 14.05.2011.15:28
istomišljenike,koji su ubeđeni da su Srbijanci iz Srbije krivi za njihovu finansijsku propast.A čudom jednim,Kole nije Šumadinac?Bitno im je da pred glasačkim telom za većim delom svoje neuspehe krive drugoga.Po sistemu,ako ne mogu biti car u carevini,hajde da napravim kneževinu,muftija i srodna mu ekipa na čelu Vojvođana odrađuju posao za sebe,dok aktuelnu vlast u Srbiji,forom regionalizacije,baš zabole za sve,kažu nije njihova nadležnost.Pa čija je?Narod je isuviše zauzet borbom za hranu,bukvalno,da bi preduzeo neke mere za promene,a dobar deo je i uplašen.Tako da je Kajga 100% u pravu,da je građanski rat na vidiku,moje procene,najkasnije 2013.Pa Vi vidite šta ćemo.
Subota 14.05.2011.16:15
Građanski rat je sučeljavanje ideja u istom staležu, kao naprimer u španskom ili američkom građanskom ratu. Kod nas će biti sučeljavanje gladnih i prežderanih, a to se zove Revolucija li srpski preokret. Ko bi dole dođe gore, ko bi gore ode dole. Kao u Francuskoj revoluciji na primer, sa sve onom mašinom doktora Giljotena.
Subota 14.05.2011.16:41
Ipak neće to biti tako u Srbiji,zbog ovih priglupih,kao ovi čankovi i mufini.Revolucija će biti krvav rat,gde se neće znati ko koga i zašto.Biće opšte rasulo,imaćeš Republiku Čuburu,koja će ratovati sa republikom Dorćol,na lokalnom nivou,a ovako ćeš imati šiptare u okolini LE koji hoće da šire,mudžahedine u Raškoj,kojekakve u Vojvodini koji hoće otcepljenje i koji će dobiti nesebičnu podršku hrvata,dok će judžahedini imati podršku iz Bosne,a mi iz BGD i Šumadija zajedno protiv svih njih,u isto vreme sa problemom mafijaškog rata u lokalnim delovima.To se može sprečiti,ili makar odložiti na neko vreme,svrgavanjem sorry bossa.Ako nam neprijatelji budu taktični,u velikim smo go*nima.
Subota 14.05.2011.21:49
miskovic prodo maxi babic hemofarm kupili svu zemlju u vojvodini DELTA AGRAR pa jure ustav na stadionu,treba im drzava da ih sutra nebi ucenjivao neki srpski putin. koji canak koji pajtic tesko ce nasi mozgovi dopreti do njihovih ideja
Nedelja 15.05.2011.23:30
za sampioneeeeeeeeeeeeee drzaveee celeeee za CCCCRNOOOOOOO-BELEEEEE ZA CCCCRNOOOOOOO-BELEEEEE

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)