Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 10.05.2011.
04:33
Vestionline A
Predsednik Srbije Boris Tadić predložio je da u Beogradu bude sagrađen toranj Nikole Tesle, koji bi postao svojevrsni hram nauke i grandiozni spomenik koji srpski narod podiže svom velikom naučniku. Tadić je, u razgovoru sa grupom učenika i studenata u Muzeju Nikole Tesle, ocenio da bi najbolja lokacija za "Teslinu kulu" bio Trg Slavija ili Novi Beograd.
Utorak 10.05.2011.05:24
Izjavi Tadic da je i bavljenje politikom poput nauke u kojoj se stvara za buducnost i u kojoj velika dela savremenici nekad ne prepoznaju. Pretpostavljam da je ovu zadnju recenicu posvetio "svom' delu koje je za svet mnogo vaznije i korisnije nego Tesla,pogotovo za njegove savremenike Srbe koje na nesrecu vodi Francetic.
Utorak 10.05.2011.08:05
Наравно да је мислио на себе! Види човек да га нико не схвата и не подржава, па да се мало сам изрекламира. Сада је он ко велики несхваћени научник! Исти Никола Тесла! Сачувај Боже Србију од оваквих научника-политичара!
Utorak 10.05.2011.10:13
diktator pokusava na sve moguce i ne moguce nacine da se ulizije narodu. sagradio bi on i piramidu, samo da ostane na vlasti. ne vredi mu. gotov je. upire prstom u toranj, teslu a ne vidi da gradjani srbije nemaju posla gladuju, povecan broj samoubistva. nista on ne cuje, sem njegovog mucavog budilnika, severine. zasto ne ispuni zelju navijaca...da srbiji krene.
Utorak 10.05.2011.08:08
Ovo mora da je ideja Zorice Tomić koja bi projektovala freske iz Kosmetskih manastira koje je još pre dve godine trebala da stavi pod zaštitu UNESCO kako je bilo opravdanje za njeno ludovanje u Parizu. Neka neko odvede Tadića do narodnih kuhinja za koje kažu nema novaca, da im projektuje ručak. Nije tačno da ovu politiku niko ne razume, samo što se to telo zove stručni konzilium u "Lazi". Ne daju im Kinezi da se ugrade u njihov most kao u ovaj preko Ade, pa sada izmislili gde će još da zagrebu po dnu ovog karakazana.Zna i on šta ih čeka posle oktobra i mišljenja o kandidaturi ovog slepog putnika za Evropu.
Utorak 10.05.2011.10:50
Moram priznati da ovog puta zaista,Borici Tadici ima dobru zamisao. Treba se ponositi nasim velikim umovima (a hrvati Teslu svojataju,hm) ali jos vise treba ulagati i u danasnje mlade ljude - koji treba da imaju posao i sigurnost!
Utorak 10.05.2011.12:33
Bolje sastavi onaj mucni auto put od subotice do beograda kad ga vec naplacujete najskuplje u evropi, da nam se ne smeje evropa. Putarina od Subotice do Vranja je oko 60e a vinjeta za celu madjarsku 13e, o kvalitetu puta da ne pricamo...
Utorak 10.05.2011.14:29
Istrajacemo u borbi za naseg Teslu prvo ga branimo od hrvata koji ga svojataju,a sad jos i od kvislinga tadica Istrajacemo i pobedicemo
Sreda 11.05.2011.18:00
Kao prvo, pogresno se tumace Tesline izjave. Puna Teslina izjava povodom drzavljanstva je sledeca: "Ponosan sam na svoje Americko drzavljanstvo, Hrvatsku domovinu i Srpsko poreklo". Tesla je prosto obozavao Ameriku kao i Srpsku Istoriju, Poeziju i sveukupnu literaturu. Kao drugo, neki izjavljuju kako ima bista na reci Nijagari... Ja sam iz Kanade, postoje dva spomenika, prvi sagradjen je poklon tadasnje SFRJ Americi i nalazi se na samim Vodopadima, grad Nijagara Falls, mesto Goat Island (To je nacionalni park za setnju). Ta velika hidrocentrala o kojoj pricas, prva koja je sagradjena na Nijagarama vise u celosti ne postoji vec samo Ulazna kapija "Arch Gate" koja se nalazi iza .....
Sreda 11.05.2011.18:03
... Teslinog spmenika na Americkoj strani. U Kanadi postoji stara Hidrocentrala koja je psle sagradjena po ugledu na Americku stranu. Spomenik Nikole Tesle, u prirodnoj velicini 1:1, gde on stoji na Alternatoru oslonjen stapom nalazi se odmah iznad samih vodopada, grad Niagara Falls a sagradjen je saradnjom Kanadskih vlasti i Srpske Pravoslavne Crkve.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)