Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 09.05.2011.
04:16
A
Pad raspoloženja građana za ulazak u EU očigledno postoji, s tim što neki smatraju da je u pitanju blagog, a drugi - drastičanog intenziteta. Analitičari razloge za to vide u velikom broju uslova za ulazak u EU, ali i u samoživosti domaće političke elite koja na sve načine pokušava da izigra te uslove kako bi zadržala što više uticaja i moći.
Ponedeljak 09.05.2011.04:48
Ja bi uveo kaznu od 5000 rsd cim neko spomene eu odmah se kazni a pare odlaze za deciji diodatak (flasice cucle mleko kolica i ostale potrepstine za bebe) a za politicare kazna 500 000 + batine!
Ponedeljak 09.05.2011.04:59
Siguran sam da velika vecina srba ne zeli u EU,niti verujem u rezultate istrazivanja od onih koji su za ulazak Srbije u EU i zlocinacki NATO. Ko imalo ima pameti odavno je shvatio da je sve ovo smisljena igra dok se Srbija ne dokrajci,a u clanstvo EU nece biti primljena,a pitanje je da li ce ta zajednica opstati.
Ponedeljak 09.05.2011.12:07
primice SRBIJU u EU pred njen raspad....a posle ce kao razlog raspada EU opet okriviti nas.....videcete
Ponedeljak 09.05.2011.09:34
tako je amigo. NE pedersko pedofilskoj EU. NE NATO. NE EU. neka se nose u tri lepe zlocinacke...
Ponedeljak 09.05.2011.17:15
brate jesi li skoro bio u latinski ameriki, kakav bre amigo,ja sam brat patak nego drzi jednu tekilu i da posle formiramo gerilu!
Ponedeljak 09.05.2011.06:25
Treba biti ozbiljan. Svi oni koji su mislili da ce pitanje ulaska u EU biti vezano za slobodno kupovanje krpica, neki izdasni pazar i dobijanje azila itd. su "razocarani". Posto mucka ne radi, onda "necemo u EU". Srbija ima veliki izbor, jer Rusija pokusava da je uvuce u CSTO, Turska jedva ceka da se useli za jos 500 godina.Prema mentalitetu pojedinaca, najbolje bi bilo da se takvi pridruze Turskoj i navuku salvare.
Ponedeljak 09.05.2011.06:52
Takvi najvise zele u EU zbog nekih stranih proizvoda bez kojih ne mogu da "zive',a to su oni koji se prisljamce uz svaku vlast ,izvrsavaju sve sto se od njih trazi za saku $, provoda i krpica iz inostranstva kojima se dice. Nemaju nacionalnost,ateisti,ili novokomponovani vernici,kojima je glavno use na se i poda se,a za sve ostalo slepi, prezirni prema svojim precima,a tudje im je sve savrseno. Ta soj se podobro razmnozio u Srbiji,zive bez rada,pa bilo bi pravicno kada bi stvarno u toj EU takvi se izdrzavali od svog rada,da vide na delu i osete blagodeti EU o kojoj lazu sebe i druge.
Ponedeljak 09.05.2011.13:33
Тако је брате! Вечито тражимо хлеба на пољанама глади! Интересује нас само како да осетимо мало западни начин живота који робује само материјалним вредностима, а духовно опустошен. Никако да схватимо да запад не ради ништа због НАС већ само из свог интереса! Па зар нам може донети нешто добро неко ко ће нам дати мало да би узео много (пре бих рекао СВЕ). Уместо да се окренемо духовном и вечном, падамо све ниже и морално и у сваком другом погледу, продајући све будзашто, ради тренугне минималне добити. Само духовно уздисање ће нам донети и истинску материјалну благодат. Србија је највише постигла у историји када је била духовно најјача! Немањићи су најбољи пример за то!
Ponedeljak 09.05.2011.08:10
Čeka se da žuti ispune uslove iz Rezolucije EU o Kosmetu od 19 januara.. Dakle, tačka 5 -razgovora o statusu nema i tačka 7- da se rasformiraju paraleleni srpski organi. Ovaj put nije to neki beskonačni rok da se uhapsi Mladić nego jun ove godine i gotovo. Čim ispune taj uslov, pada rampa na sve razgovore. Pored svojih zemalja PIGS ( Portugal, Irska, Grcka, Španija ) treba ubediti poreske obveznike u EU da im natovare još ove lidere u korupciji na leđa. Eno i Hrvate cuckaju od godine do godine, čekaju ih samo da se slome kao truli zub da se ne pate sa njima. Kome bre treba slepac da ga hrani.
Ponedeljak 09.05.2011.13:03
Kako god okrenes,za velike sile uvek Srbija vredi manje od bilo koje druge drzave i uvek rec bilo kog Srbina vredi manje od reci nekog drugog. Poltronska politika Boricija Tadicija jos vise nas pokopava i ponizava:clanstvo u Eu je kao neka privilegija i cast,a ustvari verovatno ni to ne bi mnogo promenilo situaciju.Drzava je unistena finansijski i navikli su da nas ucenjuju,ponizavaju,zmure na zlocine nad nama itd itd.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)