Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 07.05.2011.
10:16
Blic A
Albanci sa Kosova i Metohije su plaćali od 3.000 do 5.000 evra za prijavu boravka u nečijem domaćinstvu u centralnoj Srbiji i na taj način dobijali putne isprave sa biometrijskim kodom zahvaljujući kome su mogli bez viza, nesmetano, da putuju širom Evrope. Prema saznanjima beogradskih medija, praksa lažnih prijava boravka nije osobenost samo rubnih opština prema Kosmetu, već ovakvih slučajeva ima širom Srbije. U toku je nastavak opsežne akcije policije koja utvrđuje sve detalje i slučajeve ovakvih malverzacija koje su, u jednom trenutku, dovele u pitanje režim vizne liberalizacije.
Subota 07.05.2011.10:28
Druže Dačiću postoji mera prevencije koju treba da sprovodi policija, a ne mera intervencije kada se stvar već zapetlja, podnesi ostavku bre čoveče. Koštaćeš koalicione partnere gubitka sledećih izbora zbog svoje nesposobnosti i politike nezameranja po policijskim stanicama. Više se ne zna ko je kome rod a ko pomoz Bog u toj službi. Jedino žandarmeriju ste formirali kao pretorijansku gardu da vas čuva od naroda, a državu je korupcija uništila kao korozija lađu.
Subota 07.05.2011.14:15
dok se po srbiji setaju strani agenti,i šatro humanitarci koji samo rovare po ovoj zemlji nas jebu sa vizama!ma ni za k***ac mi ne treba evropa ni pasos!!!!!
Subota 07.05.2011.16:08
Ne cudi me to sto je ucinjeno od strane policajaca (Srba).Tokom desetodnevnog boravka u Beogradu, mogao sam konstatovati da bi svi oni prodali i rodjenu majku da bi zaradili neki dinar. Da je mentalitet drugaciji ne bi Siptari kupovali pasose i mnoge druge stvari. Kako radimo tako ce nam i biti Bilo bi najbolje da se Srbija stavi pod Tursku vladavinu a ne da pokusava da udje u Evropu.
Nedelja 05.01.2014.00:46
jaoooooooooooj pa znate sta ? meni srpski gadovi kao sto su ovi koji bi i majku prodali za pare su mi odavno poznati npr svu zemlju koju su njihovi dedovi vekovima cuvali (okolina gracanice caglavice,lapljeg sela itd na kosovu) prodali u bescenje .Mozda to nije cudno jer je rat srbima na kosovu doneo vise koristi nego stete ali cudno je sto se i dalje od svih srba na kosovu cuje da ce kosovo ostati deo srbije hahahah dok se ne rasproda jos to malo sto je ostalo heheheheh
Nedelja 05.01.2014.00:53
I jos samo ovo da kazem jer sve sto sam vise na ovakvim stranicama vise se gadim. Nasa policija je oduvek bila takva i to siptari znaju.Uvek su ih kupovali kako su hteli jer su svi najgori djaci iz svih skola odlazili u policiju i naglo se bogatili to je fakat (barem pricam za kosovo odakle poticem). Zalosno jer su na takav nacin teroristi sa svih strana donosili i radili sta su hteli za tada pisljivih 50-100 maraka.........pa tako smo i rat izgubili jer se vise razmisljalo sta ce da se odnese sa ratista nego cuvanje kosova a tu cenu gubitka smo platili svi neduzni gradjani koji smo se stvarno borili i nadali ...............uzalud siptari nas pobedili na svim poljima nazalost
Nedelja 05.01.2014.01:05
ej srbi posto Beograd ? heheheheh salu na stranu nismo mi narod za nikave zajednice (EU) jer smo predaleko u kulturi i mentalitetu barem za jedno 100 godina unazad. Zivim u Svajcarskoj a oni koji zivi u inostarnstvu kao i ja znaju sta bi se desilo kada bi administraciji ponudio novac za neki dokumenat .Sigurno je jedno Srbija racuna Kosovo kao sastavni deo ali stanovnicima ne daju biometrijske pasose....ako nece siptarima a sto onda ne daju srbima sa kosova kao i romima i drugima koje je sakupljala kad je trebalo da se ide na Kosare ili Sar planinu na bombe i mine .......Jadna zemlja nasa Srbija

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)