Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Subota 07.05.2011.
05:44
Press A
Sezona lova na srpske turiste i zvanično je otvorena na Hrvatskom primorju, nešto ranije nego prethodnih godina, najviše zbog izliva besa posle presude Gotovini u Hagu. U predgrađu Dubrovnika, u noći između srede i četvrtka, jedan dvadesetogodišnjak pokušao je da zapali automobil Beograđanina Milana S. (44).
Subota 07.05.2011.08:28
To su Srbi Jugosloveni,jos zive u bratstvu i jedinstvu koje im se obija o glavu. Treba im jos batina dok im preko dupeta ne udje u glavu da nemaju sta tamo da traze i da je bratstvo i jedinstvo jos samo u njihovim tupavim glavama. Ispran im mozak.
Subota 07.05.2011.08:22
Сви хрватски медији су после пресуде у Хагу створили атмосферу линча против наших сународника у Хрватској. Затим су се нашли ови богати југословени, као овај са џипом, да мало потпомогну својим мазохизмом. Тражио си добио си. Сад си верујем укапирао шта су "браћа". Ако ниси, поправи ауто па назад.
Subota 07.05.2011.08:32
...nisu mazohisti vec su opusteni bogatashi...misle da parom mogu sve da kupe...'de cesh ustashi mozak da kupish....neeeemaaa....toliko su zatrovali omladinu da me ne bi chudilo da ponovo krenu da kolju.....svoj zadatak su ispunili....kreirali su nove generacije zedne srpske krvi....moj savet je ne ici tamo....bio sam na Visu 2007, a pre toga sam otishao do Plitvica,Knina,Shibenika i Splita i mogu vam reci da vec tada vetar ustashtva se jako osecao, a mogu da zamislim sad...prichao sam sa nashim Srbima iz Like koji su se vratili....svi do jednog su se u prichi posipali pepelom po glavi u stilu :"ma krivi smo mi...."....ne smeju drugachije...tamo je iskonski strah od noza...i nepoverenje....
Subota 07.05.2011.10:04
Od Peljesca do Budve je uvek bila Beogradska rivijera, pa navikli. Bolje da ih se navikne da razmiljaju da se taj deo nadje u nasem sastavu kao sta je i bilo predvidjeno Londonskim ugovorom.Onda nece da imaju problema.Ovako taj deo nikad nije niti bio hrvatski, niti im je dijalekt niti jezik bio hrvatski.Pogledaj Lindjo, takodjer. Talijane u tom podrucju isterali ili prekrstili u -ič, pa sad postali, kao i svi Bogdanovici, Boskovici Hrvati posle ubistava ustasa u 2 sv ratu. Korcula 16 a Dubrovnik 40 iljada ljudi.Od toga 85% Hrvati. Pa da drzava da zemlju samo borcima za jeftinije pare, za pet godina dole bi Hrvati bili manjina.Mljet, Lastovo su nenaseljeni, dok Visu je dovoljna jedna baza.
Subota 07.05.2011.09:29
Kažu počela sezona lova na Srbe u Hrvatskoj,koliko sam ja obavešten,nikad nije ni prestajala,kako sad to počela?
Subota 07.05.2011.22:40
Zato cu ja iz Nemacke jednu Nedelju sa Familijom u Sloveniju na more. Iz Hamburga pravac u Bavariju za jednu nedelju na Planine, i od tadle kod bivsih Braca Slovenaca. Hocu da vidim, kako je kod njih na Moru. Bijo sam zbog biznisa prosle godine u Ljubljani i Mariboru, i mogu vam kazati, da su Slovenci stvarno vrlo prijatan narod. Do nekoliko godina sam iso u Crnu Goru. Ali sad mi se neide. Zbog cega bi to moglo biti???
Subota 07.05.2011.09:13
Јел их неко био по ушима да иду тамо !!! Ако ти не поштујеш себе , што би те други поштовали !!! Што би се рекло , ниски пориви или ти пишање уз ветар !!! ЦРВАтска је последња земља где бих летовао !!!
Subota 07.05.2011.10:07
Ne čini vam to Hrvatska a još manje Hrvati. Mi takve zovemo Rvatima čak i kad imaju i to slovo H. Rvati u Rvackoj sramote i nas. Rvati u Rvackoj zlo su i nama samima. Većina nas smo ljudi - to znate i vi i zato ne idite u krajeve Rvata. Dođite u Rijeku, Zagreb, Zagorje, Istru, Slavoniju .....zašto baš idete tamo gdje nikada neće biti civilizacije? Zaobilazimo ih mi, zaobiđite ih i vi! Uostalom, imate i vi svoje "crne rupe" koje je bolje zaobići i svoje crne ljude koje je bolje ne vidjeti. Ako vam sami dođu, zaobiđite ih, ne gledajte ih, neka budu prozirni vama, baš kao što jesu i ostati će i nama.
Subota 07.05.2011.10:42
jeste brate imamo i mi nashe crne rupe, ali u Croatskoj su KRATERI.....ima toliko crnih rupa da nemozemo da nadjemo zdravo mesto gde bi zakorachili....pa ti vidi....hvala za razumevanje, ali vas normalnih je toliko malo da ne daje nikom nikakvu garanciju ni mogucnost da se opusti u vashoj lijepoj....pochev od jednostavne mentalne kalkulacije: "shta ce biti ako kazem hleb umesto kruh"....razmislite o tome....malo zlo stvara veliko....ochistite to sami ili ste propali....ja nisam imao probleme da kazem hleb, jer nisam mali i ne delujem bespomocno, ali neznam za druge.....
Subota 07.05.2011.10:13
dali je uopste postojao lovostaj na srbe, u hrvatskoj???nije!!!!!!!!!!!!!!!!! jedina drzava kanibal u svetu je hrvatska drzava.....oprostite, mozda postoje i neka plemena u prasumama amazonije, ili neka u africi....citao sam nesto o tome.....posto je "europa"univerzalna, mora da ima(makar sutra) i jednu kanibal drzavu.....
Subota 07.05.2011.22:01
Braco Srbi,ne idite u tu groznu drzavu i ne ostavljajte im novac:nisu zasluzili da zaradjuju na nasim turistima,pa kada im zarada postane manja,zalice za svim turistima.
Nedelja 08.05.2011.12:57
otpisani izgleda da nismo na istoj talasnoj dužini ili se nismo razumjeli.šta neko ima tražiti tamo gdje nije dobro došao i treba da ga tjeraju kad ne zna gdje mu je mjesto. kad se hrvatska osvijesti onda možemo pričati o saradnji.
Ponedeljak 09.05.2011.22:21
А на ТВ Војводини имамо вести на хрватском језику! Ма не знам шта бих рекла....... Једино су још Срби југоносталгичари...и у Србији све националне мањине имају већа права од већине. Велика већина још увек купује Вегету, Цедевиту, Рубел, Брацу, Секу....ма има тога колко оћеш још... Докле ћемо им више пунити џепове?
Utorak 17.05.2011.20:21
Мени је најкатастрофалнији наслов овог текста. Не могу да верујем да је неко желео да испадне духовит кад је једна овако озбиљна ствар у питању.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)