Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 04.05.2011.
18:16
A
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je da je pravosnažnom presudom smanjio kaznu Urošu Mišiću sa 10 godina zatvora na pet i po godina zatvora za napad na žandarma Nebojšu Trajkovića na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Hajduk Kula, 2. decembra 2007.
Sreda 04.05.2011.18:33
Navijam za Partizan,ali sam za to da svako odgovara za svoje postupke.Naravno da je sramota za srpski fudbal da slike nasilja idu u svijet!Znaci Grobari i Delije ako bilo ko od vasih navijaca uradi nesto lose,treba da odgovara,a vi da se javno ogradite od tih i takvih,jer je uvijek postojala razlika izmedju navijaca i vandala!
Sreda 04.05.2011.23:35
Потпуно је јасно да они који бране, или можда и правдају, дебила Уроша Злотовра Мишића то чине јер се монструмски акт дотичног њих лично не тиче! Није им Трајковић ни род, ни пријатељ, ни колега! Истина, није ни мени, али имам одређену, нормалну, емпатију за жртву дувљања обесног глупака! Жадарм Трајковић је трајно РАДНО ОНЕСПОСОБЉЕН, па је то много већа штета за друштво и његову породицу него што ће овај дебил да проведе још 5 година у ћорки! Многи су навијачи, многи имају децу или су и сами били млади, али нисмо гурали бакље у уста људима, нисмо пребијали и боли ножевима, палили стадионе, возила, нападали пролазнике, тукли невине и слабије од себе!
Sreda 04.05.2011.20:36
I meni je bas drago. Bas mi je kul ovo pravosudje u Srbije. Evo sad cu da skoknem do komsinice malo da je napadnem,naravno ne idem do kraja, nego cisto onako da bude par dana u komi. Super poruka za omladinu. "..običnim teškim telesnim povredama, i da umišljaj tuženog nije išao za tim da oštećenog liši života..'' HAHAHA ''Pravda za Urosa", a 99.9% ljudi koji to uzvikuju nemaju pojma nista o pravosudju nego samo zato sto nam svima treba neki bunt. Svakako odlicna stvar je to sto se svi mi podrzavamo medjusobno tj podrzavamo nekog, kamo lepe srece da se tako podrzavaju i neki drugi ljudi. Nadam se da se drug zvezdas barem pokajao. I necu na kraju reci PRAVDA ZA UROSA jer nemam pojma o pravu.
Sreda 04.05.2011.20:54
Pravednice da ti odlucujes verovatno bi ga osudila na 1000 godina,nije mi jasno kakvi ste to ljudi,niko neopravdava njegov postupak i naravno da treba da bude kaznjen,po vama bi trebalo Srbiju pretvoriti u jedan veliki zatvor,ako to vec nije?!Sta bi se dobilo tim ako bi ovaj mladi covek proveo 20godina na robiji?Dobila bi drzava Srbija jos jedan socijalni slucaj koji bi bio na teretu drustvu i drzavi,apsolutno podrzavam to sto je kazna smanjena i sto ce se uskoro naci na slobodi,da je kazna bila duza to bi bilo kontra produktivno!
Sreda 04.05.2011.21:14
Ja sam rekla da nemam pojma nista o pravdi i nigde ne spominjem 1000 godina. 1000 godina bih dala mom komsiji koji je ubio usisivacem i sekirom iseckao zenu a dobio nekih petnaestak godina. Podrzavas? Pa verujem da bi podrzavao/la i da je tvoj tata ili brat doticni policajac. ''Hvala Bogu,drago mi je da ce se Uros uskoro naci na slobodi!'' - znas kako, meni je iskreno drago ako se mladic pokajao i zeli da zivio nov veseo zivot i skroz ga podrzavam, ali ja ne znam kako on razmislja, a ne znas ni ti tako da ne petljaj Boga jer to sto je on uradio nije uopste hriscanski.
Sreda 04.05.2011.23:06
Она се то не пита, зашто би се питала! Баш је брига! Мислиш да је "боли штикла" за жртве њеног срБског "хероја" Уроша!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)