Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 04.04.2011.
08:39
Vestionline A
Sjedinjene Američke Države su pristale na zahtev NATO da do danas učestvuju u vazdušnim udarima međunarodne koalicije na Libiju, saopštio je Pentagon. Naime, kako prenose beogradski mediji, zbog lošeg vremena u Libiji SAD su odobrile zahtev NATO da produže korišćenje američkih aviona do ponedeljka.
Ponedeljak 04.04.2011.08:56
Svaka čast amerima, ništa neće odneti kući, sve će izručiti na Libiju. A ranjenici su priča za sebe, jer i nemački ranjenici koji su se provukli iz Staljingrada su listom optuživali Staljina za situaciju u gradu. Nešto je i Egipćana sve manje, prvo je danima pisalo da 6000 njih čeka lađu. Izgleda da se sprema iskrcavanje NATO i egipatske pešadije radi zaštite ugroženih Egipćana.
Ponedeljak 04.04.2011.08:58
majku im zlocinacku. nije lose vreme povod, nego informacije koje su im manjkale. sad ce uranijumske bobmbe da lete na sve strane. svet je surov prema libiji. sramota me kine i rusije. neka bleje. zaigrace NATO rakete i kod njih. samo prvo da im uvale gradjanski kao kod nas, iraku, afganistanu, libiji...americki imperijalizam nema milosti. zar je moguce da ostale svetske sile to ne zele da prihvate. pa tako je i hitler krenuo. samo sto su ovi zlocinci mudriji. zahvaljujuci rusiji koja je kao i uvek kroz istoriju , nemi posmatrac.
Ponedeljak 04.04.2011.09:07
Amerikanci su lepo zamoljeni i kao i svi branioci demo(n)kratije, odmah su pozurili da pobiju sto vise civila. I sve te u ime borbe za raspodelu nafte. Bombarduju sve vise, rasturaju sve sto mogu, samo da bi na kraju "podelili" ugovore za obnovu. Sramota!
Ponedeljak 04.04.2011.10:31
Nema pomoci Gadafiju,mnogo su ulozili novca da se docepaju nafte. Plan uvek isti,unistiti infrastrukuturu,sankcije,nista nema od obnove.Zlocinci ce o svemu odlucivati,nafta u njihovim rukama,koji se bune proglase ih zlocincima,ubijaju,zatvaraju. Postavit ce marionetsku vlast. Samo njihove kompanije ce imati pravo da rade . Zamrznute milijarde nestale.Mediji u rukama zlocinca.Jad i beda Libijskog naroda.Tako rade oni koji se kao zakleli da ce sprecavati uzase rata. U Afriku umesto hrane davat ce im bombe.Sve se nadam da ipak nece doci do toga i da ce Gadafi uspeti,ali azdaja je spremna na sve da se zasiti.
Ponedeljak 04.04.2011.09:10
Aha...sada pobunjeni fašisti koji su ranjeni više nisu 'pobunjenici' nego 'ranjeni' pa sada 'neutralno' govore o Gadafijevim 'zločinima'...A ove 'strane agencije' bi doista trebalo izbombardirati, i to možda prije bombardiranja ovih fašista jer podržavanje, veličanje zla i namjerno prešućivanje istine je zločin u rangu počinjenja istog. A svoj vojsci fašističih sila želim da ih uhvati proljev koji ih neće puštati tjedan dana..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)