Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 28.03.2011.
23:11
Beta A
Vladajuća Socijaldemokratska partija (SDP) Crne Gore ocenila je danas da Srpska pravoslavna crkva (SPC) protiv Crnogoraca koristi retoriku koju je koristila nacistička Nemačka prema Jevrejima. "Za naciste tvorac Jevreja bio je đavo", podseća SDP u saopštenju, povodom izjave sveštenika SPC Nikodima Bogosavljevića da je crnogorsku naciju stvorio đavo. Bogosavljević je to rekao u emisiji radija SPC u Crnoj Gori "Svetigora".
Ponedeljak 28.03.2011.23:39
Такозвана Црногорска православна црква се вероватно, за један овакав напад или антисрпску хистерију, консултовала са надбискупом загребачким. Чак можда западније, по католичкој вертикали. Проблем је што се и једни и други улизују истом ватиканском ђавлу.
Utorak 29.03.2011.02:13
Ovo je teško vreme, i daj Bože da će Amfilohije shvatiti da imamo sasvim dovoljno spoljašnjih neprijatelja! Sada mu je više nego ikad potreban unutrašnji mir i jedinstvo...ako pod hitno ne pređu preko svojih sujeta i ne povrate vl.Artemija na tron Rasko-prizrenske eparhije, neće biti dobro ni za Srbiju, a ni za narod. Ovakvi raskolnici i fukare (CPC, vatikan i njima slični...!) će nastaviti sa ovakvim udarima i polako cepkati zemlju, crkvu i narod! Ako bi vratili vl.Artemija, Amfilohije bi imao i njegovu podršku, ali i cele Crkve...svi bi se ujedinili u stavovima i u molitvi...i ti udari od spolja bi bili ko zujanje komarca!
Utorak 29.03.2011.02:42
Da budem iskren Svestenik nije daleko od istine,jer pokazase se delima svojim. CPC je sigurno napravljena po savetu biskupa nebi li se narod jos vise podelio i prigrabila imovina SPC,a sve u ime Boga i vere. U tome ce Crnogorci ostati slozni sve dok ne uspeju u lopovluku,a nasa SPC razjedinjena.
Utorak 29.03.2011.12:19
ovdje je samo sdp zaboravio da naglasi da je politika koju oni vode u crnoj gori nacional-socijalistička.
Ponedeljak 28.03.2011.23:41
Sta je covek slago sve sto vam je reko istina je.Nego pokusava te sada u ocima naroda da ojadite SPC jer se bojite jos manjem broju crnogoraca na popisu.A sami dobro znate u koje crkve ide narod kad se za badnja vece loze badnjaci.Nema vas sa raspopom saka jada.Vec ste poceli da spijunirate narod ko je sta pa zena koju znam kako konobaricu dobija otkaz jer je citala novine DAN koje su kao opozicija i kao redovne musterije kazu gazdi da ona nije crnogorka i da vise nece u kafanu da dolaze i ovaj joj da otkaz.Mislim dokle sezu vasi niski udarci.Narod se nebi delio da vi to politicki ne radite na Srbe i crnogorce.Samo se boji da ce vam se broj muslimana smanjiti i da ce biti novo kompovani
Ponedeljak 28.03.2011.23:47
crnogorci a da ce vas sve ukupno biti manje nego prosli put.Geldam emisiju na Vijesti dobila je nagradu u Srbiji.gdje u jednom selu zivi 15 kuca muslimana i 15 kuca Srba .Jedni selo zovu Holuja a drugi Oluja .i nijednom musliman nije reko to su crnogorci promenili u Olujaq nego to Srbi zovu Oluja a za nas je Holuja.I ako nekog mnogo zatupljen onda nek u poredi popis iz 1990i2003 cinimi se pa ce da vidi koliko je 2003 bilo vise srba a broj crnogoraca se smanjio kao sto je i slucaj sa muslimanim :) I da moram reci da mi Crnogorci koji se tako izjasnjavaju a govore Srpski i idu u Srpsku crkvu ne smetaju.Ali oni koji komponoju novi jezik pisu laznu istoriju i idu u neku izmisljenu crkvu su olos
Utorak 29.03.2011.01:16
e prokletinje nikako da se smire,dedovi u grobu im se okrecu kako nakotise ove izrode montenegrinske! seme im se zatrlo izdajnicko. idite na njihov portal vijesti online,da vidite kako plluju po svojim korenima,sasusili im se! plijuju po svemu srpskom,a do juce su se u srpstvo kleli. gori su od siptara i ustasa zajedno. dokle vise tu bagru da trpimo!
Utorak 29.03.2011.12:10
na sve što sada dolazi iz crne gore ne treba obračati pažnju.sve je to retorika da se zaplaše oni koji nisu sigurni jesu li srbi ili nisu.moj recept za takve je da se izjasne kao SDP-ovci jer Sdp je stvarni gospodar crne gore i samo preko njih možete ostvariti neostvarene ciljeve.pa ko voli neka izvoli.srbin valjda zna jeli srbin ili nije.kako kaže reklama za pivi" il si lav ili nisi".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)