Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 23.03.2011.
01:19
Beta A
Libijska državna televizija emitovala je kratak govor libijskog lidera Moamera Gadafija, u kojem je osudio vojnu intervenciju predvođenu zapadnim silama i poručio da će njegove snage pobediti.
Sreda 23.03.2011.01:34
Prilican broj zemalja se protivi bezocnom bombardovanju i velikom ubijanju od strane NATO bombi,ali oni se ne obaziru na to,nego jos vise zasipaju bombama,nego i likuju pobedama nad jednim malim narodom,na kojeg se obrusise udruzeni u zlu.
Sreda 23.03.2011.02:03
Prica je gotova. Engleski mediji javljaju da su do sada potrosili oko 6 miliona funti dnevno za nesto sto je procenjeno da ce trajati mozda sledecih 30 godina. Tu pocinje matematika i to je kraj "demokratkog postenja". Pljacka je sprecena i treba cestitati pukovniku Gadafiju i njegovoj vojsci, a narodu pre svega koji stoji iz njega. Eno im demokratama Bengazi bez nafte, ali slobodan i neka uziva u demokratiji.
Sreda 23.03.2011.04:50
Zao mi je Gadafi ali mislim da si ti svoje izduvao, kako god se okrene... Previse losih poteza, previse ulaganja u privatnu huntu, dok je narod u totalnoj bedi, a price o besplatnom osiguranju, kreditima i ovo-ono iako mozda tacne, ne menjaju situaciju kada se sagleda PRAVO stanje stvari... Da si poslusao sina pre 5 godina, mozda do ovog ne bi doslo, da si ulagao u defanzivnu vojnu tehniku, MODERNU, mozda do ovog ne bi doslo, da si ekonomski podrzao narod, a nisi, sto nije bas poznato, vesto balansirajuci medju plemenima, mozda do ovog ne bi doslo... Izgleda da u ovom slucaju blesavi zapad samo ISKORISTAVA SITUACIJU da se docepa nafte...
Sreda 23.03.2011.05:28
Ako je i tako,Libijski narod je trebao sam da se izbori sa njime,bez mesanja sa strane. Ovi bi se umesali i da je drugacije jer silnicima treba nafta.Male zemlje sa velikim prirodnim resursima su stalno na meti,ili su pod vlascu silnika. U onim zemljama koje su pod Americkom cizmom,narod ne zivi nista bolje nego Libijski,mnogi neuporedivo gore,i to je demokratski i u redu za mocnike,sve dok je bogastvo pod njihovom kontrolom.
Sreda 23.03.2011.16:15
Zapad samo zeli naftu, pa kako god, zato se i jeste umesao. Da je Gadafi vodio pametnu politiku, zapad se ne bi mesao, jer je imao interes kod Gadafija, veliki. Medjutim, isti taj zapad je video da nema sanse da pobune prestanu, jer (ovo sigurno niste znali) Gadafi nije bas najcistiji u glavi zadnjih par godina, to mu se vidi cak i po ocima i mimici, to je i njegov sin ukapirao medjutim nije mu dopusteno da se ozbiljnije umesa u politiku drzave. Jebi ga, nije Gadafi totalni negativac ali neke stvari, narocito ekonomsku politku prema narodu, je jako lose izveo i to ga je ujebalo.
Sreda 23.03.2011.09:38
u rat se ne kreće samo tako, tj. kao ono, malo ćemo bacati bombe, malo ćemo letjeti, pa ćemo se kad nam postane skupo vratiti doma. Ovaj rat je planiran godinama, dobro su razradili njegov tok i sva moguća zbivanja...Doista ne vjerujem da su se samo na brzinu dogovorile članice nato-a da će dignuti par aviona i napasti Libiju. To ne ide tako. Ali isto, tko zna, možda je zapravo cijeli nato jedna farsa i organizacija u kojoj se države nalaze prisilom SAD-a (kao npr. Hrvatska). Ako je istina da je nato srljao u ovaj rat, i ako ne uspiju u naumu u Libiji, biti će ovo jedan veliki debakl te fašističke organizacije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)