Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 21.03.2011.
22:14 >> 23:16h
Vestionline A
Avioni međunarodne koalicije na čelu sa SAD, Velikom Britanijom i Francuskom bombardovali su južni libijski grad Sebu, bastion plemena Gededfa, kome pripada libijski vođa, pukovnik Moamer el Gadafi, izjavio je vladin portparol u Tripoliju.
Ponedeljak 21.03.2011.22:22
Ima li ko na SVETU da stane na kraj ovoj NATOVSKOJ agresiji na suverenu Libiju.Ovi zlikovci BOMBARDUJU civilne ciljeve strada nevin NAROD.
Ponedeljak 21.03.2011.22:31
genocid se nastavlja. NATO zlocinci su izuzeti od svih svetskih pravosudja. zato su bahati. gadjaju gradove gde ima najvise civila. nastavljaju sa ubijanjem dece. nigde decu nisu postedeli. kao da im je to glavna meta. strasno. djavo ih odneo da ih odnese.
Ponedeljak 21.03.2011.22:36
Bas sam danas opet na televizoru video, sta Amerikanci u Afganistanu rade. Fingiraju napade na njihove Vojnike, da bi jadne civile ( i decu!!!) mogli napadati. Secu im prste kao trofeje i slikaju se sa ubijenim. Okreno mi se stomak, kao svaki put, kad tako neste vidim. A svaki dan mrznja prema njima veca i veca.
Ponedeljak 21.03.2011.22:49
Brate, ne znaju sta vise da pisu o Gadafiju. Javlja engleski reporter iz Bengazija kao mu prica jedan pobunjenik da su nasli sofera u vojnom kamionu sa rukama vezanim za volan da ne pobegne iz kolone kad pocne bombardovanje. Dodju tako slepci do unistenih vozila, motaju se oko popaljenih tenkova ali dalje im se bas ne ide. Morace Englezi da se nadju oci u oci sa beduinima ovi iz "Otpora" su samo za fotelje i slikanje.
Utorak 22.03.2011.00:01
Sad je bilo na Nemackim vestima N-TV izvestaj iz Tripolija , naord psuje ZAPAD i pitaju sta hoce oni vode , ljudi na ulicama spavaju kao podrska Gadafiju.
Ponedeljak 21.03.2011.22:26
Eto bili su im amerikanci sa B 2 polupali aerodrome, Gadafi ne polece sta hoce vise. Sada napamet lupaju mesta gde sumnjau da mu je stab. Nikako da im goloruki saveznici osvoje naftna polja i terminale za naftu, morace da izgine i nesto Engleza i Francuza za otadzbinu.
Ponedeljak 21.03.2011.23:44
Sve vse slusam po stranim televizijskim kucama, kako su Englezi pred bankrotom, a slicna sudbina ceka i Francusku, i da je ovo bio jedini "opravdani" nacin da malo produze penzije svojim gradjanima i zataskaju istinu. Ako Gadafi izdrzi do kraja, NATO puca, a Engleska i Francuska bankrotiraju.
Utorak 22.03.2011.00:46
Ratom i otimanjem nafte se izvlace iz krize. Amerika najvise profitira jer ce sada sve clanice NATO da kupuju njihove avione,u neku ruku zaj.....li,ostale,a Englezi opljackase Libijske milijarde i popunise budzet,ali nedovoljno.Rulja bezboznika koju nema ko da kontrolise i zaustavi, pa i Arapi im jos daju podrsku.
Ponedeljak 21.03.2011.22:31
Ta teroristika NATO masinerija radi kao svajcarski Sat. Uvek upotrebavaljaju isti Plan. Agenti infiltriraju Narod. Narod protestuje, a MUP reaguje, zato sto su unutrasnja pitanja suvererene zemlje. Onda krece propagandna masinerija Amerike, sa laznim informacijama, tako da se UNO uklucije. I sta me u ovom slucaju cudi, je, da su tako brzo ove vojne akcije poceli. Meni se cini, da je taj plam vec dugo u fioci bijo. Ajde Ameri, Francuzi i Englezi da vas nesta Pitam, vas koji ste tako angazovani, ovaj Libiski Narod da "oslobodite": "Sto neidete malo u Belorusiju, i pomgnete malo njima?". Oni su isto Godinama ispod diktature, i neznam koliko puta su demonstrilali!
Ponedeljak 21.03.2011.22:36
Stvar je slijedeća. Gadafi nije blesav da diže migove u zrak pa da ih majmuni ruše. Drži ih dobro skrivene i nije glup da gubi pilote i leteću tehniku. Što se tiče zračne obrane, nato laže o njezinom uništenju. Vjerovatno nije uništeno niti 10% zračne obrane. Lažu, lažu i lažu, ali to nije ništa novo. Osim toga, oni znaju da ne mogu osvojiti naftu bez spuštanja na tlo, a gadafi raspolaže s malo manje od 1000 dobrih tenkova (za sada su na sigurnom) i ako se građani naoružaju, moći će ih pobijediti jedino nuklearnim udarima...A to se neće dogoditi. Tako da doista ne znam kakav plan imaju zločinci...Što vi mislite?
Utorak 22.03.2011.01:52
Redakcijo zasto ste mi na 5 tema danas prvo obrisali komentare pa onda i citav profil sto sam opsovo onog sto trazi da srbija plati ostetu za kosovo.Pa sta da placamo kad nam uzmu nasu zemlju to su postanari.Ja misli slobodan portal mozes da pricas normalno a ovo se pretvara u B92.A gadafi ako imas tih 400 aviona i tu protiv vazdusnu odbranu molim te upotrebi to ili udri svom silinom na pobunjenike,Nadam se da ce dati bog da amerika i u ovom ratu na nevine izadje ko pobjednik

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)