Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 19.03.2011.
16:56
Beta A
Francuski predsednik Nikola Sarkozi je na samitu u Parizu izjavio da su savezničke snage krenule u akciju iznad Libije i sprečavaju snage Moamera Gadafija da napadaju pobunjeničko uporište Bengazi, prenosi Rojters. "Naši avioni već sprečavaju vazdušne napade na taj grad", rekao je Sarkozi, dodajući da bi se vojna akcija mogla zaustaviti ako Gadafijeve snage prestanu sa napadima.
Subota 19.03.2011.17:07
izvidjacaki zlikovci. usput raketiraju bengazi. neka pocnu vise. neka pocnu da ubijaju americke teroriste. i vojnike ovog iskompleksiranog madjarskog jevrejina. mudro pukovnice. i strpljivo pripremi ovozemaljski pakao. samo jedan cilj imas. a to je da pobises sto je moguce vise placene zlocince americkojevrejskog lobija.
Subota 19.03.2011.17:12
Кад би запалио и уништио нафту, НАТО напади би престали истог момента.
Subota 19.03.2011.17:23
manje ce unistiti svoj narod nego NATO zlocinci. neka pocne da raketira sve sto je od koristi americkojevrejskom djavoljem lobiju. neka sprzi sve. da ne bude kasno.
Subota 19.03.2011.17:23
I unistio svom narodu bolju buducnost.Nikako.Postoji drugi nacin.Hladna glava sad samo moze da izvede Libijce kao ujedinjene pobednike, jos se moze manevrisati.Gadafi ima oruzje na koje u Evropi i Americi nemaju odgovor, fundamentalizam nastao ne samo iz ucenja Kurana vec i istorijskih zrtava kolonijalizma celog tog podrucja.Ti ljui dole ne veruju zapadnjacima, bili na jedoj ili drugoj strani.Takvi se ne predaju kao Srbi za jeftine patike i plazma televizore.
Subota 19.03.2011.17:17
Cudno, avioni onih koji znaju koliko Norveska dobi u dogovoru sa Rusima na svernoj granici prema Arktiku, isti oni koji znaju da ce ukoliko ne podele i zavladaju sevrnoafrickim zalihama morati da zavise od ruske nafte i gasa.Ameri im sa Izraelom ruse planove o rezervaciji zaliha na Bliskom istoku.Sad svako svoj deo posla obavlja-to su demokratske vfrednosti koje trebaju stofa da bi opstale.Bilo u kolonijalno doba do sesdesetih godina proslog veka/npr u Kongu kasapili ljude/, sada moraju da isceniraju masakre kako bi humanitarno reagovali radi resursa koje trebaju.Smesno je da u toj EU vecina ljudi razmislja na isti nacin i svesno ih za druge nije briga, a placu empativn na holivudske filmove
Subota 19.03.2011.17:17
Вук мјења длаку,али ћуд никада! Сваки њихов следећи потез је нама добро познат,само да се народ у Либији сложи и успије да се одбрани овом лудилу.
Subota 19.03.2011.17:26
Svetska stampa pise kako je Gadafi napravio zamku posle uvodjenja zabrane leta. Pobunjenici su sami priznali da im je oborio avion nad Bengazijem u zoni zabranjenog leta. On definitivno nema potrebe da koristi avijaciju da bi jedan grad drzao pod opsadom. Francuski avioni mogu da izvidjaju pokrete trupa na zemlji ili da skinu neki pobunjenicki avion ili helikopter. Gadafi ce nocas da raspali da ce sve da tresti, silan narod je vec krenuo da se izvlaci za Tobruk. Znaju da ce sada biti svega jer Gadafi uvodi krvoloke iz Nigerije za nocni lov po ulicama.Njemu avioni vise ne trebaju.
Subota 19.03.2011.17:45
не вјерујем да ће окупација Либије ићи тако глатко, Гадафију желим све најбоље у очувању земље од агресије.
Subota 19.03.2011.18:02
Brate ovo je jos klasika dok ne pocne kopnena invazija. Oni onda mozda i mogu da zastite Bengazi, ali ako krenu prema Tripoliju, Gadafi pocinje da deli gas maske svojima.
Subota 19.03.2011.18:46
Zalim Libijce bice sve montirano ko 1999 na Kosovu ili ko u Iraku, to sto su rusi uzdrzani netreba nikog da cudi tesko onom koga oni brane.Skok nafta njima odgovara videcemo sta ce tovaris Putin reci vazalu Borisu u sredu.Gadafi spremaj trojke one jedino mogu da te spasu i salji ih de treba.
Subota 19.03.2011.21:04
Nadam se da ce za vreme tvog mandata moralna, emocionalna i fizicka nakazo, Hilari Klinton , citava Amerika biti pretvorena u pakao ! To vam zelim da dozivite, sto ne ostavljate na miru nikoga ! A tebi ce Sarkozi, Arapi vec srediti Francusku, ne brinem ja za to ! Ludaci jedni , i Bogu i narodu ste preko glave ! Bolje bi Vam bilo da, usmerite energiju, na mlade ljude u svojim zemljama gde im droga, alkohol i koz na jos sta, zivot i pamet uzimaju, nego sto se bavite Gadafijem !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)