Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 18.03.2011.
07:11

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Zbog teškog života mlade žene odlaze sa sela i seoska domaćinstva u Srbiji se gase. Nevladina organizacija Sekons u partnerstvu sa Evropskom mrežom protiv siromaštva bavi se problemima siromaštva i socijalne isključenosti u seoskim sredinama. Jedan od projekata odnosio se i na istraživanje položaja žena na selu.
Petak 18.03.2011.07:41
Aj malo da se bavimo polozajem muskaraca za promenu.Samo danas.Neka se jave dusebriznici malo i po tom pitanju,a ovo satanizovanje Srbije od Nisa pa na dole je malo preterano.Sto se Vi experti niste malo bavili polozajem muslimanki i siptarki,pa da onda kenjate kako smo mi Srbi losi momci.A to sto neka baka sa sela nema zdravstveno i td,nije kriv njen muz ni sin,vec je kriva sorry boss co sistem vrednosti.Koliko fakultetski obrazovanih devojaka u BGD koje rade recimo u C marketu ili kojekude imaju zdravstveno?Nemoj da se javi neki kreten i da kaze da imaju zdravstveno,pa da moram da mu objasnjavam sta je jebeno zdravstveno osiguranje i kakvo treba da bude.
Petak 18.03.2011.07:51
I zasto kucne obaveze na selu,nazivate poslovnim odnosom?Porodicu pretvarate u companiju,domacinstvo u radni kolektiv.E stvarno ste jadni i demokraticni.Samo se u Srbiji i americi kenja o demokratiji i tu rec svi svakodnevno koriste.Uvek se tupi o onome cega nema,kao o pravima crnaca i drugih u americi.Gde su bre prava Srba,Srbin vredja nekoga ako se izjasni da je Srbin u svojoj zemlji.Ovi koji se plase da ce Srbin da im tlaci cerku,koje sad sve ispadose robovi,neka udaju cerke za crnce ili arape,moze i ove zukove,da vidim sta ce onda da kazu za nas Srbe njihove cerke.Nek pitaju Svedjanke kako prodju u braku sa siptarem koji se predstavlja kao Srbin,i zasto njih ne prijave svojim sluzbama?
Petak 18.03.2011.07:53
Nekako imam osecaj da je lezbijski lobi mnogo ojacao,pljuju nas kako stignu i gde stignu.Lezbosi,ja Vas volim,iako sam strejt.Kao i Vi lezbosi,i ja volim samo zene,i lepo mi je sa njima.A i njima samnom.
Petak 18.03.2011.08:13
A ko je kriv za sve ovo,pa nije ni moj otac ni muz ,nego nesposobni i korumpirani politicari,koji znaju samo za svoj licni interes,a Gospodja Babovic,neka sve to iznese u skupstini i neka od njih trazi ekonomsku pomoc,a ne od naroda ,narod nema,a drugo ljudi odlaze sa sela jer nemaju kome sta da prodaju,drzava stalno manipulise cenama,a obaveze prema drzavi su ogromne,ako neplate nemogu da se lece,cica od mog oca ima poljoprivrednu penziju 10 000 dinara,a 100kg vestackog djubriva je 5000 dinara,i kako da se zivi,i da li neko moze da prezivi nema veze da li je muskarac ili zena,ma ova politika najveceg krivca za sve nedace vidi u SRBSKOM narodu,svesno rade protiv naroda!
Petak 18.03.2011.08:24
A kreteni ih glasaju i nadaju se da kad ih sorry boss uvede u EU svi imaju plate 5000Evra i da ce biti srecni i bezbedni.EU je od Srbije odavno uzela sta joj treba,uvalili su nam civse,sorry bossa,jeftino kupili sto je valjalo,kresali klinke na poslovnim sastancima,studentkinje rokaju profesori na faxu,i sam su krivi muzevi sa sela i krivi su sto nemaju para za mehanizaciju i td,i sto im zene ne nose Guci Kavali i td.A budale se primaju na fore samo tako.Gde je beda,tu pocinje i svadja,a oni seko neka serendaju o cemu god hoce.Ovde seljak najnormalnije ima 300-400 hiljada evra u kolima,ne racunam mehanizaciju.Ali ako ovde nema kupca po svojoj ceni,on izvozi napolje,a u Srbiji?
Petak 18.03.2011.19:13
Све маладе жене које су због тешког живота напустиле село сада блебећу по којекаквим "невладиним организацијама". Ко их плаћа да се зезају по градовима? -Невлада?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)