Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 26.02.2011.
07:40
Vestionline A
Sin libijskog lidera Moamera Gadafija izjavio je da njegove snage neće napadati pobunjenike na zapadu Libije i da se nada da bi pregovori mogli dovesti do primirja, možda već sutra.
Subota 26.02.2011.09:11
kasno. libija je vec u americko jevrejsim rukama. malo ce da potraje. gadafi je gotov. nazalost. nema te drzave na bliskom istoku africi.. koja se moze suprostaviti najjacim lobijem na svetu.
Subota 26.02.2011.09:14
Verovatno ce biti tako,ali pogledah izjave sarajlija koji su danas stigli iz libije i svi do jednoga kazu da je velika propaganda i da nije tako kako se pise i prica.
Subota 26.02.2011.09:32
Mislim da treba razdeliti americku politiku i britansko carstvo, jevrejski lobi prijatelju.U nekim stvarima se interesi ispreplicu, u nekima ne.Globalistima odgovara zamena nazovi diktatora-nacin da ih prikazu zlima, dok oni polako zavode feudalni sistem.Jevreji i njihov lobi u Am-Klinton, Kisinger itd Izazvali su talas koji su trebali kontrolisati, ali sad izgleda da nije tako.U Bahrainu su i dalje demonstracije i to jos vece, u SA kralj daje dolare, ali istok zemlje pun siita je nezadovoljan i zna da to sta je dao predstavlja ono sta bi se moglo uloziti svakih par leta.Vidis da sin Gadafijev sad ipak dolazi u igru i to nazovi na strani naroda-igra da se spreci krvoprolice ce imat rezultat
Subota 26.02.2011.09:40
Netko je dosapnuo Gadafiju da mora da menja sistem, a pri tom da ne stedi svoj ego revolucionara i vodje.U slucaju da se to ne dogodi i ti koji su mu to dosapnuli bi ga pustili niz vodu, i nasli nekog tko bi mogao da kaze bandi DALJE NECE MOCI.Utecaj Irana po svim ozbiljnijim kriticarima je mnogo veci nego pre talasa nemira, dok globalisticki polako pada.Vraca se na scenu glavni rival brit-am-jevr lobiju i globalista .Zap mediji lazno izvestavaju , kao i cenzurovani mediji pojedinih zemalja kako bi stitili interese istih globalista.Na kraju ce globalisti da zaj.... amerikance koji placaju poreze od kojih se besplatno finacira rat kojim dobijaju globalisti, a oni ne sede samo u US.
Subota 26.02.2011.09:50
Lovit u mutnom-uspeh svakog dobrog menadzera.Cilj globalista je skinuti socijalisticke diktatore koji takoreci vise i nisu socijalisticki ali bar kontrolisu fundamentalizam, vec dosadni i ogadjeni vlastitom narodu i to ko bajagi pod paskom demokratije, postavit seme fundamentalizma i izazvat rat kako bi zaradili i u neimastini opet vladali.Diktatorti kontrolisu fundamentalizam jer ga izvoze kod nas na Balkan i u EU, paralela-Tito/mafija.Dotle se idioti i u Londonu/Briselu i Vasingtonu loze kako ce da donesu mir i veci prosperitet tom narodu postavljajuci svoje podobne pione za koje misle da ce ih kontrolisati.Smesno, pa pogledajte tko bi prema anketama u tim drzavama dobio vecinu glasova.
Subota 26.02.2011.09:59
takoje bilo i sa irakom, srbijom, afganistanom... ma nema nista od libije. mislim na naftna postrojenja. ne zaboravi da su rezerve nafte u svetu najcuvanija tajna. afganistan daje najbolji mak na svetu od koje se proizvode razni opijumi. nafta... nigde americkojevrejski lobi nije omanuo. i uvek na vreme reagovao. svet se menja. malo brze nego sto se ocekivalo. kina je ubrzala svojom nevidjenom ekonomskom ekspanzijom. ovo je samo jedan od narednih americkih odgovora kini. tek ce se svet talasati.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)